Категории: Политика

«Для Єрмака, Татарова, Арестовича активісти — вороги» — Шабунін

Наскок радника керівника Офісу президента України Олексія Арестовича — це цілеспрямоване розгортання наративу проти активістів.

Про це у Facebook  повідомив глава ЦПК Віталій Шабунін.

За його словами, найгірша частина ОП розуміє, що саме активісти:

— зупинятимуть розкрадання грошей на відбудову;

— змушуватимуть робити реформи (в тому числі, передбачені рухом в ЄС);

— (після перемоги) поставлять ряд дуже неприємних питань.

«Ця частина команди Зеленського вважає активістів своїми ворогами, а тому і розгортає наратив проти нас. Для Єрмака/Татарова/Арествовича і ко — ворогами є активісти, а не, наприклад, рускі агенти впливу а-ля Влащенко і ко. Останні для них свої: в них такі ж «цінності», — зауважив Шабунін.

«До речі, як ви розумієте, їхніми ворогами є не лише активісти. Наступні наративи вони розгорнуть проти волонтерів та військових. Активна частина суспільства — природні вороги корумпованих політиків в будь-якій країні світу», — продовжує він.

На переконання глави ЦПК, такі «політики» завжди атакують активістів. І завжди їм програють, принаймні в демократичних суспільствах.

«Тож вперед на міни. Не ви перші, і вже точно не ви останні.P.S. Олексій Арестович, а ти не міг потерпіти, хоча б 9 днів від поховання активіста Романа Ратушного? Має ж бути хоч крапля совісті?», — звертається Шабунін до Арестовича. 

P.S. Арестович понарікав на українських активістів і назвав їх «гандонами» 

Радник керівника Офісу Президента України Олексій Арестович висловився щодо активістів в українській культурі та суспільстві і проілюстрував свій пост мемом про гандон. Така заява Арестовича прозвучала на другий день після поховання активіста Романа Ратушного, що визвало обурення у частини суспільства.

«Українська культура вражає та захоплює.

Доти, поки туди не допустили активістів.

В світі нема жодної людини, яка б відчула українську музику та не захопилася.

Тому, що там немає активістів.

Україна домінує у кіберспорті — активісти ще не добралися.

Агро інновації, банкінг, електронна держава, навіть, Збройні Сили — ми демонструємо світові зразки від яких він шаленіє та бажає дотягнутися.

Поки там нема активістів.

Суч українська література гарна там, де зуміла відстояти себе від активістів.

Не знаю, як там український секс (давно там не був) але дайте вгадаю — світ бажає його до нестями чи там вже встиглі з’явитися наші активісти?» — написав Арестович і запостив мем про гандон.

«Офіс Президента України це можна вважати позицією усієї вертикалі? Якщо ні, то заберіть у нікчеми доступ до мережі, будь ласка. Хочеться написати про багатьох і детально, але в першу чергу мені складно вкласти в голову як можна писати це через два дні після прощання країни з Романом Ратушним. Це плювок і ганьба», — прокоментував пост Арестовича журналіст Максим Опанасенко. 

censor.net

Последние новости

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 09.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 09.05.2024 1. Україні варто продовжувати бити по російських НПЗ. - Атаки…

5 часов назад

Зеленський призначив командувачем ССО Олександра Трепака

Президент Володимир Зеленський звільнив Сергія Лупанчука з посади посади командувача Сил спеціальних операцій ЗСУ і призначив на цю посаду Героя…

11 часов назад

Щодо звільнення Кубракова

Мене зараз постійно просять про коментар щодо звільнення Кубракова (оскільки я багато років пишу про корупцію в будівництві). Але я…

11 часов назад

Минулої доби російські окупанти обстріляли 14 населених пунктів Херсонщини

Протягом минулої доби російські загарбники завдали ударів по населенню Велетенського, Кізомису, Станіслава, Інженерного. Понятівки, Садового, Антонівки, Білозерки, Берислава, Михайлівки, Миколаївки,…

19 часов назад