Категории: Шоу-биз

Помер Тото Кутуньйо, співаку було 80 років

На вісімдесятому році життя помер італійський співак і автор пісень Тото (Сальваторе) Кутуньйо. Про це повідомляє італійське видання ANSA з посиланням на Даніло Манкузо, менеджера співака. У 2015 році виконавець записував вітання російському диктатору Володимиру Путіну, але у 2019 році заперечував це і казав, що «не згоден з діями Путіна в Криму».

Виконавець помер близько 16:00 у лікарні Сан-Рафаеле в Мілані, куди він був госпіталізований.

За словами менеджера Кутуньйо, після тривалої хвороби співаку стало гірше в останні місяці.

7 липня виконавцю виповнилося 80 років.

За життя Кутуньйо опублікував 16 альбомів, він є переможцем пісенного конкурсу в Санремо у 1980 році та Євробачення у 1990 році.

Також співак був автором й співавтором пісень інших популярних виконавців, зокрема Джо Дассена та Адріано Челентано.

Його найпопулярнішою піснею на Youtube є «L’italiano» («Італієць»), кліп на неї зібрав понад 43 млн переглядів після завантаження у 2017 році.

У 2019 році депутати Верховної Ради звертались до голови СБУ і просили «прийняти відповідні рішення щодо заборони в’їзду на територію України Сальваторе Кутуньйо».

У зверненні зазначалось, що Кутуньйо «відкрито підтримує політику [російського диктатора] Володимира Путіна, анексію Криму і є членом асоціації друзів Путіна».

У 2015 році з’явилося відео на Youtube-каналі «Друзі Путіна в Італії й у всьому світі» під заголовком «Тото Кутуньйо вітає Володимира Путіна з днем ​​народження», де співак виголошує ці вітання.

Попри це, Кутуньйо відвідав Київ у 2019 році та дав концерт.

У коментарі ТСН виконавець заявив, що він не згоден «з діями Путіна в Криму», а вітання присвятив «не особисто президенту РФ».

За словами співака, йому неодноразово пропонували виступити на тимчасово окупованому півострові Крим, проте він завжди відмовлявся.

Последние новости

Минулої доби російські окупанти обстріляли 14 населених пунктів Херсонщини

Протягом минулої доби російські загарбники завдали ударів по населенню Велетенського, Кізомису, Станіслава, Інженерного. Понятівки, Садового, Антонівки, Білозерки, Берислава, Михайлівки, Миколаївки,…

2 часа назад

Трупи російських солдат в селі Роботине

Воин 118-й механизированной бригады ВСУ показывает трупы российских солдат в одном из домов близ школы в селе Роботине Запорожской области.…

3 часа назад

У РФ заявили про атаку дронів на нафтобазу у Краснодарському краї ВІДЕО

Російська влада заявила, що нібито українські дрони атакували нафтобазу у в селі Юрівка в Краснодарському краї у ніч проти 9 травня.…

3 часа назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 09.05.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 09.05.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

3 часа назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 08.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 08.05.2024 1. Звітність «Газпрому» показала, що компанія більш ніж удвічі знизила…

14 часов назад