Категории: ВидеоПолитика

Під чиїм крилом зараз цей ушлий діяч?

Ви бачили деталі жахливої історії про те, як 26 травня близько півночі голова Макарівського райсуду Олексій Тандир на автомобілі «Лексус», рухаючись по проспекту Берестейському, на смерть збив 23-річного військовослужбовця Національної гвардії.
У загиблого залишився брат і батько, які зараз перебувають на фронті. Вдома без батька стали сиротами троє дітей.
Суддя Тандир настільки убухався як свиня, навіть у салоні валялися пусті пляшки.
Також суддя кілька разів намагався уникнути експертизи.
І тут починається найцікавіше, хто ж покровителі цього судді.
З‘явилось оперативне відео перших хвилин після ДТП — там суддя Тандир повзає по асфальту і його втішає нєкій мужчина в очках.
Мені ця пика здалась знайомою і я отримала попередню інформацію, що — це Георгій Біркадзе. На відео дуже схожа людина — тому судіть самі.
UPD. Сам Георгій уже в коментарях кричить, що то не я)
Хто це такий?
Останнім часом ця особа є частим гостем єдиного телемарафону, телеканалів плюси та 24 каналу, Ісландії, де його розкручують, як «економічного та політичного експерта». Наприклад, недавно, від коментував НАТО, політику Шольца і наші відносини із Саудівською Аравією.
Насправді це чистий шарлатан, який багато років намагається влізти в політичний двіж.
А також ще і корупціонер.
За часів раннього Зеленського він очолював Броварську РДА, потім через суспільний тиск через участь у корупційних скандалах, пов’язаних із «піщаною мафією» у Броварах — вилетів з посади.
Ось тут кілька прямих його цитат про себе:
То ж є слушне питання? Під чиїм крилом зараз цей ушлий діяч? Хто тягне його на єдиний телемарафон за 2 мільярди податків і видає за бомбезного експерта з НАТО, Шольца та Байдена.
І головне — якщо на відео саме він, то які стосунки пов’язують його зі суддею-убивцею? Чому саме він чи дуже схожий двійник витирав йому сльози і соплі на дорозі.
Також хочу наголосити, якщо ми упустимо резонансну історію солдата НГУ, двоє близьких родичів якого воюють за нашу незалежність — то нуль нам ціна.
Бидло в мантії під зеленим змієм збило насмерть солдата на блокпосту і намагається порішати через дружків у владі. Тож хто був той друг із відео?

Последние новости

Захоплення кацапських окопів та кількох полонених ВІДЕО

Найкраща оборона - це атака! Наші воїни не лише захищаються, але й потужно штурмують ворожі позиції. У цьому відео показано…

9 часов назад

Чемпіонка України з Дніпра Алсу Алейнікова принижує українців

«Я полечу в Дубай, буду ходить по магазинам, а вы будете сидеть в войне и прятаться в подвалы. Вам, пидарасы,…

9 часов назад

Дмитро Чекалкин: Недбалість, саботаж, або відверта диверсія?

У минулому році "слуги" в авральному порядку забрали у місцевого самоврядування військове ПДФО тому що терміново потрібно було купувати дрони.…

9 часов назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 30.04.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 30.04.2024 1. Спроба заморозити Європу обвалила газові доходи федерального бюджету росії.…

9 часов назад

Александр Кушнарь: ATACMS накрыли три базы ПВО в Крыму

HIMARS и украинские Ланцеты уничтожили сразу три ЗРК Бук

16 часов назад

Окупанти обстрілюють Харків, зафіксовано прильоти по цивільній інфраструктурі

Зранку 30 квітня у Харкові чути вибухи. Про це повідомив у телеграм-каналі мер Харкова Ігор Терехов. "У Харкові чутно вибухи -…

21 час назад