Категории: Украина

Найгірше, найогидніше під час війни на знищення в твоїй країні — це дискредитація військових

Найгірше, найогидніше, найнебезпечніше та абсолютно самовбивче під час війни на знищення в твоїй країні — це дискредитація військових.
Навіть, якщо ці військові наразі не в лавах ЗСУ, і навіть, якщо вони роблять/говорять/лайкають те, що комусь може не подобатись, не сприйматись тощо. (Виключення — доведена державна зрада/інші злочини проти України).
Дискредитувати військових, особливо тих, хто з 2014 року відстоює нашу державність, тих, хто у 2022 зупиняв навалу на країну, Героїв України, які стали і назавжди залишаться символами українського опору в російсько-українській війні 2014-…. років — це грати проти України і на руку ворогу.
Можна (і нормально!) критикувати владу, контролювати їхню діяльність: закони, які вони ухвалюють, політику (внутрішню і зовнішню), яку вони проводять. Можна (і потрібно!) вимагати від влади відповідей, комунікацій, реформ, призначень, виконання своїх обіцянок/обовʼязків тощо.
Але неможна критикувати (що під час повномасштабної війни дорівнює дискредитації) військових. Особливо — це неприпустимо робити цивільним, ще й публічно. Це пряма загроза та підрив національних інтересів України. Ось на це мала б працювати військова цензура (якої у нас нема): на боротьбу з дискредитацією військових, а не з опозиційними владі каналами і блогерами.
Але виходить так, що наша влада очолює операції з дискредитації ЗСУ.
А всім, хто цим займається (свідомо працюючи на владу в дискредитуючих кампаніях чи ні), варто б уже роздати медальки, бо вони прям дуже стараються.
Медальки імені Марʼяни Безуглої.
Oksana Bailo
Разом з заявами про «Мінських угод не буде» новим ліцам було б непогано нарешті повідомити українців — а що буде?
Бо після ваших «розведень», Оманів, розмінувань та «всеосяжних перемірій», разом з «Мінськими» не стало Маріуполя, Азовського моря, 20% території та мільйонів людей українського населення тощо.
То в чому саме хуже нє стало?
Скільки можна ліпити цю позітівну пропагандиську жуйку на очі скривавленій країні?
Які ужасні були попередники з фортицікаційною лінією, ракетною програмою, замінованим Чонгаром, доларом по 25 і «наживанням на войнє» всі вже давно зрозуміли, шостий рік кіпіт наш разум возмущєнний — дайте врешті решт вже щось для порівняння крім тотального піздєжа.

Последние новости

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 23.06.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 23.06.2024 1. Фонд путіна виділив гранти на навчання дітей молитвам та…

4 часа назад

У Криму уразили центр космічного зв’язку російських окупантів

У тимчасово окупованому Криму впродовж ночі пролунала серія вибухів біля кількох населених пунктів. Місцеві пабліки повідомляють, зокрема, про удар по…

4 часа назад

ЄС схвалив 14 пакет санкцій проти РФ

Міністри закордонних справ країн ЄС ухвалили 14-й пакет санкцій проти Росії у зв’язку із її агресією проти України. Ці заходи…

4 часа назад

ЧТО помнит госпожа Безуглая

Наверное, наибольшей ошибкой большинства украинских политтехнологов стало считать депутата Марьяну Безуглую сумасшедшей. Конечно, дыма без огня не бывает, Безуглая и…

4 часа назад

Команда Зеленського програла і стала заручницею системи, з якою прийшла “боротися”

Політична програма, з якою чинний президент Зеленський та його команда прийшли до влади, повністю провалилася та програла вкрай неефективній та…

4 часа назад