Категории: Политика

Навіщо Безугла дискредитує армію й робить “героями війни” політиків

Зараз всі свої дії варто розглядати у площині допомагають вони перемогти окупантів, чи ні. Насамперед коли ти народний депутат.

Чи допомагає перемогти інтерв’ю депутатки Мар’яни Безуглої? Ні. Навпаки, воно шкодить.

Бо коли представниця української влади каже, що неможливо перемогти московію під керівництвом “совєцьких генералів” української армії, це інтерв’ю формує у союзників суспільну думку: а навіщо давати Україні зброю, якщо вони все одно її втратять і програють, бо у них там армією керують якісь дебіли!

Оця думка, що нашою армією керують якісь совєцькі ідіоти, раніше розбивалася об освіченого, харизматичного, який добре володіє англійською, Головнокомандувача ЗСУ Залужного. Зараз Залужного немає і спростувати слова Мар’яни нікому.

Хотіли українське ІПСО? Нате вам справжнє українське ІПСО! Правда, воно не проти московії, а проти нас самих. Але то нічого, депутатка молода, активна, руйнує систему. Вона ще навчиться. Може. Дайте їй 100 днів!

До речі, особливо пікантно заяви Безуглої звучать, враховуючи, що вона представляє не опозицію, а владну коаліцію “Слуги народу”/ОПЗЖ, яка всіх цих генералів, яких Мар’яна називає совєцькими, і призначала! В медицині така опозиція собі самій називається шизофренія.

Мар’яна без мила лізе в нішу “берегині” армії.

Обізяна критикує керівництво ЗСУ, щоб сподобатися солдатам, які на будь-якій війні ненавидять генералів. І ця стратегія має успіх. Бачу по своїм підписникам, що то там, то там хтось напише, що Маряна розумні речі говорить.

Насправді в Безуглої чітко відпрацьована медійна технологія. Вона пише один розумний пост, який корисні придурки тягають в репостах – “дивіться! Мар’яна розумні речі пише!!!”.

А потім Мар’яна пише кілька постів, обливаючи ЗСУ лайном і виконуючи головний задум — дискредитацію армії та будь-якого командира, який може стати популярним.

Кожен раз, коли ви пишете, що Мар’яна дурна, але має розумні думки про армію, ви допомагаєте робити героїв війни з політиків, а справжніх героїв війни відсувати на другі ролі.

Треба памʼятати, що Мар’яна не військова, не волонтерка, не дотична до допомоги армії ніяк. Вона цинічна політсвиня, яка піариться на крові військових, не розв’язуючи проблеми, а колупаючи виделкою відкриту рану, щоб здобути відомість та політичні дивіденди.

Serhii Marchenko

.

У деяких марʼян, які активно транслюють позицію та виконують завдання Офісу Президента, війна вже закінчилася.
Щоправда, невідомо, чим: перемогою (яку вони «продавали» у 2023 році), миром із Росією (якого вони так прагнули з 2019), чи заморозкою (до якої вони тяжіють зараз).
Але очевидно, що війна для деяких марʼян — представників президентської партії та монобільшості — закінчилась. Тому для них саме на часі дискредитувати ЗСУ на повну: «вішати» всі злочини, помилки, поразки та непідготовленість до війни — на військових. Бо самим, вже ж, мабуть, саме на часі — рахувати рейтинги та готуватися до виборів. Бо ж війна (для них/в їх головах) вже закінчилась.

Боюсь навіть уявити, як волають від задоволення, спостерігаючи за діями/дописам/заявами деяких марʼян, десь на Лубʼянці. Бо їм, слідуючи відомому правилу «використовуй силу та енергію противника проти нього самого», навіть робити нічого не треба. Бо противник (тобто ми) сам чудово із цим справляється.

Oksana Bailo

Последние новости

Україну не можуть взяти до НАТО через корумпованість в країні, — The Telegraph

На саміті НАТО у Вашингтоні Україні скажуть, що вона занадто корумпована, щоб вступити до Альянсу. Про це пише видання The Telegraph із…

4 часа назад

США оголосили пакет допомоги Україні

Сьогодні Міністерство оборони (Міністерство оборони США) оголошує про додаткову безпекову допомогу для задоволення критичних потреб України в сфері безпеки та…

4 часа назад

Стало відомо, який план рф намагається узгодити у США

Довгий текст, в тому числі з моїми думками, але прошу ознайомитися. Віддати дві області та поділити Крим: стало відомо, який…

4 часа назад

Офіс президента дискредитує військових

Який разючий дисонанс між ставленням до ЗСУ, наших солдатів і командирів в міжнародних партнерів України і в шавок Банкової. На…

4 часа назад