Категории: Мир о нас

На додачу до $61 млрд США передали привіт офісу президента

На додачу до $61 млрд США передали привіт офісу президента і, зокрема, цензурі на телемарафоні у звіті про стан справ із правами людини в Україні. Партнерів починають діставати авторитарні замашки і вони таким чином прямо натякають, що фінансувати вилизування влади вони не мають наміру.
Ось переклад цієї частини звіту Держдепу США:
«Конституція та закон передбачали свободу вираження поглядів, у тому числі для преси та інших ЗМІ, але влада не завжди поважала ці права. Президент Зеленський підписав указ про введення воєнного стану в лютому 2022 року після повномасштабного вторгнення Росії в Україну, що дозволило подальше обмеження ЗМІ та свободи ЗМІ. Наприклад, національний телемарафон — змінна платформа каналів, які дотримуються урядової лінії щодо репортажів про війну — забезпечив безпрецедентний рівень контролю над телевізійними новинами у прайм-тайм. Більше того, деякі ЗМІ повідомили про відсторонення від вигідних контрактів на наземне мовлення та тиск з боку Офісу президента ще навесні 2022 року.
Уряд забороняв, блокував або накладав санкції на ЗМІ та окремих журналістів, які вважалися загрозою національній безпеці або які висловлювали позицію, яка, на думку влади, підривала суверенітет і територіальну цілісність країни. Деякі оратори, які критикували уряд, також були занесені до чорного списку урядових програм новин.
Журналісти-розслідувачі, які критикували уряд, інколи ставали мішенню негативних кампаній у соціальних мережах, іноді через дружні до уряду канали. Інші практики продовжували впливати на свободу ЗМІ, включаючи самоцензуру.»
Також у звіті йдеться про серйозні проблеми з судами, корупцією в цілому тощо.
Volodymyr Ariev

Аркадий Бабченко:

Такое ощущение, что поцоватая зеленая власть начала всеми способами испытывать как сильно они могут продавить украинский  народ во время войны. Вначале проваленная подготовка к войне, потом дурацкая пропаганда, которая вместо мотивации населения на борьбу и максимальной мобилизации рассказывала про два три тыжня и каву в Крыму, в итоге люди расслабились и вместе с верховным закончили войну в своей голове. Пролюбить внешнюю и внутреннюю политику, когда союзники не дают помощь опасаясь очередных коррупционных скандалов, пролюбить исторический момент возможности наладить отношения с Польшей. В итоге не получить военной помощи, демотивировать население и как итог пролюбить «распиаренный»  контрнаступ, т.к. без достаточного количества людей и оружия выйти к своим границам невозможно.

По итогам контрнаступления уволить генерала, который при ограниченных ресурсах и политическом давлении не только строил армии по натовским стандартам, но и смог достигнуть максимальных результатов в сложившихся условиях.

Осознав, что вскоре руснявые ракеты будут прилетать опять по Киеву, а если фронт прорвут, то и артиллерия, наконец-то начали строить  укрепления, проводить мобилизацию, просить помощи от союзников, но только опять через задницу, так как в каждую роту нужно пополнение в 30 человек, а ТЦК приводят 2-х не мотивированных, которые при первой возможности хотят откосить. Реально фронт держится на все тех же, которые пришли в течении 2022-2023 годов, надежда только на то, что ребята опять сделают невозможное, когда получат помощь от союзников.

А власть продолжает делать все через задницу, давить на людей всеми возможными способами, вместо правильной пропаганды которая бы привела мотивированное пополнение.

Это не мое порохоботское, если что.

Это из комментов.

Теги: VolodymyrAriev

Последние новости

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 08.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 08.05.2024 1. Звітність «Газпрому» показала, що компанія більш ніж удвічі знизила…

6 часов назад

Зеленський та Єрмак прибирають Кубракова

Зеленський та Єрмак прибирають Кубракова: міністерство інфраструктури розділяють на дві частини - Кубраков буде змушений подати у відставку Як повідомляв…

6 часов назад

Через 2 роки злий замисел викрито. Ну слава богу

ФСБшний куратор полковника президенстької охорони в лютому-березні 2022 року в перші дні вторгнення дав йому завдання знайти виконавців серед президентської…

7 часов назад

Київрада визнала Залужного почесним громадянином: «Слуги народу» відмовились голосувати та вийшли із зали

Ексголовнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного визнано почесним громадянином міста Києва. Фракція "Слуга народу" під час голосування залишила залу. Про це повідомив депутат Київради,…

8 часов назад