Категории: Боевые действия

Командир роти ЗСУ звернувся до «слуги» Безуглої: «Мізки вмикати не пробували? Що ви творите?»

Командир роти ударних БПЛА «Люфтваффе» 129-ї бригади ТРО Микола Колесник порадив «слузі народу» Мар’яні Безуглій зважувати свої заяви, оскільки це може мати негативний вплив на процес мобілізації.

Про це Колесник написав на своїй сторінці у фейсбуці.

«Пані Марʼяна, дякую, бля, за допомогу в мобілізації, зараз проводимо рекрутинг. Ваш пост про мʼясників і злочинців дуже мотивує.

Мізки вмикати не пробували? Чи іншої комунікації, ніж ФБ, для подібної херні, у заступниці голови комітету по обороні і нацбезпеки не існує.

Що ж ви творите?» — звернувся Колесник до Безуглої.

Нагадаємо, 20 травня Мар’яна Безугла назвала українських генералів «злочинцями», звинувативши їх у втратах, які завдає окупаційна армія РФ. Депутатка також відома інформаційною атакою на колишнього головкома Валерія Залужного, що врешті призвела до його відставки, скаржилась на волонтерів СБУ, пропонувала дозволити командирам вбивати підлеглих. 


Я приблизно знаю, який висновок зробить парламентська ТСК по закупівлі дронів і будівництву фортифікацій! Вони скажуть що дрони вкрав Порошенко, а фортифікації не побудували західні союзники! Тобто західні союзники не побудували, а Порошенко вкрав навіть це».

Це сказав художник Сергій Поярков. Сказав у вигляді жарту. Але знаєте? Мені чомусь стало ні фіга не смішно.

Бо я зразу уявив у 3Д, як спершу Мар’яна Безугла заявить: «Порошенко вкрав, а союзники не побудували». Потім Веніславський у ВР скаже «ми припускаємо, що Порошенко вкрав, а союзники не побудували». Й нарешті на блакитні екрани вийде сценарист «Кварталу 95», а нині голова означеної ТСК, і промовить: «Ми встановили! Порошенко вкрав, а союзникм не побудували! Треба садити західних союзників і дотичного до них Порошенка».

Вам смішно? А я от згадую висновки по вагнергейту від ТСК ім. Безуглої — яку маячню вона несла не покривившись — і сміятися мені взагалі не кортить.

Бо я питаю себе — а що завадить «служкам» таке заявити, а суспільству — схавати? І сам собі відповідаю — я не знаю відповіді.

Я просто хочу запитати депутатів від ЄвроСолідарності. А ви прорахували ситуацію за якої заявлять, що «Порошенко вкрав, а союзники не побудували»? Для вас це не стане відкриттям? То зараз подумайте.

Печера Дракона

Последние новости

«Мій тато — ухилянт!»

В українських школах, подвірʼях, тік-токах несеться хизування дітей своїми батьками. Але не тими, хто захищає Україну з 2014 року. Не…

4 часа назад

Чому слуги Зеленського у Київраді вимагають відставки Леоніда Ємця

Volodymyr Ariev: Слуги Зеленського у Київраді вимагають відставки Леонід Ємець з посади голови регламентної комісії за те, що він посмів…

5 часов назад

Найгірше, найогидніше під час війни на знищення в твоїй країні — це дискредитація військових

Найгірше, найогидніше, найнебезпечніше та абсолютно самовбивче під час війни на знищення в твоїй країні — це дискредитація військових. Навіть, якщо…

5 часов назад

Більше «мирних пропозицій» не буде, наступною буде російська капітуляція

Настав момент Україні послати оркам птаха, мишу, жабу і п‘ять стріл. Путін харахориться і демонструє бодрость духа, що Україна кудись…

6 часов назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 16.06.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 16.06.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

6 часов назад