Категории: ВидеоУкраина

Гогілашвілі в нас вже орденоносець. А сержанта Журавля, який помер, чекаючи на допомогу , Верховний Головнокомандуючий не нагородив

Як цікаво. Сержанта Журавля, який помер, чекаючи на допомогу , Верховний Головнокомандуючий не нагородив , попри звернення побратимів, ветеранів , депутатів.
.
А Гогілашвілі, який пару місяців попрацював замміністра( і це його перший запис в трудовій книжці після ГО)- в нас вже орденоносець. Зверніть увагу за що: за сумлінне і бездоганне служіння народові. Слуга народу! Вони такі
Проти Лероса за його непристойний жест відразу порушили кримінальну справу, вручили підозру і зараз він під особистими зобов’язаннями.
Проти депутата Камельчука , який в парламенті під час зачитування запитів показав залу непристойний жест- жодних санкцій регламентного, жодних кримінальних справ.
.
Проти Гогілашвілі, який напав на озброєного поліцейського- жодних кримінальних справ. Так а яка це мотивація для поліцейських, які в зоні ООС щоденно ризикують своїм життям, а якесь невиховане бидло , тільки тому, що належить до Кварталу, може їх безкарно штовхати?
.
Міністр ВС Монастриський відсторонив Гогілашвілі на час розслідування.
Яке розслідування? Камера все зафіксувала.
Поліцейські, які сумлінно виконували свою роботу, мають бути захищені від можливих переслідувань. Вони заслуговують на нагороду.
Гогілашвілі має бути негайно звільнений з роботи. Позбавлений державної нагороди. І проти нього має бути порушена кримінальна справа за фактом нападу на поліцейського. Це навіть не хуліганка.
Iryna Gerashchenko

P.S.

Заступник міністра МВС Гогілашвілі має діючий паспорт громадянина РФ та російський ІПН, — Центр журналістських розслідувань.

Заступник міністра внутрішніх справ України Олександр Гогілашвілі має діючий паспорт громадянина Російської Федерації та індивідуальний податковий номер.

Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань з посиланням на дані Федеральної податкової служби РФ.

Олександр Гогілашвілі отримав паспорт громадянина Російської Федерації (номер 6004531705) 12 листопада 2003 року у Ленінському районі Ростова-на-Дону.

Також він має діючий індивідуальний податковий номер РФ 616404621705. Інформація підтверджується базою даних Федеральної податкової служби РФ. 

Офіційна база даних Федеральної податкової служби РФ при пошуку надає дані тільки чинних паспортів громадян РФ та їхніх індивідуальних податкових номерів.

Вихід із громадянства РФ чи позбавлення його відбувається на підставі відповідного Указу президента Росії. 

———————

Два важливих моменти по цій довідці:
1. Я перевірив — це не фейк, а реальний документ.
2. Інформація про цього кадра була відома керівництву держави ще коли його щойно зібралися призначати. Як бачите, це ні на що не вплинуло, бо статус чоловіка помічниці Зеленського легко перекриває участь у наркоторгівлі.
Хотіли нових облич? Жеріть!
Karl Volokh

Овва! Ми тут обурювалися хамською виходкою заступника міністра внутрішніх справ О.Гогілашвілі, який після приходу до влади Зеленського відразу отримав посаду, ні дня не пропрацювавши в органах та на держслужбі. Зате він чоловік помічниці Зеленського з часів Кварталу (про нього допис трошки вище).

А тут, як видається, до дна ще далеко. Зараз Борислав Береза опублікував витягнуту з російських реєстрів сторінку особової справи цього ростовського дзюдоїста. І якщо документ справжній, то це навіть дуже цікаво. Він з 2010 року вже жив і працював в Україні, а в 2012 році, як громадянин РФ там отримував російський закордонний паспорт. Чи вийшов він з російського громадянства за час від 2012 до 2019, коли став заступником Авакова, чи проводилася хоч якась спецперевірка, коли він отримував під час війни відповідальну посаду та доступ до управління силовими структурами та до державної таємниці?

Хоча, навіщо, він же чоловік подружки Зеленського — цим усі питання зняті.

Taras Chornovil

Последние новости

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Уряд Німеччини оновив перелік нової військової допомоги для України. До нього увійшли, зокрема, розвідувальні безпілотники, артилерійські снаряди, танки Leopard 1…

7 часов назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 25.05.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 25.05.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

7 часов назад

Спочатку вони вб’ють твоїх митців

Спочатку вони вб’ють твоїх митців. Заб’ють за гаражами художниць, доведуть до самогубства поетів, згноять у таборах журналістів та істориків, розстріляють…

17 часов назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 23-24.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 24.05.2024 1. Розширення санкцій проти росії та посилення тиску на країни,…

17 часов назад

ПОДАТКИ І МОБІЛІЗАЦІЯ ВІД ГОЛОВНОГО ЛОТЕРЕЙНИКА

Напередодні видання Forbes повідомило, що Міністерство фінансів розробляє законопроект про підвищення податків, оскільки на воєнні потреби потрібно ще близько 500…

17 часов назад

Всі вони імперці: чому форуми російської опозиції є дуже небезпечними для України

Шановні Валерій Пекар і Андрій Яницький розпочали цікаву дискусію щодо форуму російської опозиції, який з якогось милого проходив у Львові.…

17 часов назад