Категории: Экономика

Кабмін зупиняє фінансування бюджетних програм через провал виконання бюджету

Кабмін зупиняє фінансування бюджетних програм через провал виконання бюджету в частині доходів

П’ять тез з цього приводу:
1) У нас був 2014 і 2015. Коли ми були без армії, коли янек спздив всі гроші, коли втратили цілі регіони, економіку цих регіонів і економічні зв’язки з ними. І такого я не пригадую ні в 2014, ні в 2015.

2) Ця влада повторила «досягнення» йулі 2009 року. При цьому отримавши від попередників живу, зростаючу економіку

3) Це не просто зупинення бюджетних програм. В грудні, як правило, йдуть максимальні виплати з бюджету за роботи, виконані раніше. Тобто, всі хто щось будував, постачав, фактично залишаться без грошей. Цікаво чи заплатять підряднику, який будував персональну дорогу для Зелі через чужі земельні паї?

4) При цьому й далі існує заборгованість перед бюджетниками. Зокрема, вчора в місті Дрогобич на Львівщині протестували медики, яким не виплачують зарплату. Тобто, не платять навіть бюджетникам, а мали б платити.

5) Хто краде гроші? І я зараз не жартую. Це питання більш ніж серйозне. Бо мова вже не йде про те, що Зеля обіцяв «епоху багатства» як тільки Порох перестане красти. Мова йде про те, що вони не те що не отримали більше грошей, вони отримують в рази менше грошей.
Де гроші? І хто їх зараз краде?

Mason Lemberg

Янелох вирішив, що перервою в суді по Привату він заспокоїть МВФ і отримає, нарешті, омріяний кредит. Наївна людина. Ще з часів прем‘єрства Тимошенко МВФ працює з Україною за принципом монтера Мечникова: «утром деньги — вечером стулья». Точніше, спочатку повне виконання вимог у меморандумі — а потім гроші.
Тому, до остаточного вирішення проблеми Привату ніяких траншів нам не дадуть. І єдиним МВФом для уряду буде Маркарова з її ОВДП.
Відповідно, доки Янелох не наважиться збунтуватися проти великого і жахливого Коломойського, наші експортери приречені на банкрутство, бюджет — на невиконання, а гривня знаходиться в такій зоні ризику, котра здатна поховати всі надії Зеленського зустріти наступний день народження в Україні

Karl Volokh

Пам‘ятаєте, я колись писав, що недовиконання бюджету три перші квартали року можна приховувати, позичаючи на видатки з наступних періодів. Але четвертий квартал виявляє це неодмінно.
Так і сталося. Жодні зусилля Мінфіну вповільнення темпів розвитку економіки не компенсують

Karl Volokh

Документ про те, що в бюджеті закінчилися гроші.

Уряд ЗАБЛОКИРОВАЛ все выплаты из бюджета (за исключением зарплат, пенсий, обсл.госдолга) — это значит, что зарплаты и пенсии — следующие на очереди (когда дальше будет не хватать денег).

«Источник утверждает, что «дыра» в бюджете составляет 52,000,000,000 гривень».

При «барыгах» — экономика потихоньку, но РОСЛА с 2016 года.

Предыдущий «уряд бариг» передал страну с ПЛЮСОВЫМ бюджетом (около 130 млрд.)
Куда же делись деньги?
А посчитайте
— Сколько потеряла страна благодаря «поправке Дубинского» (это когда табачники были вынуждены СОКРАТИТЬ либо ОСТАНОВИТЬ производство) — там, прикидывали, около 50 млн. в день.
— Сколько потеряли благодаря «поправке Геруса» (когда останавливаются украинские электростанции — а электроэнергию импортируют через Беларусь)
— Сколько потеряли от «новой таможни» (там вообще можно долго рассказывать. И как кинули уволенных, нелояльных Зе работников — переведя таможню на новое юрлицо /чтоб не могли восстановиться через суд/ и, сам свечку не держал, но слышал информацию, что «для своих» индикативные цены» занижаются ВТРОЕ. Т.е. втрое меньше налогов)
— Сколько потеряли от того, что кошмарят мелкий и средний бизнес, как не кошмарили 5 лет до того (сколько предприятий сократили прибыль, а сколько вообще ЗАКРЫЛИСЬ).
— Сколько инвесторов распугали оттого, что СБУ зачем-то начало кошмарить международные компании (Арселор Миттал)
— Сколько ПРОСТИЛИ «бизнесмену-патриоту» Коломойскому (миллиарды и миллиарды гривень)
— И прочая, и прочая…

Я вот на днях хотел написать, что о правлении Зе порохоботы угадали все, кроме курса доллара. Вот, хорошо, что не написал. Потому что курс доллара, похоже, тоже угадали. Wait…

Зе-избиратель, зе-избиратель, «кінець-епохи-бідності» въехал на твою улицу, ищет твой дом…

_____________
Но это еще не «ягодки,» друзья. Ягодки начнутся, когда кто-то из крупных начнет «скидывать» облигации ОВГЗ. И государству Украина придется выкупать их из ИЗ ПУСТОГО БЮДЖЕТА.
Вот тогда уже будет «весело»…

Аллан Левітов

Теги: MasonLemberg

Последние новости

Захоплення кацапських окопів та кількох полонених ВІДЕО

Найкраща оборона - це атака! Наші воїни не лише захищаються, але й потужно штурмують ворожі позиції. У цьому відео показано…

11 часов назад

Чемпіонка України з Дніпра Алсу Алейнікова принижує українців

«Я полечу в Дубай, буду ходить по магазинам, а вы будете сидеть в войне и прятаться в подвалы. Вам, пидарасы,…

11 часов назад

Дмитро Чекалкин: Недбалість, саботаж, або відверта диверсія?

У минулому році "слуги" в авральному порядку забрали у місцевого самоврядування військове ПДФО тому що терміново потрібно було купувати дрони.…

11 часов назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 30.04.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 30.04.2024 1. Спроба заморозити Європу обвалила газові доходи федерального бюджету росії.…

11 часов назад

Александр Кушнарь: ATACMS накрыли три базы ПВО в Крыму

HIMARS и украинские Ланцеты уничтожили сразу три ЗРК Бук

18 часов назад

Окупанти обстрілюють Харків, зафіксовано прильоти по цивільній інфраструктурі

Зранку 30 квітня у Харкові чути вибухи. Про це повідомив у телеграм-каналі мер Харкова Ігор Терехов. "У Харкові чутно вибухи -…

23 часа назад