Категории: ВидеоПолитика

Действия Зеленского тянут на определение «государственная измена»

В реальности, это Зеленский сейчас лишает Украины жизненно важной поддержки коллективного Запада перед лицом полномасштабной российской агрессии, которая может произойти в течение ближайших 4 недель.

Именно так политическое преследование основного конкурента президента будет воспринято в Вашингтоне, Брюсселе, Лондоне, Париже и Берлине. Украине — форпосту европейской демократии перед лицом азиатской тирании Запад будет помогать. Украине — мало отличающейся от Беларуси и России, где главным оппонентам власти предъявляют политические обвинения, нет. Это «красная линия» для наших союзников.

Именно действия Зеленского тянут на определение «государственная измена». И именно они вкупе с другими тяжкими обвинениями, будут предъявлены Зеленскому.

Тарас Березовець
Стратегічне послаблення
Певне, Зеленський видається собі і своїм кротикам навколо небачено крутим.
Він знайшов таки людину Татарова, яка підпише треш, народжений, певно, людьми Смирнова.
Мети досягнуто — можна записувати відосик, яким милуватимуться всі 16,7% прихильників, які залишились від колись епічної підтримки.
Чому залишилось так мало — ясно: брехнею світ обійдеш, але назад не вернешся.
От тільки не ясно це самому Зеленському і його кроткам. Вони думають, що напали на Порошенка. Але насправді вистрілили собі в ногу.
Бо розписалися в тому, що перед лицем смертельного ворога вони намагаються упосліджувати опозицію. Чим дають аргументи в руки тих, хто волів би підтримати прагнення Путіна до розподілу сфер впливу.
Адже одна справа — підтримувати Україну як форпост вільного світу. І зовсім інша — вступатися за Зелестан.
Однак не діждуть. На неадекватність влади український народ завжди давав відповідь.
Про що б кротики не домовлялись з російськими кураторами — їхній безславний кінець наближається
Rostyslav Pavlenko
Щойно з супермаркету. Бідна, але чисто вдягнена бабуся підійшла до полиць з яйцями. А там по 36.70 но маленькі. А великі — по 40 та 41 за десяток. Придивилася до цінників. Пішла собі. Навіть без пів-яйця…
Сьогодні прийшов «лист щастя» від «Київстар» — з 1 січня 2022 тариф за сотовий зв’язок та інтернет підвищується з 220 до 300 грн.
СБУ повідомило про загрозу зупинки низки ТЕЦ через що без електрики та тепла можуть залишитися цілі області і навіть частина столиці. Станом на 1 грудня на складах було 486,2 тис. тонн вугілля замість планових 2,632 млн і надходження чергових 80 тисяч тонн з Австралії — мов мертвому припарка.
17 грудня Путін фактично оголосив ЄС, США та НАТО ультиматум з вимогою віддати йому під окупацію країни колишнього СРСР, в т. ч. Україну. Ще 2-3 роки тому вже б терміново засідали Верховна Рада, Кабмін, РНБО, Генштаб, Міністерства оборони та внутрішніх справ, СБУ та секретаріат президента. Україна готувалася б до найгіршого сценарію. Нині…
Нині головний противник та головна загроза — Порошенко…

Павло Бондаренко

Брифінг, на якому звинувачують лідера найбільшої опозиційної партії, яка зараз перша в рейтингах, брифінг по найближчому конкуренту Президента в соцопитуваннях, брифінг по колишньому Президенту, якого поважають скрізь у світі, — щоб звинувачення такого рівня виглядали авторитетно, мають проводити не якісь слідчі, а посадові особи рівня не нижче Генерального прокурора і голови спецслужби. Вони мають своїм авторитетом (хоча який там авторитет у сусіда по під’їзду і 200%-ї) підтверджувати, що вони відповідають за свої слова.
.
Вони відмовилися від такої честі, не побажали в це лізти особисто, і передали якимось клеркам.
І це показує невпевненість їх у власних же звинуваченнях на адресу Порошенка.
.
Другий момент, який витікає з першого, це те, що це розкол в банді, вже серед найближчого кола Зеленського. Не просто колишні, а вже найближчі, діючі сподвижники Зеленського не бажають маратися виконуючи хотєлки начальства. Зеленський побачив (анти)рейтинги і хоче їхніми руками врятувати себе. Але при цьому на всю країну показав, що він за секунду зливає всіх виконавців своєї волі.
Це не «по понятіям». Жодна кримінальна спільнота, якою без сумніву також є зекоманда, не виживає довго при таких взаємовідносинах всередині.
А отже кінець їхній близький.
Чесним же людям, які волею долі змушені виконувати накази цих дебілів, можна порадити лише одне: дійте за прикладом героїв-поліцейських, які хлопнули цього покидька Гогілашвілі. Вони показали всім, як діяти з цією бандою: сміливо виконуйте свої законні обов’язки, не йдіть на поступки, документуйте цих потвор і оприлюднюйте на всю країну. Після зміни влади ви обов’язково будете нагороджені.
.
Ну і так. Підозру вручили не громадянину Росії Гогілашвілі, що незаконно обіймав посаду заступника міністра МВС, не особам, які проводили його спецперевірку, не сусіду по під’їзду, який «вивчав оперативну обстановку на ювілеї» соратника Медведчука, підозру за державну зраду вручили не самому Зеленському, який особисто зірвав захоплення вагнерівців, про що сам повідомив на всю країну на прес-марафоні, підозру в створенні терористичної організації вручили не тому ж таки Зеленському, який замовив викрадення людини з Молдови, а провели її співробітники Буданова, який живе в одному домі з фсбшником. Підозру за державну зраду і створення терористичної організації вручили Порошенку.
.
Очевидно це наша Армія, яку створив Порошенко, для КВНа — терористична організація. А держава їхня, яку «зрадив» Порошенко, це їхня ж Рашка, на центральній площі якої весною 2014 року сам Зеленський веселився, що армія рф «просто пересуває український кордон» і куди клоун прямо зараз продає свої серіали.
Як же добре, що епоха брехні закінчилася.

Последние новости

Так звана російська опозиція

Так звана російська опозиція (а точніше — фонд боротьби з корупцією, Навального) випустили до дня пʼятої інавгурації путіна викривальне відео-сенсацію!…

6 часов назад

​​НЕЛОГІЧНА ПОВЕДІНКА МОСКВИ

Цей текст - цілковита конспірологія, і прошу саме так її сприймати. Останнім часом я бачу певну дивину в діях російського…

6 часов назад

63% українців підтримують повну заборону УПЦ МП в Україні, — опитування

Більшість українців вважають, що Українська православна церква (Московського патріархату) (УПЦ (МП) має бути повністю забороненою в Україні. Про це свідчать результати…

6 часов назад

90% доходів від заморожених активів РФ мають піти на зброю для України – Шольц

Канцлер Німеччини підтримав пропозицію ЄС використовувати виплати відсотків за російськими активами для підтримки України Близько 90% доходів, отриманих від заморожених…

13 часов назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 06.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 06.05.2024 1. Санкції Сполучених Штатів майже повністю зупинили видобуток і експорт…

13 часов назад