Категории: ВПК

ЩЕ ОДИН НОВИЙ КОРАБЕЛЬ, а директор заводу «Кузня на Рибальському» — за гратами

Завод «Кузня на Рибальському» спустив на воду броньований артилерійський катер «Гюрза-М» — восьмий за рахунком. Ми — дожилися. Бойову техніку підприємства випускають вже не завдяки державі, а всупереч їй.

Я просто нагадаю, що директор заводу «Кузня на Рибальському» — за гратами. Саме от за ці катери. За них же за гратами перебуває генерал Павловський, який власне замовляв виготовлення катерів для українського флоту. От не замовляв би — не мав би проблем, а якщо намагався посилити обороноздатність держави, значить злочинець.
До речі, слідчих дій ані з Шандрою, ані з Павловським не проводять. Їх просто маринують за гратами. Тиснуть морально, мовляв, не хочеш сидіти — оговори себе і Порошенка. А тоді…
А флот потребує корпблів. І новий катер був сьогодні спущений на воду. Попри все. В присутності народних депутатів генерала Забродського та Яни Зінкевич. І ще — начальника управління кораблебудування ВМС України Василя Радчука.
Дивовижна ситуація. За 2,5 роки зелені так і не розвернули виробництва вітчизняних корбалів. Вони лише вже існуюче виробництво намагаються розвалити. А те — продовжує виробляти кораблі.
Слів нема.
Дмитро «Калинчук» Вовнянко
Сегодня на воду спустили восьмой корабль серии «Гюрза-М». Восьмой, уже можно говорить про серийное производство, уже можно говорить про опыт «детских болезней», уже можно говорить о том, что есть какое-то количество судостроителей с опытом работы.
Я из Николаева — город корабелов, по советским названиям. Я трошки знаю про кораблестроение. И знаю, что реальных судостроительных компаний у нас в стране на пальцах одной руки. И не все пальцы, кстати, будут задействованы.
Нынешняя власть во время предвыборной кампании так качественно врала про «заработок на войне», что попала в сеть собственной паутины лжи. И они, наверное, искренне верили в то, что прийдя к власти, заняв кабинеты, получив доступы — вот тут то сразу они «воровство» и найдут.
Ага… вот только не нашли. И бросили в клетку директора предприятия и зама министра обороны на третий год у власти, без единой улики или хоть какого-то намека на доказательства. «В неустановленное время, в неустановленном месте, в неустановленной форме, при неустановленных обстоятельствах». Именно так они пишут, я ж не шучу.
А корабль спущен на воду. Вопреки, а не благодаря. Зеленая плесень рано или поздно исчезнет, а корабль будет служить Украине. Вопреки, а не благодаря.
Юрій Бірюков

Зелена влада арештовує директора заводу «Кузня на Рибальському» Валерія Шандру та генерала Ігоря Павловського за те, що вони під час війни, зуміли налагодити виробництво військових катерів для української армії. Нагадаю, це були часи, коли наша країна могла розраховувати винятково на себе, без жодної допомоги навіть від наших стратегічних партнерів, під час заборони поставляти в Україну будь-яку зброю, будь-яку техніку.

На військовому параді, у день 30-річчя Незалежності військові катери, за виробництво котрих люди знаходиться за ґратами, ішли гідно у строю, демонструючи силу нашої армії.
Сьогодні «Кузня на Рибальському» поставила на воду черговий броньований катер для ВСУ. Це не зважаючи на тиск влади та намагання Зеленського зруйнувати наші ВМС.
Я іноді дуже заздрю цим Колям-каклєтам, Юзикам та іншим тамадам. В них не виникає когнитивних дісонансів від подібних оксюморонів. Лицарі без страху та нарікань. А може просто без совісті та сорому?

Последние новости

Захоплення кацапських окопів та кількох полонених ВІДЕО

Найкраща оборона - це атака! Наші воїни не лише захищаються, але й потужно штурмують ворожі позиції. У цьому відео показано…

11 часов назад

Чемпіонка України з Дніпра Алсу Алейнікова принижує українців

«Я полечу в Дубай, буду ходить по магазинам, а вы будете сидеть в войне и прятаться в подвалы. Вам, пидарасы,…

11 часов назад

Дмитро Чекалкин: Недбалість, саботаж, або відверта диверсія?

У минулому році "слуги" в авральному порядку забрали у місцевого самоврядування військове ПДФО тому що терміново потрібно було купувати дрони.…

12 часов назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 30.04.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 30.04.2024 1. Спроба заморозити Європу обвалила газові доходи федерального бюджету росії.…

12 часов назад

Александр Кушнарь: ATACMS накрыли три базы ПВО в Крыму

HIMARS и украинские Ланцеты уничтожили сразу три ЗРК Бук

18 часов назад

Окупанти обстрілюють Харків, зафіксовано прильоти по цивільній інфраструктурі

Зранку 30 квітня у Харкові чути вибухи. Про це повідомив у телеграм-каналі мер Харкова Ігор Терехов. "У Харкові чутно вибухи -…

23 часа назад