Категории: Шоу-биз

Деградантський «квартал95» з перших хвилин 2024 продовжує принижувати українців

Деградантський «квартал95» без паузи, буквально з перших хвилин 2024 продовжує принижувати українців своїм убогим йумором.
«Патаму шта я сіськадовска, ето город такой в Хєрсонской області» (с) — такий «жарт» гебня вітає оплесками, але ботоксний зал угарає, і цe лайно годинами крутять на «єдиному»;
з новим сука роком.
…….
Мало «сіньйоров-голодоморов» та «актріс порнофільмов», щоби стібати окуповане місто, в якому катують та вбивають, і дорогою до якого гинуть наші бійці?
Не наржалісь, мало? Ну то буде ще.
Валерій Прозапас

Як не було святого в душах «квартальних слуг» так і немає..
***
Як ви гадаєте, люди зі Скадовську, які зараз виживають в окупації, теж сміятимуться про «сіськадовськ»?()
…95-квартал виставив російськомовних українців, які вчаться говорити українською мʼяко кажучи глупими і паралельно познущався з української мови..
Ржач, коли дістають тіла з під завалів, повен зал заморених від війни і жодного представника ТЦК…????
Тонемо в лайні і весело булькаєм…
*************
А пам’ятаєте, коли, поки масово українців не почали хоронити, модно було гуцулів принижувать бридотними кварталівськими номерами? А українок повіями виставляти? А тепер ти ж дивись, на схід та південь перекинулися. Які ж ви відірвані від людського горя. Над чим смієтесь?
Які ж бридкі… і ті, що на сцені, і ті що з цього ржуть. Не смішно, потвори. Ви самі рускоязичні і діти ваших кварталівців рускоязичні. Пристосуванці довбані. Завтра путіна знову в сраку цілуватимете. Жоден з вас нічого не зробив, аби українізувати наших співгромадян за часи незалежності. Ви ж тільки реготали какая разніца і принижували всі українські цінності. А тут диви, як ми рускоязичних українців з гівном мішаєм, тупими виставляємо. Вони й самі переходять на українську без вашої допомоги, бо ви її не надавали. А тут просто взяли і вагон гівна вилили на співвітчизників….
Такі ж тупі методи, після яких хочеться таких носіїв мови послати нахй.
Десь таке лайно й очікувала від їх афіш новорічних…
.
презедент- патріот- верещать ·ржальники??? А він тим часом плюе вам в обличчя!!!Відкрито! Показово! ЗІ СМАКОМ!
В День жалоби виборцям zeленського, так само смішно, як колись в День Голодомору…сатанисти накрили краіну…
Боже, у мене немає слів,коли я почула оте…»сіськадовськ»….Хто ці поки-ьки? З бантиками на шиї?? Пси-стервятники,які і сьогодні рвуть зранене тіло,стікаюче кровію…..Кончені…А зал…зал рже… Би-ло зелене для би-ла:
«Сіськадовськ», про який «йуморить» наглухо відбитий Квартал ск-тів, це те саме місто Скадовськ, у якому ПУБЛІЧНО СТРАТИЛИ 56-річну місцеву медсестру Тетяну Мудренко за вигук «Скадовськ – це Україна! НАРОДЕ!!! ДОКИ МИ БУДЕМО МОВЧАТИ!!!

Vavlud Vav

Випадково дружина переключила на 1+1, де йшов новорічний Квартал. Ну думаю подивлюся, над чим нам політтехнологи для просто народу пропонують поржати.
Сценка «новорічна вікторина», запрошені — Тищенко та Кличко. Обоє зображені розумово відсталими, недалекими. І це зроблено спеціально саме так: якщо Тищенко дійсно недалекий, що спроможний лише бігати по кол-центрам і кошмарити пилорами на Закарпатті, то щодо Кличка, який сьогодні управляє і забезпечує безперебійну діяльность багатомільйонного міста-столиці, це як мінімум брехня.
Бреше Квартал на замовлення Зеленського спеціально, бо Кличко давно вже став конкурентом для Зеленського. З початку широкомасштабного вторгнення Зеленський жодного разу не розмовляв з Кличком, це підтверджує ставлення президента до мера столиці.
Гидко стало від тупих і пласких діалогів, прописаних політичними сценаристами Кварталу, виключив не додивившись.
Ось вам і нова ціль Офісу президента, окрім військових…
Дмитро Биков
Кварталівське цькування російськомовних від бізнеспроекту Зеленського? Ну, не здивований. Їм же треба себе показувати патріотами. Тому і роблять зараз посміховиськами українців з півдня та сходу. Тому що це більше сьогодні популярно серед публіки Квартал-95, ніж робити посміховиськами українців з західних областей України, як вони робили раніше. Хочуть конкурувати з Фаріон за маргінез?
До речі, а щось вже було про Наума Барулю, який партнер Зеленського по «Лізі сміху»? Ну, це той, який переєстрував нерухомість у тимчасово окупованому Криму, у якого бізнес там, який сплачує податки в Росії, що йдуть на армію РФ та в якого є громадянство РФ. Так про нього щось схоже вже зняли у Квартал-95? Ні? А чому? Чи це інше?
Цікаво, чи розуміють ті, хто це випустив, що так вони розколюють суспільство? Не гірше, ніж коли висміювали гуцулів. А ще, цікаво, чи буде хоч якась реакція від Мінкульту та Нацради з питань телебачення і радіомовлення? Чи вони перелякано будуть мовчати, щоб не зачепити структуру Зеленського?
І це не смішно…
У новорічну ніч блядокацапський квартал на г+г порушує ряд законів.
-пропаганда російської культури
-пропаганда невизнаних республік
-пропаганда наркотиків.
-ефір російською мовою, лише українські субтитри.
І все це в ніч, коли телевізор увімкнений в 90% помешкань.
Зато вони незламні і з державними нагородами.
Лариса Хромова

Міський голова Скадовська Олександр Яковлєв прокоментував образливий жарт «95 кварталу» про жителів окупованого росіянами міста.
«Дуже правий був Петлюра, який казав: «Нам не так страшні московські воші, нам страшні українські гниди». Жарти про «сіськи» зі Скадовська, напевно комусь здаються дуже дотепними. Але хай це буде на совісті режисерів. Сподіваюся у них вистачить сили вибачитися перед українцями. Скадовськ сьогодні в окупації, і дійсно, чого зараз потребують скадовчани, — це підтримки», — наголосив міський голова.

Теги: Квартал95

Последние новости

Замах на Фіцо: нападник пояснив, що він не згоден з політикою уряду

Як пояснив чоловік, що напав сьогодні на прем’єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо, він не згоден із політикою уряду. Про це повідомляє…

28 минут назад

Російський окупант засунув гранату собі під бронежилет та підірвав ВІДЕО

Получи фашист гранату! Российский солдат был атакован украинским дроном. Не справился со стрессом и принял решение ускорить процесс, засунув гранату…

8 часов назад

США виділять Україні новий пакет допомоги на $2 млрд, — Блінкен

Глава Держдепу США Ентоні Блінкен заявив, що Сполучені Штати виділять ще 2 млрд доларів допомоги Україні. Про це він заявив…

8 часов назад

Блінкен, бари і гітара

Трошки зведемо головні меседжі візиту. Блінкен мав головний виступ перед студентами КПІ. Чому не перед урядом чи Радою? Бо виступи…

11 часов назад