Категории: Политика

Коротко про Норманді 2.0

Україна опинилась сама наодинці з ворогом — Росією і її двома адвокатами — Німеччиною і Францією.

Росія хоче втюхати нам ордло на російських умовах і нейтралізувати всі демократичні і прозахідні рухи в Україні. Україна зразка 2013 року це її мрія — затхле обивательське і абсолютно безвольне болото.
Німеччині це треба, бо на фоні того, як Британія і США тягають щодня якесь озброєння — вона виглядає якимсь упирем. Я навіть не сумніваюсь, що на згадку такої лінії поведінки Netflix нагадав фільмом про Мюнхен 1938. Лише два останні тижні показали, що вони дивляться нас як на якихось дурників зі Східної Європи, яких можна легко обміняти і забути. Але якісь поодинокі електрики на заробітки хай приїздять — бо дурники ж.
Франція погрузла в непростих внутрішніх дискусіях щодо майбутнього держави. Скоро у них президентські вибори, де Макрона страшно піджимають дві конкурентки і один правий популіст з проросійськими поглядами. І порішать якийсь мир в Україні — це саме те, що треба для перемоги Макрона удруге.
Щодо України. Тут Київ представляє Андрій Єрмаклюдина, яку ніхто не обирав і яка не має жодних повноважень на такі рухи. Це навіть не Чемберлен, який А — був лідером консервативної партії, Б — був тодішнім прем’єром. А отже англійські виборці — на той момент довірили йому представляти їх інтерес. Після історії з «вагнерівцями» я би на таку людину і помийне відро не лишала. Не кажу уже про переговори з Росією і її ситуативними союзниками.
Що нам? Треба чітко показати дулю будь-яким зрадницьким рухам. Не вийшло нічого у 2019, коли настрої українців схилялись до якихось там переговорів, чому прямо зараз після допомоги союзників треба все зливати до чортової матері. У нас є англійці, американці, чехи, поляки, балти і навіть іспанці з голландцями.
У вас у Франції вибори? Вигравайте їх не за наш рахунок. У вас в Німеччині криза жанру, бо все частіше у Більді польський прем’єр і Міноборони Британії каже, що в Німеччини щось не те з головою — це ваші трабли.
Так РФ має боятись нас, а не потирати ручки, що як ловко ми розвели лоха. Спасибі, але не треба. Кошенята теж виростають. І царапаються.

Последние новости

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 03.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 03.05.2024 1. Росія постачає нафту до Північної Кореї понад встановлений ООН…

6 часов назад

Інтерв’ю заступника голови ГУР Скибіцького The Economist. Основні тези

Заступник голови ГУР МО України Вадим Скибицький для The Economist про поточну ситуацію. По порядку, як це було в інтерв'ю, без вирваних із контексту…

6 часов назад

Юрій Бутусов: Безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача

Ситуація на фронті гостро критична, і усім очевидно, що основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та…

6 часов назад

НЕВЕСЕЛИЙ КЛОУН-ЗАЛІЗНИЧНИК

Існує така теорія, що російський диктатор владімір путін вдало зміг залякати українського недодиктатора Віктора Януковича. Начебто, коли Янукович і його…

6 часов назад

Абсолютно всі чоловіки від 18 до 60 років мають з 18 травня оновити дані в ТЦК, — Генштаб ЗСУ

У Генштабі ЗСУ наголосили, що з 18 травня абсолютно всі чоловіки від 18 до 60 років мають оновити свої дані…

7 часов назад