Категории: Мир о нас

Прокуратура зачитала обвинительный акт по делу Шеремета

В понедельник, 28 сентября, в Шевченковском районном суде Киева подозреваемым в убийстве журналиста Павла Шеремета была зачитана часть обвинительного акта, передает «Радио Свобода».

В документе сказано, что до сих пор не удалось выйти ни на заказчиков преступления, на его организаторов. Однако исполнителями следствие до сих пор считает Андрея Антоненко, Юлию Кузьменко и Яну Дугарь. Никто из них своей вины не признает.

Кроме того, суд отказался удовлетворить ходатайство защиты Антоненко об изменении меры пресечения с содержания под стражей на личное обязательство.

P.S. Суд залишив Антоненка під вартою

Нажаль, українська влада, продовжує воювати з власними військовими, а не з ворогами.
Український військовослужбовець та учасник російсько-української війни, Андрій Антоненко, вже майже рік сидить під арештом в слідчому ізоляторі. Тим часом Андрій Єрмак, який має в Росії спільний бізнес з людьми з оточення Володимира Путіна, сидить в Офісі президента України, а агент російських спецслужб Андрій Деркач сидить в українському парламенті.
У держави, в якій ветерани війни знаходяться за ґратами, а зрадники при владі, немає майбутнього. Як наслідок, нинішня влада може не залишити небайдужим українським громадянам іншого вибору, як повстати і захистити світле майбутнє своєї країни та своїх дітей, що вже мало місце двічі за останні 15 років.
Наскільки ж це низько та мерзенно. Наскільки пала наша правоохоронна система. Це вже нічим не краще переслідувань режимом Лукашенка.
***
Прокуратура оголосила обвинувальний акт у справі Шеремета, не знайшовши замовників та організаторів.
Згідно з обвинувальним актом, підсудні Андрій Антоненко, Юлія Кузьменко та Яна Дугарь об’єдналися в злочинну групу і на замовлення невстановлених осіб вирішили вбити журналіста.
Слідчі стверджують, що вважає, що Дугарь збирала інформацію про пересування журналіста, а Кузьменко та Антоненко займалися детонацією автомобіля.
Ні організаторів, ні замовників НЕ знайдено. Жодних інших осіб не залучено. Звісно, що і Юлія Кузьменко, і Андрій Антоненко, і Яна Дугарь не визнали провини, якої просто немає.
Влада, яка мала б вибачитись перед всією країною, просто просто зараз чинить остаточний злочин. Злочин проти всієї країни, проти правової системи, зрештою проти здорового глузду.
Реальних доказів НЕМАЄ, але вони готові далі судити невинних людей. Нижче вже нікуди…де межа?

Последние новости

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 27.06.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 27.06.2024 1. Польща, Литва, Латвія та Естонія хочуть звести вздовж кордонів…

3 часа назад

​​ОПУ ЗІ СМАКОМ СТАЛІНІЗМУ

На "Українській правді" вийшов доволі цікавий матеріал про Андрія Єрмака. Матеріал справді вартий уваги. Хто ж такий Андрій Єрмак? А…

3 часа назад

Татарову самое время готовиться на выход

Статья на «Украинской правде» об особенностях и завоеваниях Андрея Ермака имеет очень простую причину. Госдеп США в категорической форме требует…

3 часа назад

​​УКРАЇНЦІ БАЧАТЬ ТАК

Центр Разумкова оприлюднив результати дослідження "Оцінка ситуації в країні, довіра до соціальних інституцій...", з дуже, як на мене цікавими результатами.…

15 часов назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 26.06.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 26.06.2024 1. Російський газопровід «Сила Сибіру» постачає газ із родовищ Іркутської…

15 часов назад