Категории: Украина

Російські окупанти розстріляли авто, в якому їхала сім’я з маленькою дитиною

Російські окупанти розстріляли автомобіль, внаслідок якого загинула ціла сім’я. Загарбники вбили, зокрема, й маленьку дитину.

Ворог обстріляв транспортний засіб із танка. Про це повідомляється на сторінці Сумського національного аграрного університету у Facebook.

Один із загиблих був випускник інженерно-технологічного факультету Михайло Солошенко. Разом із ним окупанти вбили його дружину Інну та маленького сина Єфрема.

Багатотисячний колектив працівників та студентів Сумського національного аграрного університету висловлює глибокі співчуття рідним та близьким випускника інженерно-технологічного факультету Михайла Солошенка, його дружини Інни та сина Єфрема, трагічно загиблих від рук російських окупантів. Автомобіль, в якому їхала сім’я з маленькою дитиною, розстріляний російським танком! Вічна пам’ять загиблим!», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що російські окупанти розстріляли колону жінок та дітей у Київській області. Ворожа армія вбила ще сімох українців, серед яких була одна дитина. Звірський злочин РФ скоїла 11 березня, під час евакуації із села Перемога (Баришівський район).

P.S. Одеса. Георгій Кебурія прощається з дружиною Майєю та їхніми дітьми на залізничному вокзалі. Вони їдуть у Львів. Він залишається вдома. Боронити свою батьківщину.
Десятки тисяч людей розкидано світом. Через те, що одна паскуда збожеволіла.
Фото Вашингтон пост

Последние новости

Для того і ставили лейтенанта на генеральську посаду

В Ізраїлі глава розвідки вже вибачився за провал 7 жовтня і подав у відставку. В нас гярой-Буданов досі на місці.…

3 часа назад

Навіщо Безугла дискредитує армію й робить “героями війни” політиків

Зараз всі свої дії варто розглядати у площині допомагають вони перемогти окупантів, чи ні. Насамперед коли ти народний депутат. Чи…

3 часа назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 01.07.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 01.07.2024 1. Російська влада запустила рекордне за 11 років підвищення тарифів…

3 часа назад

У позітівної пропаганди дуже непроста задача

У позітівної пропаганди дуже непроста задача - переконати населення чому "залишити собі столицю, більшість території та вихід до моря" (с)…

3 часа назад

Арєстовіч, нарешті, розкрив справжню сутність свого «5 проєкту»

Насправді, Арєстовіч, який цілеспрямовано пішов по руках росіян, найцікавіше наговорив не Собчак і не Гордєєвій, а борову Бикову. Окрім того,…

5 часов назад