Категории: Политика

Гра в патріотизм скінчилася. Держава повністю перейшла під правління антимайдану

Спочатку зелене воно ще хоч трошки загравало з патріотичним наративом. Бодай технологічно, бодай поверхнево – але воно принаймні намагалося враховувати почуття й очікування великого масиву майданних людей.

Тепер же воно попливло настільки, що навіть не приховує свого занурення в тотальний антимайдан.

Верланов і Нефьодов (при різності ставлень до них) – це остання й найжирніша крапка в зачистці зеленкуватого «істеблішменту» під людей антимайдану. Всі ці «правильні люди» з першого фото хвальоної dream team (Данилюк, Рябошапка, сьогоднішні відставники) – за бортом. Ніякий це не був dream і ніякий не team. Реформаторські ширми, якими прикривалося зелене воно, впали додолу – і в повен зріст постав низькорослий антимайдан, нашпигований реакціонерами, які тріумфально повертаються на всі пости.

На закритому засіданні уряду, без обговорень і без звітів, без пояснень і без попереджень знімати з посад будь-кого по політичній статті («звільнення без підстав») – таке можуть робити лише дві людини: путін у росії і Єрмак в Україні. Цю зловісну статтю, яка дозволяє без підстав із політичних міркувань зняти будь-кого будь-коли, «слуги народу» зумисне протягнули в закон, аби в майбутньому президент антимайдану міг зачищати владу під вимоги свого північносхідного патрона. Це нагадує «особое совещание», яке без присутності обвинуваченого виносило судові рішення в сталінські часи.

Мені глибоко все одно, хто там очолює митницю й податкову – тут важливі не прізвища, а символізм зачистки. Ці дві кормушки будуть віддані перевіреним кадрам системи. Рус-Єрмак подбає. Рус-Венедіктова прикриє. А насправді ж ніхто й не вимагав від наполеончика враз ставати супер-пупер-патріотом. Ніхто ж не очікував українських проривів від малоросійського нариву. Чекалося (були й такі, що чекали) лише на зелене світло для людей модерного, реформаторського, технократичного покрою. Тепер, коли останні неєрмаковські нерускі люди звільнені за політичною статтею в закритому режимі, а зелені сценаристи випускають на сцену грузинську мавпочку для відволікання уваги – є всі підстави констатувати факт двірцевого перевороту. Загравань із «правильними» середовищами більше не буде. Забавляння в патріотику скінчилося. Бобік здох. Держава повністю перейшла під правління антимайдану, і це – світоглядне рішення першого. Відкрито всі кадрові резерви старої школи. Критерієм потрапляння у владну обойму тепер буде приналежність до ідеології «какаяразніца», а також симпатія до доктрини братнього руского міра. Якщо ні – то апробована політична стаття «звільнення без підстав» чекатиме на своїх наступних жертв.

Філософія антимайдану як явища уй*бно-українофобного полягає в жовчному ставленні до подразників. Тому влада, ретельно вичищена від людей з іншого тіста, пішла на завершальну фазу своєї кристалізації. Вона вже не є зборищем відверто поганих і відверто нормальних. Вона вже не є сумішшю зерна і полови. Вона вже не є збірбогородицею. Вона починає бути відібраною командою професійних реваншистів. Відібраною ретельно, під чіткі завдання перевести країну в режим пом’якшеної раші. Це – вибір. Усвідомлений і світоглядний. Поки карантин, до 12 травня, антимайдану треба встигнути підзачистити ще й політичне поле опонентів – і залунає на майскіє празнічкі їхня улюблена гармошка, і замайорить георгіївська стрічечка, і дядя вова привітає по телефону, і короновірусна країна вкотре здригнеться від запитання в дзеркало: агов, ми ще тут?

Остап Дроздов

Ай, красавы!!! Аферисты с большой буквы!

Эти шаромыжники в пятницу вечером уволили Верланова и Нефьодова, а этой ночью уже организовали конкурс на глав налоговой и аудиторской службы. И срок подачи документов — сутки. А сам конкурс – 28.04.20!

Все это говорит, что у этого #моносброда уже есть кандидаты, которых они хотят протянуть на эти должности. Видимо уже успешно прошли встречи с братом Ермака. Но это же гребаный стыд!!! Эти мерзавцы просто хотят посадить на потоки своих людей. Видимо для кого-то после 28.04 должна закончиться эпоха бедности. И учитывая высокие коррупционные риски то такая «высокая» зарплата на эти должности — это явно намек на старый анекдот:

Устроился парень работать в милицию. Месяц проходит, второй, третий. Его

вызывает начальник.

— «Ты чего, друг любезный, зарплату не получаешь? В бухгалтерию тебя

вызывают».

— «А я думал, пистолет дали — так крутись как хочешь…»

Видимо и будущие руководители этих органов, контролирущие потоки с сотнями миллиардов, должны будут «наколядовать» себе и тем, кто их на это место устроит.

В общем это уже верх лицемерия и прямое признание, что конкурсы фейковые. А вот ссылка на конкурс.

Владимир Зеленский, вам не стыдно? Или вы считаете всех, кроме себя, лохами?

PS Кстати, обнаружил эту схему Валерий Калныш. Ему респект!

Борислав Береза

Последние новости

Це Харків сьогодні. Харків, який обороняється

​​Напевно ви вже бачили це фото? Хлопчик у касці і бронику забирає замовлення у KFC. Це Харків сьогодні. Харків, який…

7 часов назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 27.04.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 27.04.2024 1. Українські безпілотники зупинили НПЗ у Краснодарському краї. - Слов'янський…

7 часов назад

Ти це розвів, ти і виправляй

Зеленський як тупа манда, яка боїться, що битимуть її, а тому зіштовхує всіх лобами, переводить увагу на інших, то на…

7 часов назад

На переговорах з РФ у Стамбулі Україна погодилась на відмову від НАТО та заборону “агресивного націоналізму”— Welt

На переговорах з РФ у березні-квітні 2022 року Україна погодилася дотримуватися нейтралітету, не вступаючи в жодні військові союзи, включно з…

8 часов назад

Дрони атакували Краснодарський край РФ: загорілися Ільський та Слов’янський НПЗ

У ніч на суботу, 27 квітня, безпілотники атакували Краснодарський край Росії. Під ударом опинилися нафтопереробний завод ТОВ "Слов’янськ ЕКО" поблизу…

19 часов назад