Категории: Боевые действия

Хомчак: ГШ ВСУ сегодня не фиксирует подготовки РФ к открытому военному конфликту

Главнокомандующий Вооруженными силами Украины генерал-полковник Руслан Хомчак рассказал в интервью главному редактору интернет-издания «ГОРДОН» Алесе Бацман, что Генеральный штаб ВСУ сегодня не фиксирует подготовки РФ к открытому военному конфликту с Украиной, но угроза такого развития событий существует. 

«На востоке восьмой год продолжается агрессия Российской Федерации, и угроза открытого нападения никуда не девалась начиная с 2014 года. Есть ли непосредственно угроза, что завтра утром мы проснемся – и там будет война? Сегодня Генеральный штаб оценивает обстановку так, что завтра ее не будет. Потому что для этого должны быть соответствующие факторы, соответствующие действия должны произойти со стороны Российской Федерации, со стороны Российской Федерации на территории, временно не подконтрольной нашей власти… Мы сегодня не видим тех факторов, которые должны произойти. Но, конечно, угроза существует. И существует она в первую очередь по той причине, что Россия не отказалась от своих планов», – сказал Хомчак.

P.S.

Хомчак заявив, що Генштаб ЗСУ сьогодні не фіксує підготовки РФ до відкритого військового конфлікту з Україною. Мені цікаво, а що це відбувається протягом 7 років війни? Закритий конфлікт або закрита війна? Це, мабуть, не РФ, а «ополченці» купили форму та танки в магазинах та пішли воювати проти України, самі собі логістику забезпечили та медикаменти, самі організували фінансову складову та утворили «держави».
Каже головнокомандувач, що якщо завтра прокинутись, то війни не буде, так кажуть їх аналітики. Тобто те, що днями загинуло чотири людини, їх не чіпає, це не війна, це так, тьфу! Вони закрили очі й співають Зеленському, що все добре і хвилюватись не треба.
Замість жорсткої відповіді та знищення ворога, розробки операцій по знищенню баз, місць дислокації, опорних пунктів, наше командування капітулює та намагається пацифікувати суспільство. Деморалізація повна. Аж гидко, що таке командування в ЗСУ.
Ганьба таким військовим. Мабуть, їх цікавить тільки розпилювати бюджет та купувати непотрібні речі за бюджетні кошти, отримавши відкат.
Я уявляю, що коли почнеться загострення і Путін надасть наказ йти у наступ, ці всі генерали поховаються як щури, а президент буде кричати, що треба домовлятись і сходитись по середині.
Ця вся влада повинна негайно йти геть, бо так розвалять все добре, що було створено в армії за останні 6 років.

 

Последние новости

Народ підтримує збільшення тарифів на електроенергію

Одночасно з інформацією про отримання фірмою сценариста "Слугі народа" 750 мільйонів за поставку електроенергії - виходить соціологія, згідно якої народ…

17 минут назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 16.05.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 16.05.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

8 часов назад

Замах на Фіцо: нападник пояснив, що він не згоден з політикою уряду

Як пояснив чоловік, що напав сьогодні на прем’єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо, він не згоден із політикою уряду. Про це повідомляє…

19 часов назад

Російський окупант засунув гранату собі під бронежилет та підірвав ВІДЕО

Получи фашист гранату! Российский солдат был атакован украинским дроном. Не справился со стрессом и принял решение ускорить процесс, засунув гранату…

1 день назад