Категории: Украина

Голову патронатної служби Азову Толкачову на бізнес-заході у Києві попросили «сховатися», бо молодих бізнесменів «лякала військова форма»

У Києві команду патронатної служби «Янголи Азову» вигнали з форуму молодих підприємців Young Business Club. Організатори пояснили все тим, що гостей заходу начебто лякає військова форма.

Про це повідомила керівниця Патронатної служби Янголи Азову Олена Толкачова.

Нашу організацію Патронатну службу «Янголи Азову» запросили на захід Young Business Club, щоб ми розказали, чим займається наша служба, щоб ми познайомилися з молодими бізнесменами, які, можливо, могли б допомогти нашій діяльності, підтримати поранених хлопців, родини загиблих», — сказала Толкачова у відеозверненні.

Через 30 хвилин після початку заходу, до них підійшла одна з представників організаторів і попросила сховатися десь у кутку. Причина — чоловіків, які знаходяться на цьому заході, лякає військова форма.

«У центрі Києва, у 23-му році, коли йде війна, коли наші хлопці гинуть у найстрашніших боях, коли ми їх ховаємо кожен день, до нас підійшла організатор і попросила покинути захід через те, що гостей лякає військова форма! Вибачте, але це гидко!» — обурилася керівниця «Янголи Азову».

Згодом засновник Young Business Club Андрій Остапчук у Facebook перепросив «перед військовими Азову особисто й усіма, чиї почуття зачепила ця ситуація» та підкреслив, що «думка і позиція людини, яка працювала в нашій команді, не є позицією клубу».

Я також спеціально дочекалася вибачень Янг Бізнес Клаба, які не пустили на захід патронатну службу «Азова».
Бо військова форма «нервує молодих бізнесменів».
Сьогодні вранці і управляючий партнер цього клубу, і співзасновник вибачались.
Дуже цікаво вибачались.
Що, мовляв, зараз такий час, що будь-яке необережне слово може образити, але вони просять вибачення у всх, «чиї почуття зачепила ситуація».
Далі щось традиційно про донати.
І ця ситуація висвітлює кілька показових речей.
Наприклад, віру цих незамутньонних персонажів, що десь є спеціальні люди, які радо воюють за їхні донати.
Друге: ці янг бізнесмени навіть не розуміють, в чому проблема вчорашнього ситуації.
Вони думають, що проблема у розтравмованих військових, які настільки розтравмовані, що їх зачепили «необережні» слова.
А насправді проблема в них, в янг чи олд бізнесменах, в їхніх цінностях, в їхньому нерозумінні, що відбувається, в їхньому переконанні, що все можна купити і відкупитись.
Ясно що, в репутаційних факапах людство вигадало стандартну формулу: вибачились — звільнили адміністраторку — дописали у внутрішню політику, що наступного разу адміністраторку звільнимо ще швидше.
Але це не змінить способу мислення янг бізнес клубу.
Тетяна Трощинська
Скандал з молодими бізнесменами на конференції, що бояться людей у формі із патронатної служби «Янголи Азову», себто плутають їх із працівниками ТЦК та СП, насправді показова.
Ми досі не доросли до рівня, що військового у будь-якій формі, треба поважати. Не боятися, а поважати. Віддавати пошану його роботі, жертві та допомагати йому боронити країну всім, чим можна: і словом, і ділом, і донатом і привітанням на вулиці.
Молоді люди, які бояться військових — це повний провал державної політики політичної цензури. Бо повинна була б бути військова цензура — не можна обговорювати дії, результати, причини тих чи інших військових подій всім, кому не лінь. Для цього є розгалужена прес-служба ЗСУ.
Експертність коментаторів призвела до того, що ми маємо переляканих молодих бізнесменів. До того ж я впевнений, що не всі з них ще й допомагають ЗСУ. З тієї ж причини — частина боїться військових, які рятують для них країну, в якій вони мають змогу робити бізнес.
Перекоси в інфополітиці небезпечні, бо вона може змінити ставлення до військових, які досі користуються високою довірою населення. Це може змінитися, теми поділу сьогодні вже сформовані політичними консультантами: закритість країни для виїзду чоловіків призовного віку, маніпуляція посиленням мобілізації, залякування воєнною службою.
Цим вже маніпулюють, намагаючись збити довіру до ЗСУ. Це тільки грає на руку ворогу в результаті, а в політиків немає іншого варіанту, бо влада балансує між війною і більшістю населення, яким обіцяли закінчити цю війну. Тому створюють паралельну реальність єдиного політично цензурованого марафону, на якому народна проблематика не висвітлюється.
Навіть опозиційні політики теж мусять прилаштуватися до такої реальності і обговорюють можливість виїзду під заставу військовозобов’язаних за кордон. Такі реалії, які створила паралельна реальність марафону, на жаль.
І політики будуть давати своїм виборцям жити в ілюзії поки ці ілюзії за один день не зруйнуються повісткою. Але це вже буде окремий приватний випадок. Проблема в тому, що таких випадків ставатиме дедалі більше, а тому виведення зі стану коматозу, викликаного єдиним марафоном — єдине, що дійсно на часі…
Дмитро Биков
Довелось подивитись, що це за бізнес-клуб такий, звідки виганяли Олену Толкачову, керівницю патронатної служби «Азову».
Якщо коротко — то цей Young business club — спільного з бізнесом має лише корінь. А насправді — це збіговисько самозакоханих пихатих нарцисів, які навіть не намагаються виглянути за межі власної бульбашки. Яка там сума збору? 5000 доларів? Малувато, як для осіб, які незграбно начепили на себе тяжкий люкс і не вилазять із курортів усю війну.
Далі. Коли я почитала пост Андрія Остапчука про донейти «економічного фронту» — то уявляла там собі молодого Евана Шпігеля, Цукерберга, Безоса чи когось схожого на власників Розетки та НП.
Ні, якесь пришламурене мудило в журналі Форбс розказало про те, як торгувало картоплею у Макдональдсі і було трохи електриком — різко стало засновником бізнес-клубу. І в еталони взяло собі…Чичваркіна.
Це не бізнес-клуб, це викидень отих кількох років злету інсти тіктоку з їхніми курсами успішного успіху і продаж онлайн-курсів на мільйон.
Прикметно, що знаючі люди написали, що ці розкішні лжебізнесмени з біцепсами у кокосовому лосьйоні втекли з України за кілька діб до повномасштабної війни.
Це тупо клієнтура клубу Бохо, яка в денний час імітує бурхливу діяльність. Бізнесмени, йопта.
Нічого іншого в цих клубах нема, бо реально зайняті і успішні люди не потребують цієї імітації і фуршетів.
Таке варто як мінімум канселити. Як максимум — до них мав прийти справжній воєнком і скрутити в баранячий ріг. Попри мишині писки цих качків, які потім з купкою своїх фанатів виписували під ростом Олени, що «фу, вона ж така не гарна і негламурна».
Олена десятий рік на війні. Вона гарна, освічена жінка і молода мама вигребла побільше за цих клоунів у білих штанях. І їх перекроєних подруг, які лізуть на Каннські фестивалі
Ще звісно. Хотілось би покращити писки цих псевдобізнесменів.
І ще питання до Форбс нашого? Ви хоч трохи моніторите ці свої рейтинги? І яких самозванців туди вписуєте?

 

Последние новости

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 27.06.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 27.06.2024 1. Польща, Литва, Латвія та Естонія хочуть звести вздовж кордонів…

3 дня назад

​​ОПУ ЗІ СМАКОМ СТАЛІНІЗМУ

На "Українській правді" вийшов доволі цікавий матеріал про Андрія Єрмака. Матеріал справді вартий уваги. Хто ж такий Андрій Єрмак? А…

3 дня назад

Татарову самое время готовиться на выход

Статья на «Украинской правде» об особенностях и завоеваниях Андрея Ермака имеет очень простую причину. Госдеп США в категорической форме требует…

3 дня назад

​​УКРАЇНЦІ БАЧАТЬ ТАК

Центр Разумкова оприлюднив результати дослідження "Оцінка ситуації в країні, довіра до соціальних інституцій...", з дуже, як на мене цікавими результатами.…

3 дня назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 26.06.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 26.06.2024 1. Російський газопровід «Сила Сибіру» постачає газ із родовищ Іркутської…

3 дня назад