Категории: Украина

Кар‘єра Зеленського-політика закочується за горизонт

Судячи з останніх рейтингів, ідея оголосити в серпні, на День незалежності, про дострокові президентські вибори була рятівною для Зеленського.

Але лінивий і самовпевнений Янелох від неї відмовився, вважаючи, мабуть, що Єрмак із Подоляком будь-що здобудуть йому два повноцінних терміни. Тепер уже відверто пізно. Навіть якщо про дострокові оголосять у найближчі дні, за 4 місяці, тим паче, осінньо-зимових, із палаючою ковідною й неминучою вже енергетичною кризами, із новими платіжками за газ, тепло й електрику, з поступовою зміною тональності навіть частини рейтингових олігархічних медіа його перемога не лише не є гарантованою, а виглядає вкрай сумнівною. А значить, іти на вибори не ризикне, бо тікати йому, в разі поразки, нікуди. Навіть покровитель найодіозніших українських політиків Путін його, ймовірно, прихистити готовий не буде. Ізраїлю такий скандал, само собою, також не потрібний. Тобто — тюрма, і надовго.
І не треба мені зараз писати тривіальності про «головне — хто рахує». Коли ймовірність програшу кандидата від влади цілком реальна, бажаючих підставляти за нього свою шию знаходиться небагато. Тому, сьогодні можна вже впевнено сказати, що кар‘єра Зеленського-політика закочується за горизонт.
П.С. А Порошенко, схоже, був правий, що не побіг призначати собі наступника

Karl Volokh

P.S. Ничего себе… СМИ Ахметова уже открыто пошли против ОПУ. И это, осмелюсь предположить, поворотный момент в судьбе незадачливого Голобородька… Далее по тексту:

* * *

Ответ канала «Украина 24» Банковой: шантажом занимается тот, кто бойкотирует прессу

Учитывая публичные обвинения, которые прозвучали в адрес канала «Украина 24» со стороны советника главы ОП Михаиа Подоляка, редакция заявляет:

📌 Во-первых, редакционная политика канала, как и всех информационных активов МГУ, объединенных в Новинную группу, формируется независимо, исходя из интересов общества и в соответствии с профессиональными стандартами журналистики. Акционер не вмешивается в редакционный процесс.

📌 Во-вторых, обвиняя канал в освещении деятельности и поддержке непроходимых политиков, Подоляк молчит о том, что канал освещает деятельность всех украинских политиков – от шестого Президента Украины Владимира Зеленского до каждого претендента на эту должность. Они становятся проходными или непроходимыми точно не в результате действий канала.

📌 В-третьих, мы вынуждены напомнить М.Подоляку, что шантажом и угрозами занимается, скорее, не канал «Украина 24», а те, кто бойкотирует прессу, выдвигает условия для участия ньюсмейкеров власти в информационных программах и проводит дискредитационные кампании по неудобным журналистам. Если господин Подоляк не согласен с вышеперечисленным или имеет какие-либо другие претензии к каналам МГУ, мы готовы обсудить их с ним в эфире в любое удобное время.

 Олег Шарп

Теги: KarlVolokh

Последние новости

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 09.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 09.05.2024 1. Україні варто продовжувати бити по російських НПЗ. - Атаки…

10 часов назад

Зеленський призначив командувачем ССО Олександра Трепака

Президент Володимир Зеленський звільнив Сергія Лупанчука з посади посади командувача Сил спеціальних операцій ЗСУ і призначив на цю посаду Героя…

15 часов назад

Щодо звільнення Кубракова

Мене зараз постійно просять про коментар щодо звільнення Кубракова (оскільки я багато років пишу про корупцію в будівництві). Але я…

15 часов назад

Минулої доби російські окупанти обстріляли 14 населених пунктів Херсонщини

Протягом минулої доби російські загарбники завдали ударів по населенню Велетенського, Кізомису, Станіслава, Інженерного. Понятівки, Садового, Антонівки, Білозерки, Берислава, Михайлівки, Миколаївки,…

23 часа назад