Категории: Политика

Дніщє…

А що, вже можна? Вже війна закінчилась?
Вже на ефіри тягнуть Дубінського, який під санкціями США…
Чувака, який тупо топив за русскій мір, за «внєшнєє управлєніє», сидів на каналах медведчука…
Що відбувається взагалі?
Потім не питайте чому в США кандидати в президенти кажуть що «Україна їх не цікавить»…
Даєш Деркача, Ківу, Королевську! Рабіновіча в ефір на 1+1!!!!
А чого? Чим вони гірші???
Дніщє…
Андрій Смолій

.

Поява на «1+1» токсичного Дубінського дуже промовиста, і свідчить про кілька речей.
.
По-перше — не просто так 8% «1+1» продовжує володіти дружина Медведчука, тому квота на агентів впливу Кремля в інформаційному просторі України витримується чітко, і далі тільки збільшуватиметься.
По-друге — грош ціна всім заявам про «боротьбу з проросійськими силами», бо важко уявити більш проросійського персонажа, який перебуває під санкціями США разом з державним зрадником Деркачем.
Це явний сигнал до їхнього контрнаступу, тільки не дуже гумористиного, вони просто надягнуть вишиванки.
.
По-третє — Коломойський з притаманним йому почуттям гумору демонструє свій вплив та здатність безкарно скормити українцям будь-який «собачій рот», а всі «обшуки» та «справи» проти нього виявились бутафорією.
.
Тому за пару тижнів всі (ну добре, 2/3 населення) забуде прізвище розстріляного за гасло «Слава Україні!» бійця — а скоросний Дубінський, який це гасло називав «нациським», завдяки «єдиному» залишиться знаменитим та популярним, і скоріше за все буде знову десь обраним в «єщо болєє лудшиє новиє ліца».
…………..
Я знав про наслідки всенародної шизофренії 2019 року, можу спрогнозувати і тепер — поява Дубінського на блакитних екранах означає початок програшу майбутнього країни не на фронті, а в тилу, як це завжди було в нашій історії.
Приємного перегляду «марафону» всім, хто дивиться. Тє.

.

Дубінський, перебуваючи під санкціями США спокійно виступає у ролі волонтера на каналі Коломойського, бо гроші бабушки Бєні треба відпрацьовувати. Дорого коштують Бєні «мама любіт скорость» та потреби англійського аристократа Дубінського.
А якби гарно накосячив, то міг би піти на пенсію в Іспанію, як Баканов. Або на крайній випадок послом у африканську країну, водив би хороводи з поціновувачами традицій канібалізму в духовній історії Гамбії.

Последние новости

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 09.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 09.05.2024 1. Україні варто продовжувати бити по російських НПЗ. - Атаки…

5 часов назад

Зеленський призначив командувачем ССО Олександра Трепака

Президент Володимир Зеленський звільнив Сергія Лупанчука з посади посади командувача Сил спеціальних операцій ЗСУ і призначив на цю посаду Героя…

11 часов назад

Щодо звільнення Кубракова

Мене зараз постійно просять про коментар щодо звільнення Кубракова (оскільки я багато років пишу про корупцію в будівництві). Але я…

11 часов назад

Минулої доби російські окупанти обстріляли 14 населених пунктів Херсонщини

Протягом минулої доби російські загарбники завдали ударів по населенню Велетенського, Кізомису, Станіслава, Інженерного. Понятівки, Садового, Антонівки, Білозерки, Берислава, Михайлівки, Миколаївки,…

18 часов назад