Категории: Украина

Криза в КСУ інспірована з Банкової

Президент написав пост, що проти нього відбувається змова олігархів і КСУ її виконує. Каже, що через КСУ ми втратимо здобутки всіх революцій.

Але він бреше, він знову бреше нам в очі. Як бреше про перемир’я, як бреше про втрати на війні, про ковід, про економіку та багато чого іншого. Він також бреше про змову, бо він і є ставлеником тих самих олігархів.
Яке він має право говорити про революції? Де він був, коли на цих революціях гинули люди? Грав ч..ом на роялі, їздив до Москви, розповідав про братній народ.
Криза в КСУ інспірована з Банкової, я не виключаю, що президент повністю погодив цю операцію по конституційному перевороту. Або його використали в чужій грі, що є ще страшнішим варіантом.
Згадаймо, що КСУ відразу ліг під Зеленського, коли погодився розпустити Верховну Раду, після цього відразу погодився скасувати запобіжний захід: і терористи, і зрадники змогли виходити під заставу. Протягом тижня відразу випустили Єфремова, який допомагав «русским братьям» в Луганську.
КСУ повністю підзвітний Офісу Президента і той цирк, який вони влаштували, чергове тому підтвердження. Портнов, Соболев, Парасюк та інші представники Коломойського відразу побігли робити революцію та закликати розпустити суд, щоб легітимізувати план ЗЕ.
Антиконституційний закон ЗЕ, який він вніс після РНБО — фарс, якби він хотів розв’язувати проблему, достатньо було б просто переписати старий закон та не чіпати КСУ. Але не всі судді КСУ підзвітні, тому йому потрібна абсолютна влада, тому і готувалась ця антидержавницька операція.
По факту це руйнування основ державності, це узурпація влади. В діях президента немає ні законності, ні турботи про верховенство права. До влади прийшли жуліки та дріб’язкові бандити, які не бачать меж і думають, що їм все зійде з рук.
Це глибока помилка. Це початок кінця для Зеленського особисто та для всіх його бенефіціарів.
В Одмністрації Президента так обурюються провокаціями КС і так патріотично закликають захистити «вибір народу» — ніби не звідти відбувся злив спецоперації по вагнерівцям і ніби не контрольована звідти «монобільшість» наприймала купу антиконституційних рішень.
Насправді все це елементи одного ланцюжку, плану демонтажу держави, який було запущено навесні 2019 року.
Зеленський лише статист, нездатний на захист національного інтересу, для цього його і приводили до влади різні акціонери, серед яких в немалому числі і кремлівські пасіпаки.
А той замість продовжувати будувати державу — почав за відмашкою переслідувати Порошенка, невідомо з ким зустрічатися в Омані та бігати по бріфінгам з криками «всєх сажать».
От і добігався.
Тепер з нього далі продовжують робити узурпатора зі «на 100% моїм Конституційним Судом» — а це вже серйозніше ніж лейтенант Баканов та недоучка Вєнєдіктова.
Вітер сіяли — бурю отримали.
І це тільки її початок.

Последние новости

Том Купер: звіт про війну в Україні за 4 травня 2024 року

Всім привіт! Короткий огляд найважливіших подій за останні кілька днів. DEAD – українською Оскільки я захоплююся повітряною війною, однією з…

25 минут назад

Чому на Банковій хочуть знищити «Суспільне»?

Чорний рот Марʼяни Безуглої озвучив нову ідею Зе-Банкової. Знищити "Суспільне" і подати це під виглядом економії грошей. Руда помилка природи…

4 часа назад

Українські воїни на сході отримали 1200 FPV-дронів, детектори та пересувний шиномонтаж, а військові будівельники — два екскаватори

Петро Порошенко під час поїздки на Донеччину зустрівся з представниками бригад ДШВ, артилеристами та військовими інженерами та допоміг військовим із…

4 часа назад

Скільки території Україна втратила за останні пів року

Аналітики підрахували, скільки території Україна втратила за останні пів року. Від початку жовтня 2023 року Україна поступилася московії понад 300…

5 часов назад

Коли це, після війни?

​​Президент Зеленський заявив: "Після війни, я думаю повернеться велика хвиля людей. Будемо швидко відновлювати країну і люди хотітимуть це робити…

5 часов назад

Российский военнослужащий открыл дружественный огонь и расстрел 6 военных

Как утверждают источники противника, на этом фото российский военнослужащий, который открыл дружественный огонь и расстрел 6 военных из 70-й мотострелковой…

6 часов назад