Категории: Украина

Китайская вакцина, которую не одобрила ВООЗ, скоро прилетит в Украину

Друзья, тут такое дело, что китайская вакцина Sinovac в четверг-пятницу прилетит в Украину и поступит на склады группы фармацевтических компаний «Лекхим» в Умани, которые находятся на заводе «Технолог».
Я знаю, что китайское NMPA (Национальное управление медицинских продуктов Китая) дало «условное разрешение на продажу» 8 февраля 2021 года, после того, как Sinovac подал заявление на «условную лицензию на продажу» в Национальное управление медицинских продуктов Китая (NMPA) 3 февраля 2021.
В Китае, Чили и Индонезии дано разрешение на использование Sinovac в чрезвычайных ситуациях, а в Бразилии дано «временное разрешение на использование в экстренных случаях». И надо помнить, что сама вакцина Sinovac — это деактивированный вирус, а не пекомбинантный, как та же AstraZeneca. А ещё известно, что история с закупкой очень мутная. Интересно и то, что о прилете этой вакцины молчат все официальные лица, а они любят пиар.
Но у меня все же есть несколько вопросов:
1. ВООЗ пока не одобрила эту вакцину. ЕС и США её тоже не одобрили. Так кто взял на себя ответственность и одобрил её? Кто и чем мотивировал это одобрение? Кто будет нести ответственность за всю побочку? Зеленский, Шмыгаль и Степанов?
2. Вы готовы вакцинироваться ею?
И почему такая тишина по поводу привоза этой вакцины? Все это мне очень интересно. Как и то, кто «прикурил» на этом из бюджета?
І поки слуги Зеленського намагаються зібрати позачергове засідання ВР по обмальованому ОП, а один з топ-чиновників Кабміну Антон Геращєнко називає патріотів неонацистами та фашистами — у нас страшний рекорд. 333 людини померло за добу.
Ні шалені темпи захворюваності, ні сотні смертей за добу, ні забиті лікарні та банальна нестача тестів/вакцини/кисневих концентраторів — не цікавить ні Зеленського, ні уряд, ні монобільшість.
І поки весь світ бореться з пандемією, влада Зеленського далі обливає брудом патріотів, вішає ярлики на опонентів та шукає кого б ще з активістів/патріотів кинути за ґрати.
Правильною дорогою йдемо, таваріщі.
З кремлівськими наративами про «фашистів» та пофігізмом до життя людей.
Більше 300 людей померло від ковіду за добу, всього вже понад 30 тисяч. Вакцинація провалена, доз вистачить на кілька відстотків, до того ж все засекречено.
Економіка продовжує падіння, дерібан компенсують за рахунок пограбування населення.
Влада ніяк не реагує на американські санкції Коломойському та заговорює тему зриву спецоперації по «вагнерівцям».
Саме час робити постановочні заворушення, всіма державними органами офіційно їх засуджувати та вручати підозри за розмальовані стіни всяким ветеранам та іншим фошистам.
Все як на Росії.
ЛОКДАУН. НОВИНИ.
Вакцинація в Україні: (неділя) щеплення зробили менше ніж 3 тис. жителям країни (2 715), а в Києві не зроблено жодного! Таблиця МОЗ у коментах.
Конгеніально! Наче у коронавируса є вихідні, а кияни антивірусні термінатори. Знову Порошенко винен?
Європейський Союз абсолютно не потребує російської вакцини «Спутник V» і може домогтися імунітету на всьому континенті, використовуючи виробництво вакцин у Європі. Про це заявив єврокомісар з внутрішнього ринку Тьєррі Бретон.
Правильно. Піди потім розбери — де була вакцина, а де «Новічок».
Компанія AstraZeneca заявила, що третя фаза випробувань її вакцини проти коронавірусу показала, що препарат ефективний на 79% для запобігання зараження хворобою і на 100% для уникнення її важкої форми і госпіталізації.
Я за вакцинацію, а ви свій вибір робіть самі.
Теги: Sinovac

Последние новости

Ворог на Харківщині розширив зону активних бойових дій майже на 70 км. Основні зусилля зосередив на напрямку Стрілеча — Липці та на захопленні Вовчанська, — Сирський

Російська армія намагається примусити ЗСУ залучити додаткову кількість бригад зі складу резерву. Основні зусилля противника наразі зосереджені на напрямку Стрілеча-Липці…

2 часа назад

Британська розвідка попереджала Україну про російський наступ на Харківщину, — The Guardian

Британська військова розвідка попереджала керівництво України про російський наступ на Харківську область. Про це пише The Guardian з посиланням на власні…

7 часов назад

У російському вторгненні винний весь світ?

​​Ви пригадуєте аби Саакашвілі (при всьому моєму настороженному до нього ставленні) після війни 08.08.08 заявляв що у російському вторгненні винний…

7 часов назад

Росіяни заявили про масовану атаку безпілотників

У ніч проти 17 травня пролунали вибухи в районі тимчасово окупованого росіянами Севастополя в Криму, у Новоросійську, Туапсе та Бєлгороді.…

7 часов назад