Категории: Мир о нас

Представники США і ЄС почали «тихо обговорювати» з Україною можливість переговорів із рф, — NBC

Наразі офіційні особи зі Сполучених Штатів та Євросоюзу почали «тихо обговорювати» з Україною можливість проведення мирних переговорів з росією.

Про це пише NBC News із посиланням на неназваних нинішніх і колишніх американських високопосадовців.

Розмови включали дуже широкі обговорення того, від чого Україні, можливо, доведеться відмовитися, щоб досягти домовленостей, сказали чиновники. За даними каналу, деякі з переговорів, які офіційні особи назвали делікатними, відбулися минулого місяця під час зустрічі представників понад 50 країн, які підтримують Україну, включно з членами НАТО (так звана Контактна група з питань оборони України).

За словами джерел телеканалу, ці дискусії є відображенням ситуації на фронті та політичної ситуації у Європі і США.

Обговорення почалися на тлі занепокоєння американських і європейських посадовців тим, що війна зайшла в глухий кут, а також можливістю продовжувати надавати допомогу Україні.

Джерела кажуть, що в уряді США занепокоєні тим, наскільки менше уваги громадськості привертає війна в Україні з моменту початку конфлікту між Ізраїлем і ХАМАС. Посадовці побоюються, що така зміна може ускладнити отримання додаткової допомоги для України.

Посадовці також заявляли, що Україна, ймовірно, матиме час до кінця року або трохи більше, перш ніж розпочнуться більш термінові дискусії про мирні переговори. Американські посадовці поділилися своїми думками щодо таких термінів з європейськими союзниками, зазначає телеканал.

Водночас, як сказали двоє американських посадовці, адміністрація Байдена не має жодних ознак того, що президент росії володимир путін готовий до переговорів з Україною.

За їхніми словами, путін все ще вважає, що може «перечекати Захід», або продовжувати воювати доти, доки США та їхні союзники не втратять підтримку фінансування України, або доки боротьба за постачання Києву зброї та боєприпасів не стане надто дорогою.


Арестович закликав до мирних переговорів з Росією. От просто в унісон із Шойгу.

Переконайте мене тепер, що кілька років в офісі зеленого преЗЕдента, в апараті Єрмака сидів НЕ російський агент!

До речі, друзяки Портнова Татаров і Смірнов з ОПУ нікуди не поділися.

Печера Дракона


От не люблю я, коли починають так тупо й примітивно брехати. Таке відчуття, що їм уже байдуже, чи матиме вплив їхня брехня — банально відпрацьовують гроші й навіть не стараються якось добавити правдоподібності. От ця заява кишенькового під’єрмачного Кулеби. Зараз Зеленський чітко за Фрейдом пробує виправдовуватися, що ніби в нього не ведуть жодних переговорів із москвою. Його публічно мало хто в цьому й звинувачує, але це вже з психоаналізу — коли ти сам знаєш, що натворив, то тобі вчуваються звинувачення з усіх боків. І інтелектуально недалекі люди зразу починають «по Фрейду» виправдовуватися.

Але ж так тупо! Кулеба заявив, що наша політика чітка: ми не сядемо за стіл переговорів до остаточного виведення ворожих військ з усіх територій до границь 1991-го. Але в Джидді дуже чітко озвучили зміну підходів до початку переговорів із москвою. Тепер ця влада вже офіційно погоджується, що мирні переговори вони можуть почати і без звільнення наших територій. Неформально й раніше з цього виходили, а в Джидді вже прямо зафіксували. Там було й набагато гірше, але ми тут про цю деталь. То навіщо Кулебі так примітивно брехати про те, що й так усім відомо. Він же це ще й на закордон запускає, а там усі отримали звіти від своїх радників із Джидди й Мальти. Яка після такого примітиву можлива довіра або повага???

Тарас Чорновіл

Последние новости

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 27.06.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 27.06.2024 1. Польща, Литва, Латвія та Естонія хочуть звести вздовж кордонів…

15 часов назад

​​ОПУ ЗІ СМАКОМ СТАЛІНІЗМУ

На "Українській правді" вийшов доволі цікавий матеріал про Андрія Єрмака. Матеріал справді вартий уваги. Хто ж такий Андрій Єрмак? А…

15 часов назад

Татарову самое время готовиться на выход

Статья на «Украинской правде» об особенностях и завоеваниях Андрея Ермака имеет очень простую причину. Госдеп США в категорической форме требует…

15 часов назад

​​УКРАЇНЦІ БАЧАТЬ ТАК

Центр Разумкова оприлюднив результати дослідження "Оцінка ситуації в країні, довіра до соціальних інституцій...", з дуже, як на мене цікавими результатами.…

1 день назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 26.06.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 26.06.2024 1. Російський газопровід «Сила Сибіру» постачає газ із родовищ Іркутської…

1 день назад