Категории: ВидеоУкраина

Почаївську лавру готується очолити надісланий з РФ чернець ВИДЕО

Цьогоріч з нагоди Різдва Христового інформаційні ресурси Почаївської лаври ВПЕРШЕ підготували російськомовний відеоролик з привітаннями благочинного Лаври (друга особа у монастирі після намісника).

Ним виявився єромонах Захарія (Кімлач), який приїхав в Україну з Краснодарського краю Російської Федерації

Як застерігає український релігієзнавчий портал РІСУ, вочевидь, сам він незабаром може очолити монастир.

В інтерв’ю російському виданню «Вера — Еском. Христианская газета Севера России» єромонах Захарія повідомляв, що прибув в Україну з міста Апшеронськ Краснодарського краю, де його батько володіє будівельною компанією. Чернече життя він розпочинав у Тімашівському монастирі РПЦ, де у 2003 році був пострижений у монахи та пробув у цій діяльності дев’ять з половиною років, потім переїхав в Україну.

У Почаївській лаврі він впродовж декількох років сповідав приїжджих прочан та був помічником економа (керівника господарства) монастиря — відповідав за будівництво, ремонтні роботи, опалення, електрику і т. д.

На початку 2020 року у інтерв’ю, опублікованому сайтом «Русская народная линия», єромонах вже представлявся благочинним Лаври, себто заступником намісника — митрополита Володимира.

Також висновку доходять і місцеві медіа.

«Вочевидь, зважаючи на перенесені не так давно операцію на серці, інфаркт та поширення інформації про погіршення здоров’я митрополита Володимира, в УПЦ МП розуміють неминучість потреби заміни керівника Почаївської лаври. А тому, ймовірно, наперед готують вигідного керівництву кандидата з РФ єромонаха Захарія, медійно розкручуючи його персону», — не виключає видання За Збручем.

P.S. Реванш триває

Почаївську лавру готується очолити надісланий з РФ чернець. Ним виявився єромонах Захарія (Кімлач), який приїхав в Україну з Краснодарського краю Російської Федерації. Також ресурси Почаївської лаври вперше підготували російськомовний відеоролик з привітаннями благочинного Лаври.

Скажете, до чого тут влада Зеленського?
Та до того, що вони роблять все задля збільшення впливу промосковських сил в Україні, а також фактично повертають країну в орбіту Кремля.
Адже хто міг дати цій особі дозвіл на проживання? Хто потакає подальшому розростанню РПЦ-ФСБ в Україні?

Маємо справу з повноцінною та спланованою атакою на все українське. Від медіа до мови, від релігії до економіки та поставок газу в Україну. Все це ланки одного ланцюга як втягнути нас всіх назад в кривавий «одіннарод».

Последние новости

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 27.06.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 27.06.2024 1. Польща, Литва, Латвія та Естонія хочуть звести вздовж кордонів…

1 день назад

​​ОПУ ЗІ СМАКОМ СТАЛІНІЗМУ

На "Українській правді" вийшов доволі цікавий матеріал про Андрія Єрмака. Матеріал справді вартий уваги. Хто ж такий Андрій Єрмак? А…

1 день назад

Татарову самое время готовиться на выход

Статья на «Украинской правде» об особенностях и завоеваниях Андрея Ермака имеет очень простую причину. Госдеп США в категорической форме требует…

1 день назад

​​УКРАЇНЦІ БАЧАТЬ ТАК

Центр Разумкова оприлюднив результати дослідження "Оцінка ситуації в країні, довіра до соціальних інституцій...", з дуже, як на мене цікавими результатами.…

2 дня назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 26.06.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 26.06.2024 1. Російський газопровід «Сила Сибіру» постачає газ із родовищ Іркутської…

2 дня назад