Категории: Мнение

Нова кампанія проти керівництва ЗСУ

Дивлюся служконадродна соцмережева полководиця, вже почала нову кампанію проти керівництва ЗСУ. Всі міньйони, всі погані, все гірше ніж було, ситуація критична.
Ай яй яй, всі крім Зеленського і Мар’яни погані, бо хтось змінив Залужного на Сирського і підкинув новий керівний склад.
Хто б міг подумати, що управляти військами під час війни, так складно, що волею неволею, всі це роблять приблизно однаково, за правилами війни та обстановки з урахуванням переважаючих сил противника, а не так, як загадала собі Безугла. Кнопки «зробити всім заї*бісь» знову не вийшло. Навіть карти паперові залишись.
Коли людина лізе в тему в якій вона зовсім дупля не ріже, під час війни, вносячи хаос, деморалізацію та дезорганізацію, це погано. Коли це робить депутат, причому послідовно і неодноразово за підтримки ОП, це тхне..
До того, саме Безугла зробила все, щоб підірвати довіру до ЗСУ, щоб почати критиканство керівництва ЗСУ, та зірвати мобілізацію. Вона сіяла зневіру, при чому оперувала гаслами «за все хороше», не маючи уяви про суть предмету. Так буває. Даннінг Крюгер посміхається.
Я не хочу зараз оперувати фантазіями. Але є речі в яких Мар’яна пи*здить. Тупо.
Наприклад командувач Сухопутних військ не створює по своєму бажанню нові бригади. Це за межами повноважень Павлюка. Кожна військова частина створюється за директивною міністра оборони. І рішення про «створити якомога більше нових бригад», приймається зазвичай на ставці. Бо їх ще треба чимось озброювати. Потім — міністр-ГК-КСВ. Тому тут як би взагалі спи*зділа на голубом глазу.
З приводу підготовки…
Сказати що особисто нам стало простіше — ні. Були розірвані всі зв’язки. На їх відновлення потрібен час. Чи стало складніше — так. Бо крім всього змінилася обстановка і на фронті і з призовом. Не можна оцінювати щось не враховуючи перемінні.
Центр зараз зупинився в розвитку, бо в нас нема можливості збільшувати кількість інструкторів відбираючи кандидатів з бойових бригад. Надіюсь тимчасово.
В центрі зараз акцент не на відновленні боєздатності підрозділів, а на БЗВП. Бо стало приходити більше людей. Багато з «відношеннями»/рекомендаційними листами. Працюють рекрутери з кількох бригад, за розпорядженням НГШ. Центр не знизив рівень підготовки, хоча нам зараз пі*здєц як складно. Не ходять рекрути в наряди. Вчаться.
І саме Павлюк дуже прискіпливо ставиться до підготовки особового складу. Якщо люди «випадають» з процесу через хворобу, вони будуть донавчатися додатковий термін. Це узгоджено особисто з Павлюком. Щоб не було прогалин в матеріалі. Повне розуміння.
За ці кілька місяців, не було ні одного питання по підготовці людей, в якому б Павлюк не пішов на зустріч.
Була ситуація коли нам задвоїли задачу і нарізали в два рази більше людей ніж очікувалось. Питання вирішилось протягом одного дня саме Сирським та Павлюком. Бо одна задача була від КСВ, друга від НГШ.
В принципі, вся дурість яка виникає від особливо рєтівих підлеглих, нейтралізується саме Павлюком, або Сирським якщо це вище компетенції СВ. Бо підлеглі не з місяця прилетіли, а були в основному на тих же посадах.
І програму навчання протидії та реагування на дрони в піхотних порядках, ми вимушені обговорювати з Павлюком та Сирським, бо вертикаль підготовки, як не працювали так і не працює. І це не їх вина.
Так, є певні проблеми з оперативністю. Так, є проблеми які викликані пробуксовками. Так, центр раніше був на задачах головнокомандувача, а зараз всі намагаються влізти «порулити» і набрати собі якихось балів — «дивіться які молодці».
Саме погане, що це не вина Сирського, або Павлюка. Як би не хотілося покидатися гнилими помідорами.
Це наслідки дій тих людей, які вирішили прийняти певні радикальні міри. Без урахування наслідків.
Але це те, про що я казав коли Безугла почала атакувати Залужного. Це все було прогнозовано. Кожна зміна керівника на будь якому рівні, це хаос в певний час. Не буває по іншому. І про це треба було думати раніше.
Зараз Безугла намагається внести розкол між рядовим та середнім керівним складом ЗСУ та керівниками. Зараз вона починає торпедувати тих, хто тільки почав по суті «володіти ситуацією». Для чого?
Знову зміна, знову хаос, знову пів року порвані зв’язки та напрацювання? Яка ціль у служки народу? Тримати ЗСУ в постійному стані кадрових змін з паралічем?
Закон про мобілізацію, затягували саме служки в ВР. Відповідальність за те, що ми запізнилися з підготовкою особового складу та створенням резервів, це відповідальність ВР. Критиканством вдарили по словам Залужного про необхідність мобілізації, а через пів року повернулися до тих же вимог. Тільки деморалізував суспільство, посіявши зневіру у людей.
Україна платить дуже високу ціну за експерименти людей, які вирішили (не маючи жодних підстав) що вони дох*уя фахівці у військовій справі та війні.
Роман Донік

Пропустила момент, а коли це Сирський так «спортився», що тепер юродива Марʼяна цілодобово накидає на нього?
Він же був хороший, фаворит і ледь що Верховний Головнокомандувач біг робити селфі з генералом.
Як забембало, коли чиновник, якого ми терпимо із ввічливості до держави та інституцій під час військового стану влаштовує гризню з армією і поливає брудом усіх армійців.
То Залужний був поганий.
Тепер Сирський.
А все тому, що не вдається власні прой*оби почепити на головнокомандувачів — бойових генералів, які були на війні поки хтось корпоративи в Москві відробляв.
Очікувати сексолога чи ларьочника на чолі ЗСУ?
Marina Daniluk-Yarmolaeva

​​Вибачте, але цей пост депутаткині Мар’яни Безуглої я не процитувати не можу.

«- Баргилевич — Начальник Генерального Штабу. Бюрократія збільшилась вдвічі. Закриття ІТ підрозділів. Лобізм старих оборудок. Мінйон Сирського. Знищення ТРО…

— Сирський — Головком ЗСУ, приховування правди, розрив підрозділів, ручний контроль, російська жорстокість і випалювання всіх конкурентів та креативних у війську. Зміна комбригів і комбатів так швидко, що вони не встигають познайомитися з підрозділом, а вже винні. Знищення десантників прямо зараз, аби перетворити в сухопутні війська і ще багато-багато іншого, а також все те, що у всіх його мінйонів, бо авторитаризм рішень ГК зашкалює, і все в ЗСУ — це зараз обличчя Сирського…»

Цією цитатою я передаю найпалкіший привіт всій ЗЕботві, яка ще кілька місяців тому цькувала порохоботів російськими ІПСО і посіпаками Кремля, навіть за третину від всього заявленого нині Безуглою.

До миті коли Безугла назве Сирського «генералом 200» лишилося чотири… три… два…

Нині вся та ЗЕботва зі своїми позеленілими пахолками на заяву Безуглої мовчить мов сіцилійська мафія на інтерв’ю.

А я запитаю. Що сталося? Безугла різко стала порохоботкою та російським ІПСО? Чи вже самі «служки» визнають, що люди які критикували Сирського — були праві?

І тоді виходить, що Зеленський, звільнивши справді талановитого й успішного Залужного, у головкоми призначив сіру посередність, а за його кадрові вихиляси тепер українські солдати кров’ю платять?

Безугла, до речі, ще заявляє що ситуація критична. Тобто виходить так, що Зеленський який говорить, що фронт кругом стабілізований і все під контролем — бреше?

Агов, прибічники влади! Я дуже хочу ясності. Кому вірити? Безуглій чи Зеленському?

Печера Дракона

Власно кажучи, я був неправий стосовно Марʼяни. Угу! Вибачаюсь! Я чомусь вважав, що ця Служка із агресивною завзятістю Моські, атакує лише Валерія Залужного, Сергія Шапталу, Михайла Забродського (усі до речі Герої України), та інших генералів які зустріли повномасштабну війну очолюючи армію.
Ні! Ні, ні і ще раз… Ні!
Вона атакує… військо! По команді бʼє одразу по вищому військовому командуванню! Наносить шалені інформаційні удари по такому простому поняттю як «довіра до командира». Зверніть увагу, як все швидко. Від «Ахххх, який генерал!», до майже «Він зрадник», пролітають лічені місяці. Що виходить? До поганих і ні на що не здатних (ну Слуга народу краще знає) Залужного, Шаптали, Мойсюка, Тарнавського та інших генералів, вже додались погані і ні на що не здатні… Сирський, Баргилевич, Содоль і так далі.
Що ви кажете друзі? «Це ж повністю вбиває віру солдат в генералів і майже ставить хрест на усіх питаннях мобілізації?»… Угу! І я про це ж саме.
Причому, такими своїми діями, це недолуге створіння наносить неабиякий удар по… свому шефу! Головному Слузі народу! Верховному Головнокомандувачу ЗСУ, Володимиру Зеленському! Виходить, що він дупля не відбиває в цій темі і призначає абикого?! Тобто дарма призначив Сирського, якщо сама Марʼяна, через пару місяців розносить в пух і прах його кандидатуру?! Тоді питання! Хто просував генерала на посаду Главкома? Чи це така нова стратегія, міняти Головнокомандувачів раз на три місяці, тим самим вносячи ХАОС в процес керування військами?
І це лише поодинокі питання. Але з часом їх точно буде багато. Набагато більше ніж дохріна!
Питання будуть. Обовʼязково!
А зараз можна лише спитати про те, що крутиться на язику?…
Може проблема зовсім не в армії? Не в генералах, Залужному, Сирському, Шапталі чи Содолі? Може проблема в вас, політичні невігласи? В тих, хто жер горілку в Буковелі за півтора місяці до повномасштабного вторгнення? В тих, #хто може лише розповідати красиві казки про мільйон дронів? В тих, хто навіть не здатний організувати елементарне… швидке та своєчасне будівництво оборонних споруд на певних клаптиках фронту? Може все набагато простіше, га?
І залиште падлюки в спокої армію. Усіх! Генералів, полковників… капітанів… сержантів та солдат! Не можете допомогти? Тоді хоча би не заважайте, намагаючись керувати військом в ручному режимі і знімаючи генералів з посад лише тому, що так у когось спермотоксікоз, себто так захотілось…

Последние новости

Офіс Президента хакнув НАБУ

Офіс Президента хакнув НАБУ і взяв під власний контроль всю інформацію щодо розслідування справ проти чиновників-топкорупціонерів. Про це в ефірі Radio…

1 час назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 14.06.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 14.06.2024 1. Росія призупиняє валютні торги, оскільки санкції США створюють плутанину.…

14 часов назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 15.06.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 15.06.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

15 часов назад

Німеччина оголосила про новий пакет допомоги Україні

Німеччина виділила для України новий пакет військової допомоги. Пакет включає системи ППО IRIS-T, реактивні системи залпового вогню HIMARS і танки…

1 день назад