Категории: Политика

Для тих, хто не спроможний передивитися звернення президента до народу

Для тих, хто не спроможний передивитися звернення зеленобубочкого президента до народу (бо кожного разу очікуєте, що в нього зараз сопля на телефон впаде), ваш редактор вас врятує.

Так, Алла Комарова зробила над собою зусилля та записала тезісно ці 12 хвилин жорсткого гвалтування у мозок. Насолоджуйтеся:

1. Ми обіцяли і ось ми повернули катери. Там нема обладнання, але за 3 місяці катери повернуть у строй. Бо ми обіцяли і повернули.
2. Бюджет ми прийняли! Вперше за 28 років, вперше, бо у нас монобільшість, вітаю вас, наша монобільшість, вперше бюджет монобільшістю бєз хотєлок.
3. Наша монобільшість, вона, мня-мня-еееее, ось третього члена виключили – цим пишаємось, бо набрали людей з народу, а якщо там якійсь кримінал, то ми пишаємось і виключемо. Бо ми для народу з народу.
4. Земля, землиця наша українська – ми прийняли закон, теж пишаємось. Перед другим читанням приймемо уточнення, що продаж іноземцям буде тільки після референдуму, бо це важливо і це обіцянка наша, важливі рішенням тільки референдумом.
5. Відкрили міст в Станиці Луганський, європейський, побудували там дороги, відкрили 2 КВПП у Крим, щоб наши люди, мня-мня-мня, але це тимчасово, Чонгар, ми тут відбудовуємо, а вони бачать.
6. Важливі закони прийняли – про бурштин і спирт. Бо така статистика нєкрасіва, на тих заводах там працювали вночі у другу, третю четверту зміни, а потім «на полцях контрафакт», численні отруєння, тому ми пишаємося.
7. Отримали дату норманської зустрічі – це дуже важливо, розблокували можливість говорити про повернення, починаємо готуватись, але вже готові, але треба попрацювати
8. На жаль втрачаємо героїв щодня, а тут ми говоримо про припинення вогню, а тут герої, співчуття кожного дня, і це виснажують кожного, треба закінчувати цю війну.
9. Відкриття пунктів швидкої, бо у бюджеті є, а пунктів нема, на мосту патона повзіть на лівий берег, бо швидкі є, але ми ще купуємо 500 швидких.
10. Перемога – вперше готові до зими, рекордні запаси, достатньо вугілля, цим пишаємось.
11. Вчора було ДТП омбудсмена з його дітьми, на жаль, я впевнений я вірю будемо молитись дєржать кулакі
12. Будемо зустрічатися раз на тиждень (хай бог милує!)

А що там у ПП — А що там у ЄС

P.S. Що робити коли рейтинг падає?

Бінго! Записувати недолугі відосики на селфі-камеру. Навесні проконало, отже думають і зараз проконає.

Пан президент, ходячи під будинками, пропливаючи під кондиціонерами, бігаючи під вікнами, 12 хвилин розповідає про «перемоги, плани та невдачі».

Хоча…перемоги якісь мутні. Два рази з‘явився на публіці. Пару разів щось сказав. Один раз викинув всі лампадки та колосочки під меморіалом жертвам Голодоморів. Ще зустріч з Путіним. 9 грудня. Омріяна. Нарешті. Тепер точно перестануть стріляти. От точно. 100%.

Про невдачі. Мабуть це про слуг народу. Один ґвалтівник. Інший корупіонер. Третій телефонував тітушками на Революції Гідності. А в Уряді що? А там пропонують з Газпромом знову налагодити відносини. Дешевий газ від Кремля. Це ще одні успіхи.

Каже, зніматиме селфі-відео кожного тижня. Щоб ми всі «просвітились» державними справами.

Поопоную ці відео запустити по телебаченню. По 1+1, 112, NewsOne та інших неолігархічних каналах. Щоб народ знав і відчував як живеться краще.

А то рейтинги почали падати. І щось «нових облич» вже не люблять. Непорядок. Мабуть скоро 4 сезон «Слуги народу» запустять. І «сватів» ще 20 сезонів. Бо не розуміє народ. Не оцінив.

Андрій Смолій

Последние новости

Том Купер: звіт про війну в Україні за 4 травня 2024 року

Всім привіт! Короткий огляд найважливіших подій за останні кілька днів. DEAD – українською Оскільки я захоплююся повітряною війною, однією з…

5 часов назад

Чому на Банковій хочуть знищити «Суспільне»?

Чорний рот Марʼяни Безуглої озвучив нову ідею Зе-Банкової. Знищити "Суспільне" і подати це під виглядом економії грошей. Руда помилка природи…

9 часов назад

Українські воїни на сході отримали 1200 FPV-дронів, детектори та пересувний шиномонтаж, а військові будівельники — два екскаватори

Петро Порошенко під час поїздки на Донеччину зустрівся з представниками бригад ДШВ, артилеристами та військовими інженерами та допоміг військовим із…

9 часов назад

Скільки території Україна втратила за останні пів року

Аналітики підрахували, скільки території Україна втратила за останні пів року. Від початку жовтня 2023 року Україна поступилася московії понад 300…

10 часов назад

Коли це, після війни?

​​Президент Зеленський заявив: "Після війни, я думаю повернеться велика хвиля людей. Будемо швидко відновлювати країну і люди хотітимуть це робити…

10 часов назад

Российский военнослужащий открыл дружественный огонь и расстрел 6 военных

Как утверждают источники противника, на этом фото российский военнослужащий, который открыл дружественный огонь и расстрел 6 военных из 70-й мотострелковой…

10 часов назад