Категории: Политика

Дружина заступника голови Нацполіції Тишлека використовувала паспорт рф для поїздок в росію

Дружина заступника голови Нацполіції Дмитра Тишлека Олександра Балакай їздила до росії та в окупований рф Крим використовуючи російський паспорт.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на власні джерела.

Згідно з інформацією джерел, Балакай у липні 2014 року відвідувала окупований Крим та територію росії (в’їзд 10.07.2014 Джанкой, виїзд 20.07.2015 Шереметьєво), у листопаді 2015 року Балакай також їздила на територію рф (в’їзд 24.11.2015 Брянськ, виїзд 27.11.2015 Брянськ), а у липні-серпні 2017 року відвідувала окупований рф Крим (в’їзд 21.07.2017 Перекоп, виїзд 04.08.2017 Армянськ). Для поїздок на окуповані території України та до рф Балакай використовувала паспорт громадянки рф, який був їй виданий у 2005 році.

Також Балакай відвідувала росію у 2020 році за закордонним паспортом (в’їзд 01.01.2020 Ростов-на-Дону, виїзд 14.01.2020 Ростов-на-Дону).

Раніше видання Bihus.Info оприлюднило розслідування про те, що дружина заступника голови Нацполіції Дмитра Тишлека станом на літо 2023 року не позбулася російського паспорта, а сам він користується нерухомістю та авто родини партнера ватажка ростовського кримінального угруповання.

Згідно з документом, який опинився у розпорядженні Цензор.НЕТу 2005 році дружина Тишлека Олександра Балакай просила видати їй новий паспорт громадянки рф, що і було зроблено. Саме цей паспорт громадянки рф, згідно з рослідуванням журналістів Bihus.info, досі залишається дійсним. Крім того, за даними джерел, у 2015-2017 роках вона регулярно їздила до росії та в окупований рф Крим.

У відповідь, заступник голови Нацполіції Тишлек заявив, що ЗМІ «спотворили факти» в розслідуванні про російський паспорт його дружини. А також, що він збирається звертатися до ДБР щодо цієї ситуації.

censor.net

Знаєте, це вкурвлює.
Дружина заступника голови Нацполіції Тишлека має ворожий паспорт, його відсторонили, але «юридично це не є підставою для звільнення».
Що вони курять?
Журналісти знайшли прямий зв’язок Тишлека і російського бізнесу, який він кришував у Дніпрі. Сам Тишлек жив у квартирі одного із співвласників російського бізнесу.
Клименку тут не видно конфлікту інтересів і корупції? Треба лупу взяти?
Навіщо захищати відверто зашквареного поліцейського? Невже це так важливо?
Клименко тільки за захист зашквареного Тишлека має піти, а до цього за працюючий в комендантську годину Boho.
Як же вони тримаються за свої крісла.

 

 

Последние новости

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 23.06.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 23.06.2024 1. Фонд путіна виділив гранти на навчання дітей молитвам та…

4 часа назад

У Криму уразили центр космічного зв’язку російських окупантів

У тимчасово окупованому Криму впродовж ночі пролунала серія вибухів біля кількох населених пунктів. Місцеві пабліки повідомляють, зокрема, про удар по…

4 часа назад

ЄС схвалив 14 пакет санкцій проти РФ

Міністри закордонних справ країн ЄС ухвалили 14-й пакет санкцій проти Росії у зв’язку із її агресією проти України. Ці заходи…

5 часов назад

ЧТО помнит госпожа Безуглая

Наверное, наибольшей ошибкой большинства украинских политтехнологов стало считать депутата Марьяну Безуглую сумасшедшей. Конечно, дыма без огня не бывает, Безуглая и…

5 часов назад

Команда Зеленського програла і стала заручницею системи, з якою прийшла “боротися”

Політична програма, з якою чинний президент Зеленський та його команда прийшли до влади, повністю провалилася та програла вкрай неефективній та…

5 часов назад