Категории: Политика

Коломойський дозволив Зєлєнському покататися на лижах

Дитячий письменник:
Коломойський дозволив Зєлєнському покататися на лижах без свого головатого охоронця, але лише за тої умови, якщо той причепить на голову пристрій стеження та дистанційного керування.
Hawthorn Healing:
У янелоха вообще ничего своего нет, даже манеру постить фотки с лыжных курортов, скопировал у х&йла?
Роман Донік:
Посмотрел фотографии с Буковеля с Зе. Их по ходу по росту подбирали. Только на случайном фото, чувак сильно выше Зеленского. На остальных ниже или почти одинаковый рост. Таких чудес в природе не бывает. Зато наверное пол ОП с рулетками в карманах ходят, чтоб настроение не портить.
Атипичный журналист:
Не может президент страны, где объявлен строгий карантин, отдыхать на курорте в Буковеле. Просто не имеет морального права. Ведь в Европе распространение Короны началось именно с лыжных курортов. Неужели это никого не смущает?
Лисиця~Кіцуне:
Подивіться звернення Меркель до громадян, як вона закликає зменшити контакти щоб зменшити кількість захворівших і померлих.
У нас без перспектив вакцинації, без підтримки держави, з слабкою медичною системою президент з відкритою задоволеною пикою катається на лижах.
Tala:
Зеленський назвав колись Ющенка «сеньор-голодомор».
Тепер вже можна називати його «кретин-карантин»?
— З свіжого фуф-лижник
Дмитрий:
Китайская вакцина Зеленскам куплена через прокладку Богатыревой. Это уже бизнес на крови, или ещё нужно подождать?
Йозеф Кнехт:
Степанов каже, що китайські виробники не зможуть спати, якщо вакцину в Україну буде завозити хтось інший, крім Богатирьової. Це просто сеча в очі. Все в реальності навпаки. Виробника ставлять перед фактом, через кого слід завозити. Скільки там в бюджеті заклали на вакцинацію? Отож.
Юрій Каракай:
З вакцинацією, насправді, вони торгують нами, наче худобою.
— 30 млн. голів, 60 млн. доз! Хто більше відкатить за одиницю? Товариш з Китаю пропонує ван долар, чим відповість Москва?
Нічого особистого, просто бізнес.
Володимир Ар’єв:
За ширмою недолугого карантину відбувається мегакорупція і обкрадання країни.
крок_за_кроком:
Колони націоналістів штурмують МОЗ, Садовий об’явив голодовку в мерії, Бутусов і всі журналісти закидали Степанова порожніми шпріцами… а ні привиділось.
Herman Aksom:
«Соцмережа Twitter заблокувала Трампа назавжди».
ОСЬ ТАК ЦЕ РОБЛЯТЬ КРАЇНИ ЗІ СВОЇМИ 1+1, ШАРІЯМИ І НЬЮЗВАНАМИ ЯКЩО ХОЧУТЬ ВИЖИТИ.
Проблема не в Буковелі, Омані, «ці руки нічого не крали», «я нічого не знаю, але все зроблю правильно, порадившись насамперед з народом».
Проблема в брехні.
Якщо Ти задаєш народу п’ять запитань, а потім взагалі не повідомляєш про результат «опитування» і Твоя монобільшість не голосує за жодну позитивну відповідь — Ти брешеш, що Тобі цікава чиясь думка, окрім Твоїх друзів.
Якщо Ти вводиш третій локдаун поспіль без жодного пояснення і обґрунтування, а його дати дивовижним чином збігаються з відпусткою «95 Кварталу» — всі розуміють, що Ти це робиш лише для того, щоб у підсумковій декларації вписати ще декілька мільйонів.
Коли Ти забороняєш роботу ресторанів, кафе, торгівельних центрів, а на гірськолижному курорті твого друга тиснява тисяч людей без масок — це Велюр-2.
Коли Ти зранку сумуєш за розстріляними іранськими ракетами російського виробництва пасажирами і екіпажем літаку МАУ «Ромео», а сам через півгодини з безтурботною посмішкою донжуана в «Богнері» фотографуєшся на найдорожчому курорті України, де капучіно коштує 200 грн — це свинство.
І всі одразу згадують, що минулоріч, в день загибелі авіалайнера, Ти грів пузо в Омані і 48 годин не міг повернутися в Київ. А потім ще тиждень вичавлював з себе, що винуватий не екіпаж МАУ, а Тегеран. Хоча, вбивць давно вже усі назвали, а Ти ніяк не міг… бо Москва так сказала…
Шостий відпочинок за рік шостого президента країни, яка в перманентних кризах — елементарна совість взагалі є?
Пика не лусне від накрадених сотень мільярдів гривень лише за 2020?
Ти ж обіцяв турбуватися про бідних — то чому вони платять ще більше, а отримують ще менше?
Ні, ми добре пам’ятаємо, що Ти, як справжній наперсточник на базарі, нам «нічаво нє должен».
Але й ми теж нічого не винні акторам погорілого театру.
І нам не потрібно відключати когось від твіттеру чи інстаграму, можеш перепитати в Януковича

Последние новости

Піар влади: з початку 2024 року на телемарафон «Єдині новини» витратили 790 млн грн

З початку 2024 року витрати державного бюджету на створення контенту для телемарафону "Єдині новини"  становлять понад 790 млн гривень. Про це в…

7 часов назад

Відхрещуватися буде і він, і від нього

До Тищенка мали б прийти правоохоронні органи задовго до нападу його тітушні на військового. Й заздалегідь до того, як він…

7 часов назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 25.06.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 25.06.2024 1. Санкції та війна позбавили росію дев'ятої частини доходів від…

7 часов назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 25.06.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 25.06.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

7 часов назад

Навіщо Банкова “оголосила війну” генералам ЗСУ

1. Зеленський звільняє суперпопулярного Головнокомандувача ЗСУ Залужного і призначає Головнокомандувачем ЗСУ Сирського. 2. 11 лютого 2024 Сирський призначає Командувачем Об’єднаних сил…

1 день назад