Категории: Политика

Друзям — все, а ворогам — Закон!

Ганебний злочин судді Печерського суду Світлани Гречаної, яка під час війни, коли люди десятками тисяч віддають за Україну життя, покриває злочинців і отримає, очевидно, від них свою долю.
Суддя Печерського суду Світлана Гречана зняла винувачення у незаконному збагаченні з екс-заступника керівника Нацполіції Дмитра Тишлека попри абсолютно очевидні докази його провини.
Нагадаю, що заступник начальника Нацполіції Тишлек став широко відомим завдяки журналістському розслідуванню, яке виявило значні статки невідомого походження у нього та його родини, зокрема Тишлек проживав у квартирі, яка належить куратору «Великого будівництва» від офісу президента Юрію Голіку, та одночасно Тишлек мешкав у будинку, який належить структурам Віталія Нечипоренка, близького, за даними медіа, до російського кримінального ватажка Андрія Іманалі.
Після викриття від журналістів, влада була змушена звільнити Тишлека, і по ньому відкрили справу по незаконному збагаченню. Злочин очевидний, оскільки користування нерухомістю бізнесменів Тишлек не задекларував.
Але суддя Світлана Гречана просто проігнорувала докази слідства, та прийняла до уваги докази Тишлека. Екс-заступник начальник Нацполіції заявив, що він в рахунок оплати обставив меблями квартиру Голіка, а гроші на розкішний образ життя отримав від… тещі! Теща Тишлека ніби-то подарувала йому 4.5 мільйона гривень. Теща Тишлека проживає у Російській федерації, його дружина має громадянство РФ та часто туди іздила до вторгнення.
Очевидно, уся владна машина на чолі з заступником голови ОП Татаровим працює на те, щоб приховати від відповідальності Тишлека.
І такі факти відвертоі корупції влада намагається не помічати. Президент Володимир Зеленський робить вигляд, ніби не читає новини про масштабну корупцію та звязки з криміналом його оточення, беспредел суддів, захист здочинців та хабарників керівництвом офісу президенту, і навіть не коментує ці відверті злочини системи, ніби так і треба.
Юрій Бутусов

Абсолютно ганебна історія, яка, на думку BIHUS.Info (і нашу теж), нагадує цирк з максимально несмішними клоунами.
Йдеться про колишнього заступника голови Нацполіції Дмитра Тишлека (на фото праворуч), дружина і родичі якого мають російське громадянство, а теща підтримує війну, хоча володіє нерухомістю в київському ЖК.
Сам Тишлек фактично за «дякую» підживав у квартирі на Печерську площею понад 140 квадратів, яка належить куратору Великого будівництва Голику. Так, тому самому, якому зливали інформацію з НАБУ.
НАЗК розцінило безкоштовне проживання подарунком, тому склало на Тишлека протокол. Втім, Печерський суд Києва «відмазав» чиновника.
Суддя Світлана Гречана (на фото) вирішила, що визначити вартість оренди квартири неможливо. Водночас повірила Тишлеку, що той за власні кошти обставив Голику квартиру на 910 тисяч грн (!), тому начебто ніякого подарунку не було.
Суддя Гречана, яка раніше з чоловіком-поліцейським випросила службову квартиру, мовляв їм ніде жити.
І ніхто не перевірив, що на родичів судді та поліцейського записані будинки, квартири, два котеджі в заміському комплексі, купа землі, а 15-річна донька хвалиться світлинами з Парижа, Шарм-ель-Шейха, Барселони і Каннів.
А ще Гречана «поховала» справу колишнього заступника Єрмака Кирила Тимошенка, якого також підозрювали в отриманні незаконних подарунків.
Тепер черговий несмішний фокус, але вже з поліцейським, який «за дякую» орендував квартиру у Голика.

Последние новости

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 19.06.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 19.06.2024 1. Росія через посередників скуповує у Китаї вживане закордонне обладнання…

5 часов назад

Нічна атака «шахедів»: масований удар по енергооб’єктах, — «Укренерго»

Вночі 20 червня "шахеди" завдали чергового масованого удару по об'єктах цивільної енергетичної інфраструктури. Про це повідомили в НЕК "Укренерго". Зазначається, що…

5 часов назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 20.06.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.06.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

5 часов назад

Політики які зараз воюють з армією

Частина 1. Як одне без іншого не працює.  Депуткатиня від правлячої партії, продовжуючи робити те що в неї краще всього…

16 часов назад

Ворог атакував Україну «Шахедами», у Мелехові на Львівщині є поранені, пошкоджено багатоповерхівку та приватні будинки

У ніч проти середи, 19 червня, війська РФ масовано атакували Україну "Шахедами", була загроза для багатьох областей, зокрема і для…

1 день назад