Категории: Мнение

Насправді, майбутнє передрікати дуже просто

Клістрони, викрадені Бурбою і його розвідниками, в 2022 допомагали знищувати рашистських пілотів і рашистські ракети запущені по нашим мирним містам.
.
Але потім була проведена операція «Бігус» і «Арлєкін» і ДБР після 2019 вилучила клістрони з військових частин і стався витік їхніх серійних номерів у рашку. І канал поставок закрився.
Натомість Арлєкін дозволив організувати алаверди і Богуслаєв разом з російською розвідкою почав постачати контрабандою сотні вертолітних двигунів для бойових вертольотів рашки. І ці вертольоти прилетіли і стали вбивати наших солдат.
За цю зраду Богуслаєва хочуть віддати на обмін, щоб не спалив — хто із влади допомагав (закрив очі) перевезти двигуни через кордон.
Його видадуть на обмін, повідомлять про це як про визначну перемогу Буданова, а спрут зрадників, які за рублі допомогли ворогу вбивати наших солдат, так і продовжать бути на посадах. А Богуслаєв підніматиме виробництво двигунів на рашці і здасть ФСБ і ГРУ всіх ключових осіб в нашій оборонці.
Бо за цю тему журналістам не заплачено.
Насправді, майбутнє передрікати дуже просто.
Колишній головний розвідник Василь Бурба розповів Українській Правді, що агентура в оточенні Зеленського зірвала ще одну операцію розвідки — поставку дефіцитних клістронів до наших систем ППО. А також підтвердив те, що всі вже давно підозрювали: це була ніяка не контрабанда і не контрабандисти, це насправді наші розвідники викрадали клістрони у РФ.
Але після зміни влади ДБР і СБУ керовані оточенням Зеленського увірвалися в частину ППО і вилучили ці клістрони. І за даними Василя Бурби стався витік їхніх серійних номерів, а по ним можна встановити російські частини, звідки вони викрадені.
Ось так.
Насправді, коли Бігус влаштував інформаційну диверсію про «свинарчуків» (а насправді атакував наші канали поставок з РФ, а також зовнішні контракти оборонки), його підспівувачі тоді розповідали, що не може такого бути. Цього нє может бить просто потому, што нє может бить нікогда! В Росії всюдисущий спецконтроль ФСБ! Миша нє пробєжит, таракан нє пролєтіт!
Все це казки. На ділі зброю у російських генералів ешелонами купляли ще чеченські патріоти, які нею потім і знищували російських же солдат. Росіянська армія і росіянські спецслужби це одна величезна кримінальна банда, де все продається і кожен іншого ненавидить.
От в таких умовах наші розвідники зуміли роздобути дефіцитні клістрони, які виробляла лише Росія.
А тепер мало того, що росіяни нападуть, стануть наносити повітряні і ракетні удари по об’єктам нашої інфраструктури, а наша ППО сліпа. Так ще й канали поставок спалені, а агентура Головного управління розвідки в Росії засвічена і люди, які ризикували всім, щоб нашій країні допомогти, в смертельній небезпеці.
Більше того: доки канали існували, це була прекрасна можливість у нашої розвідки для вербовочного підходу до всіх тих російських офіцерів і генералів, які за наш хабар йшли на злочин проти Росії. Вони могли бути нашими цінними агентами.
Але все це розвалене одним помахом руки.
Українці дуже люблять слухати всіляких покидьків. Вмикати голову в нас не прийнято, а тому в нас завжди повторюють дурь за кимось. Що «замість викрадати в ворога, краще б запустили виробництво всіх вузлів і агрегатів самі». Це дурня для лоповухих. Немає сенсу вкладати мільярди в розгортання виробництва чужих елементів, які підходять до техніки виробленої 30 років тому, Якщо ти можеш викрасти у ворога, який вже вклав у них свої мільярди, який веде контроль і намагається не випустити секрети назовні, зроби це.
В Ізраїлі, на який в нас дуже люблять рівнятися, ніколи б такої дічі не допустили. Там пишаються, що колись Емануель Цукер таємно скупляв і таємно переганяв із Британії в Ізраїль військові літаки. Той факт, що це було літаюче барахло, давно списане і викуплене взагалі у приватних колекціонерів, завбачливо опускається, подібні деталі шкодять гарній історії. Але саме на таких історіях стоїть реноме Ізраїлю у світі.
Та тільки Велика Британія, звідки Цукер переганяв літаки, не воювала з молодим Ізраїлем.
Наші ж воєнні розвідники викрали техніку прямо у нашого ворога. І не барахло, а складну і актуальну, клацнувши по носі всім його системам спецконтролю. Ось рівень нашої розвідки за Бурби.
Ця техніка тепер буде вбивати росіянських пілотів і збивати російські ракети. І ми могли б робити це ще більше, якби українці не обрали президентом ось це.
————————————————————————————————————————
Ппц, як же швидко пройшло 4 роки з цього попередження.
І як же швидко настав момент, коли стало можна сказати: я ж казав.
Розгром і деморалізація розвідки перед вторгненням, роззброєння армії, недофінансування, звільнення професіоналів, корумпування державного апарату і орієнтація всіх на розкрадання і тд, і тд.
Скоро те саме, як в інтерв’ю Божка нижче, будуть вже розповідати про нинішніх.
Когда приходит пророссийский президент, вместе с ним во власть заходит агентура. Она начинает процесс уничтожения государства-цели изнутри.
Вот немного о том, как в период януковича Ильяшов уничтожал СЗР (из интервью нынешнего главы СЗР Божка):
«- Достатньо було нічого не робити. Розумієте, кожний спеціаліст має відчувати свою потрібність. Якщо 5-10 років ти відчуваєш, що не потрібний, ти втрачаєш віру в те, що робиш. Деморалізація. Цього було достатньо. Плин кадрів, елегантне знищення усіх тих структурних елементів, які потрібні для того, щоб організм повноцінно працював. Політика хибних цілей, створення безлічі нормативно-правових актів, робочих груп, постановка безлічі завдань, виконання яких, з одного боку, займає всі сили і час, а, з іншого боку, вони просто не потрібні. Це класика саботажу. Якщо ви хочете зруйнувати будь-яку установу, є абсолютно чіткий набір правил. Його можна знайти в інтернеті. Всі ці штуки на сто відсотків були зроблені в Службі зовнішньої розвідки.
Я вам більше скажу. За минулий рік я скасував 1531 непотрібний нормативно-правовий акт в Службі зовнішньої розвідки.
— Який створив Ілляшов?
— Не тільки він, але ці правові акти існували. Я відмінив більше десятка непотрібних обов’язків і завдань, які мав кожного дня виконувати розвідник невідомо для чого. Я скасував багато робочих груп, анулював низкузавдань, планів заходів, які ми продовжували виконувати, але які по суті користі державі не приносили. Це називається політика хибних цілей. Таку розвідку ми отримали. З іншого боку, ви питаєте, чому Ілляшова ні в чому звинувачують? А в чому його звинувачувати? Він же не зробив нічого протизаконного. Це класична технологія будь-якої спецслужби, працювати так, щоб не можна було схопити, але виконати своє завдання. Я переконаний, що пан Ілляшов є високим професіоналом, але не української спецслужби.» https://www.ukrinform.ua/…/2626006-egor-bozok-golova…
Это нужно хотя бы в общих чертах понимать нашим гражданам прежде, чем голосовать за «партию мира». Сегодня ты голосуешь как идиот, а завтра хоронишь своих военных.

Последние новости

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 03.07.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 03.07.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

2 часа назад

Поставили 6 винищувачів просто неба: Forbes оцінив наслідки удару по Миргороду

Під час удару по аеродрому Миргород Росія знищила два українських Су-27, пише Forbes. Росія за останні 9 місяців знищила щонайменше…

12 часов назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 02.07.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 02.07.2024 1. Доходи російських компаній впали на третину через санкції. -…

13 часов назад

Орбан прибув до Києва

Зранку 2 липня прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан прибув до Києва. Про це повідомив керівник пресслужби Орбана Берталан Хаваші, інформує Суспільне.…

1 день назад

Міськраду Горішніх Плавнів можна обміняти на полонених азовців. В Україні їм робити нічого

Міськраду Горішніх Плавнів можна завтра обміняти на полонених азовців. В Україні їм робити нічого Volodymyr Omelyan КОЗАЦЬКА, ЧУМАЦЬКА, ГЕТЬМАНСЬКА, БЕЗ…

1 день назад