Категории: Экономика

Експосадовці Міноборони отримали підозру через закупівлю на 950 мільйонів неякісних бронежилетів для ЗСУ

Працівники Державного бюро розслідувань спільно з СБУ повідомили про нову підозру колишньому заступнику міністра оборони України та ще двом експосадовцям відомства у розтраті майже 950 мільйонів гривень державних коштів на закупівлі бронежилетів для армії.

Про це повідомляє пресслужба ДБР.

Як повідомляється, нову підозру отримали ексзаступник міністра оборони України, колишній керівник одного з Департаментів МО та колишній начальник управління речового забезпечення Центрального управління розвитку та супроводження матеріального забезпечення ЗСУ.

Слідство встановило, що у 2022 році між Міноборони та східноєвропейською компанією було укладено договір на постачання великої партії бронежилетів.

Продукція, згідно з висновками судово-балістичних та товарознавчих експертиз, не дозволяла використовувати їх військовослужбовцями ЗСУ за цільовим призначенням через невідповідність стандартам. Це ставило під загрозу життя та здоров’я наших воїнів на передовій.

У результаті закупівлі неякісної продукції розмір збитків держави склав майже 950 мільйонів гривень.

За даними джерел Цензор.НЕТ у правоохоронних органах, йдеться про колишнього в.о. директора Департаменту державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів Міноборони Богдана Хмельницького та ексзаступника міністра оборони В’ячеслава Шаповалова. 


Бізнес-партнера Єрмака в МО закуповував озброєння у прокладок бізнес-партнерів Єрмака за наказом із ОП Єрмака.
І десятки мільярдів гривень — тютю.
Але СБУ радісно звітує про підозру бізнес-партнеру Єрмака, коли вже пізно: уряди союзників 2 роки знають про розкрадання в Україні бізнес-партнерами Єрмака і через це ми вже давно втратили підтримку.
Але ТСН і мосєйчук не верещить, що затриманий це — бізнес-партнер Єрмака. Марафон не кричить про «свинарчука президента». Всі ці чмошніки на зарплатах мовчать і не закликають: «Єслі найдут моіво свинарчука, ящітаю, прєзідєнт должен уйті!».
Бо Зеленський ввів політичну цензуру під виглядом військової.
Бо банда хоче завадити суспільству провести логічні ланцюжки і зробити висновки, щоб уникнути відповідальності.
І тому… новий день — новий бізнес-партнер Єрмака в МО.
Пам’ятаєте 1,5 роки тому конгресвумен-республіканка Вікторія Спартц викрила Єрмака і закликала звільнити його через розкрадання? Знаєте, що вона тепер робить? А тепер в питанні голосування за 50 млрд допомоги Україні вона закликає республіканців «тримати позицію» по південному кордону.
Бо Зеля тоді, замість звільнити Єрмака, шельмував Спартц, а зараз до республіканців просити про допомогу послав… Єрмака.
Убити нахабною хуцпою солідарність з Україною це і є одне із завдань цих зрадників. Вони — загроза нашій безпеці.

Последние новости

​​УКРАЇНЦІ БАЧАТЬ ТАК

Центр Разумкова оприлюднив результати дослідження "Оцінка ситуації в країні, довіра до соціальних інституцій...", з дуже, як на мене цікавими результатами.…

8 часов назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 26.06.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 26.06.2024 1. Російський газопровід «Сила Сибіру» постачає газ із родовищ Іркутської…

8 часов назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 27.06.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 27.06.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

8 часов назад

Підполковник Арєстовіч воювати вирішив не з росіянами, а з українцями

«Воєвать — так воєвать» — подумав підполковник Арєстовіч, і залишився за кордоном. Бо воювати вирішив не з росіянами, а з…

19 часов назад

Мародерство: на Запоріжжі дощем змило частину фортифікаційних споруд

Знаєте як виглядає корупція? Ні, не корупція – мародерство. Подивіться на фото якості фортифікаційних споруд під Запоріжжям – посилання в…

21 час назад