Категории: Политика

На певному етапі соціологія стає проституцією

На певному етапі соціологія стає проституцією, судячи по всьому… як там Швондєр казав «ето какой-то позор…» (с)

Віталій Гайдукевич

Щодо заяви хльорки януковича яка перейшла в наслідство до зеленського і називає себе «соціологом» про те що «нєт путіна (закреслено) зеленського — нєт расіії (закреслено) України», то:
Найсмішніше — це те, що подібні заяви ця хльорка вже виголошувала своїм ротом. Хто має час і бажання можете перевірити. Це було 10 років тому десь на початку Майдану. І говорила ця хльорка рубльова про безальтернативність януковича, який об’єднав нарід.
Другий смішний факт — це те що хльорка пропонує зеленському готувати наслідника престолу. Передавати тому опит і знанія. А вибачте, що саме передавати? Вчити когось гундосити? Нести ху*йню без листочка? Істерити коли задають незручні запитання? Бачити мир в очах путіна? Готуватись до шашликів? Вже не говорячи за більш несмішніші речі. Які блять саме знання і досвід має передавати зеленський?
І третій смішний факт цієї пропагандистської балади полягає в тому подібні заяви про «нєт путіна, нєт расіії» нібито сформовані на основі соціологічних показників довіри. Вибачте, а що ж тоді не так з арестовичем? Чи з молодшим партнером цього кубла притулою? Я ж сам бачив рейтинги де в арестовича під 80% довіри. Було. Тепер нема, але ж було. Альоша хвалився що він другий, а Залужний третій. А Притула? Волонтер, красавчік, гострий на язик, супутник придбав, він тут живе.. Хіба може хоч в когось бути хоч якісь причини не довіряти цьому пану? Там навіть в мастера нагаточков подоляка ого які шанси після Тараса Бульби.
В цілому тенденція зрозуміла:
1) скотобаза освоїла метод формування альтернативної реальності альтернативною соціологією, яку ніхто перевірити не зможе і буде намагатись переконувати пересічного українця що він вірить зеленському бо всі вірять.
Це вони вже використовували, до речі, з цією самою хльокою на місцевих виборах у 2020. Там теж їм ця мразь малювала перемоги з 37% за 2 місяці до виборів, на яких вони отримали 14%.
А зараз, коли перевірити не можливо, можна переконувати в чому завгодно.
Що ще раз говорить про те, що нас чекають непередбачувані події з непередбачуваними результатами, коли реальність в один момент проб’ється до голови пересічного.
2) це послання було не для того щоб ви тут сміялися у фейсбуках з нього. Це було для таваріща Володимира Зеленського. Щоб він вже визначався нарешті що буде робити далі: чи буде далі руліть чи (як пропонує хльорка) віддасть узди завгоспу, офіційно. Такий напівпрозорий натяк від завгоспа, якому свербить.
3) це все відбувається зараз. Під час Бахмуту і Авдіївки де ми потрохи але йдемо назад. Зараз коли в 3 рази більшою є окупована територія ніж була рік з копійками тому, коли мільйони людей закордоном, а економіка дихає на ладан.
А єдине що в голові цих хєсосів — це якнайшвидше влаштувати танці на тонкому льоду.
Ну що ж — вперед.
Mason Lemberg
Керівник соціологічної групи «Рейтинг» Олексій Антипович заявив, що якщо Зеленський не піде на вибори балотуватися на другий президентський термін то країна «в тартарари розвалиться». Бо «дивлячись на якісь рейтинги довіри, я розумію, що там порожнеча. Якщо він не йде, то там – нікого».
Що ми дізналися з цією дивовижної заяви?
По-перше, що Антипович — чорноротий брехун. НІКОЛИ ще не було такого аби в українській політиці була порожнеча. Святе місце пустим не буває, не буде Зеленського, телеканали олігархів нам швидко організують іншого «великого і простого» — технологія відпрацьована. А схиблять телеканали — за роботу візьмуться громадські активісти всіх штибів. Я вже не кажу, що коло прибічників Петра Порошенка нікуди не поділося і навряд чи воно поменшає.
Відтак, по-друге. Ми переконалися в тому, про що порохоботи казали дуже давно. Що Антипович ніякий не соціолог — він піарник, на обслуговуванні влади. А його смердючий нікчемний «Рейтинг» — ніяка не соціологічна агенція, а сервіс з полірування високопосадових дуп. Власне це ми й побачили.
А ще ми побачили, що Зеленський обов’язково знову піде на вибори, аби не скривдити довіри своїх олігархів і свого оточення. А ще — аби уникнути відповідальності за те як «дивовижно» ця влада приготувалася до пандемії КОВІД і до російського вторгнення.
Народ уже починають до цього готовити. І політтехнологи з ОПУ знову не придумали нічого кращого крім як копіювати Пуйла. Мовляв «не буде Володі — не буде Росі…» Ну ви зрозуміли.
Ну-ну. Хай все це розповідають більше і гучніше. Побачимо що вийде у шанувальників ЗЕ.

Последние новости

Зеленський дозволив ухилянту Боголюбову виїхати з України

Соратник Коломойського олігарх Боголюбов втік із України Співвласник групи «Приват» залишив Україну: є підозри щодо нелегального перетину кордону. Про це повідомляє портал…

8 часов назад

Російські ракетні удари по Одещині та Дніпру: вже восьмеро загиблих, 65 поранених

4 липня російські війська завдали удару балістичною ракетою по портовій інфраструктурі в Одеській області, внаслідок чого загинула одна людина, ще…

8 часов назад

Стамбульські домовленості можуть стати основою для переговорів з Україною, — Путін

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що Росія може повернутись до так званих "стамбульських домовленостей" щодо миру між РФ та Україною. Про це…

9 часов назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 04.07.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 04.07.2024 1. росія вилетіла з десятки найбільших економік світу. - Падіння…

9 часов назад

Атака на Сирського та Залужного. Як Марʼяна Безугла стала інструментом розправи Банкової зі ЗСУ

На східному фронті без змін — росіяни намагаються зробити нестерпним життя у місті Харків та добити Донбас А от на…

18 часов назад