Категории: Украина

​​ПРО НЕМИРНІ ПЕРЕГОВОРИ

Після дикої заяви Римського Папи  і стрічці через раз натикаюся на дискусії на тему: «А може тої? За стіл переговорів? Може домовитися з окупантом? Ну тої! Українці ж втомилися від війни!»

Втомилися? Ну гаразд. Давайте так. Я — молодший сержант ЗСУ. Я вже два роки в армії, а на фронті брав участь від 2014 року — як доброволець. Весь мій 2022 рік — на фрорнті без перерви, а потім — на полігоні навчального центру. Моє життя на паузі. Я роблю щодня не те що хочу, а те що мушу. А живу не вдома і не планую мій час — мені віддають накази.

Ви навіть не уявляєте, як від війни втомився я. Не уявляєте, як мені насточортів однострій ЗСУ і як мене тягне до дому.

А тепер відповістіть на питання. Про що ми зможемо домовлятися з Москвою?

Нам повернуть наші території?

Нам компенсують втрати, здобуті під час війни?

Нам дадуть гарантії неповторення війни, та такі що їх не переступить Москва?

Очевидно — ні. А про що з нами будуть домовлятися?

Це очевидно. В кращому разі — аби всі території захоплені Москвою залишилися під контролем Москви, а ми залишилися зі зруйнованою економікою і людськими втратами, на тлі  повної невизначеності в нашому майбутньому.

Іншими словами, з нами будуть домовлятися про нашу повну капітуляцію. Бо за результатами таких переговорів Москва залишить собі все що вона уже завоювала, плюс 3-5 років на підготовку до нового вторгнення.

Т є, кожен з нас-солдат вилізе із окопів зараз, аби  через 3-5 років знову залізти в окопи, але тепер вже разом із нашими синами і доньками. Все правильно?

Таку перспективу мені пропонують натовпи пораженців, із долученим до них боягузом-бігунцем Олешком, який здриснув у Європу тоді коли Погребиський, я, Олексій Петров та Мар’яна Ніцевич пішли до ЗСУ? Вони всерйоз вважають що нас це привабить?

Що? Росія не нападе, якщо ці 3-5 років ми будемо ударно міняти Україну і зміцнювати її обороноздатність? З ким? З тими хто зараз тікає з України, бо обхезався і боїться Україну захищати? Ці люди раптом захочуть жертвувати?

Я вже бачив як президент Порошенко вигриз для нас передишу і чотири роки зміцнював нашу обороноздатність. Що стало після? Пересічні українці радісно обрали коміка з телевізора. Ви хочете сказати, що тепер буде якось інакше?

Ні, не вірю. Не вірю, бо пам’ятаю, як ті хто обрав президента-коміка мені заявляли: «Якщо не оберуть Зеленського, ти в окопі залишилися років на п’ять». Минуло п’ять років. Я потрапив в окопи вже не АТО, а повноцінної війни. Мені такого досвіду досить зі статком.

Ні, я розумію, що тільки но зайшлося про масову мобілізацію, прорізався голос у всіх тих, хто планував пересидіти війну вдома на диванчику — саме вони зараз мріють про замирення. Але фокус в тому, що якщо правим виявлюся я, вони всі втечуть, а я — залишуся. І піду в окопи. Знову.

Я і мої побратими. І мої курсанти. І мої друзі які зараз воюють.

Я бачу, що пропозиції про замирення це не завершення війни — це вічна війна. Я на таке незгоден.

На що ж я сподіваюся? Багато на що. Не про все й розповісти можу — на жаль. Але якщо коротко — на те саме, на що сподівався на Майдані-2004, коли нас було всі хто на площі, а навколо — вся міць кучмівсько-януковської системи і їх силовиків. Я сподіваюся на плече товариша. На тих хто штурмують посадки на фронті, і на тих хто в тилу збирають для фронту БПЛА. І не тільки. На всіх кому Україна не байдужа.

Так, всі війни колись завершуються переговорами. Мене найбільше влаштовують переговори про розміри репарацій з боку Росії. Поки я здатен тримати зброю в руках — інакше не буде.

Печера Дракона

Переговори з рашистами йдуть повним ходом. Кому нє пальожена про це знати — єдиному джерелу влади й суверенітету — українському народу. Я трохи вмію вискубувати інформаційні деталі. Після збіговиська радників і зрадників на Мальті, пригадуєте, писав тут, що тоді йшли торги: віддайте Україні ЗАЕС, все одно нею не зможете скористатися, лише збитки вам. А москва ставила напроти вимогу: добре, але віддайте неокуповану територію Донецької області.

Zе й готове б, але ж прямо сказати боїться. Тому й Залужного усунув. А воно все одно не проходить. То від того часу й до зараз зміни не значні. Досі ведуть переговори про те саме. Гроссізараз  від МАГАТЕ приїздив до ляльки путіна якраз за отим ніби вже погодженим рішенням вернути ЗАЕС Україні. Той морозиться.

Отакі торги йдуть десь глибоко поза увагою «суверена й джерела», а що? Слуги правлять…

Тарас Чорновіл

Вопрос первый. Как вы считаете, почему идеи президента Макрона ввести французские войска на украинскую землю офис Ермака реагирует устами аж целого внештатного советника Ермака, и его личного политтехнолога Миши Подоляка? Официально офис Ермака-Зеленского не комментирует новость никак.

🙄Вопрос второй. Откуда берутся заявления про нелегитимность Зеленского яка президента после 20 мая текущего года, т е по истечении президентского пятилетнего срока? Ведь президента бывшего должен заменить президент новоизбранный, а даже Петр Порошенко высказался о невозможности избрания нового президента во время полноценных боевых действий. Однако власть не успокаивается. Она рассказывает об угрозе «Майдана-3»… именно в период, когда наиболее остро будет стоять вопрос о легитимности Зеленского.

😨Что происходит?

😴Правильный ответ – в офисе Ермака точно знают, кто на самом деле распространяет тезисы о завершении срока полномочий Зеленского. И это не порохоботы. Точнее, не лидеры парии Порошенко и не их лидеры мнений – рядовые порохоботы просто подхватывают чужие тезисы. Чьи?

🇪🇺Правильный ответ. Тезисы о скорой нелегитимности Зеленского распространяет Запад. Точнее, их распространяют грантовые организации связанные с правительствами стран Европы. Распространяют они их по той же схеме, как во времена, когда они работали против Порошенко, через сообщества своих интернет-ботов.

😠Вопрос, а Западу зачем поднимать тему легитимности Зеленского? Ответ. А потому что команда Зеленского в нынешнем ее виде коллективный Запад достала хуже горькой редьки. Путин не зря прилагает титанические усилия, чтобы заблокировать поддержку Украины со стороны США. Российская разведка прекрасно знает, что государства Европы имеют ресурсов намного меньше, чем США, и знает, что говорят о коррупционной вертикали имени Ермака в правительствах Европы. Логика очевидна – Европа поддерживать Украину откажется.

🇬🇧В своей манере не обращать внимания на мелочи, Москва забывает, что она имеет дело не с Евросоюзом, а с Англией со всем ее тысячелетним дипломатическим багажом. Именно Англия сейчас пошла на нестандартный шаг. Она сыграла на давних франко-германских противоречиях и предложила Макрону вернуть из музея шпагу Наполеона и героически взмахнуть ей в сторону Москвы. Речь о возможности введения французских войск на украинскую землю. Их, понимаете, просто физически больше чем английских. А вместе с английскими…

🙋🏻‍♂️Резонный вопрос – зачем? Ответ на этот вопрос офис Ермака сейчас лишает сна и покоя. Государства Европы недвусмысленно дают понять, что они уже договариваются с Москвой о четырехмесячном перемирии с Россией – на время проведения полноценных украинских выборов. Гарантией недопущение сюрпризов со стороны Москвы будут войска нескольких государств НАТО, которые встанут на линии фронта и которые уйдут сразу же, как только выборы завершатся.

📊Просто напомним, по рейтингам Зеленский сейчас проигрывает генералу Залужному вдвое.

🤗Собирается ли Запад всерьез это реализовать? Проверить это можно только одним способом. Однако. Государства Европы предлагают Зеленскому компромисс, при котором он останется в/о президента, но за это в отставку отправятся Ермак, Татаров и ряд прочих одиозных личностей. Так же будет сформировано правительство народного доверия при активном участии оппозиции — передачей оппозиции ряда министерских кресел. Спикером ВР тогда станет фигура нейтральная, вполне вероятно – Дмитрий Разумков.

🙅🏻‍♂️Естественно, Ермак продвигает идею послать все планы Запада и оставить все как есть, мол, помирать – так с музыкой. Однако существуют два «но» против которых бессилен даже Ермак.

🤭Во-первых, Зеленский после «вагнергейта» патологически боится англичан. Во-вторых, упомянутые англичане только что настояли, чтобы именно к ним был отправлен генерал Залужный.

Печерский холм

Последние новости

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 08.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 08.05.2024 1. Звітність «Газпрому» показала, що компанія більш ніж удвічі знизила…

6 часов назад

Зеленський та Єрмак прибирають Кубракова

Зеленський та Єрмак прибирають Кубракова: міністерство інфраструктури розділяють на дві частини - Кубраков буде змушений подати у відставку Як повідомляв…

7 часов назад

Через 2 роки злий замисел викрито. Ну слава богу

ФСБшний куратор полковника президенстької охорони в лютому-березні 2022 року в перші дні вторгнення дав йому завдання знайти виконавців серед президентської…

7 часов назад

Київрада визнала Залужного почесним громадянином: «Слуги народу» відмовились голосувати та вийшли із зали

Ексголовнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного визнано почесним громадянином міста Києва. Фракція "Слуга народу" під час голосування залишила залу. Про це повідомив депутат Київради,…

8 часов назад