Категории: Политика

Це вони так «до війни готувалися»

Тепер про це можна розповісти.
В травні 2019 року я напівофіційно супроводжував делегацію України в поїздці до Ізраїля. Головним питанням була модернізація українських (точніше, старих радянських) МіГів та СУшок — давня ідея-фікс Пашинського, який і очолював делегацію. Їхали не на порожнє місце. Під час візиту в січні того ж року Порошенка до Ізраїля, він якимось дивом витиснув із Нетаніягу згоду на цю модернізацію — до абсолютного подиву всіх причетних.
Побували в Кнесеті, Міноборони, на заводах самого підприємства Ельбіт, котре першим у світі відпрацювало технологію модернізації, за якої старі радянські драндулети за характеристиками починали переважати F-16. Узгодили загальні риси майбутньої співпраці, локалізацію виробництва в Україні й поверталися з надзвичайно піднесеним настроєм.
Проблема була лише в тому, що саме в день початку нашого візиту щойно інавгурований президент Зеленський зніс парламент. За ним — Головнокомандувача та, де-факто, міністра оборони. І вся модернізація пішла по пи@ді, бо Хомчак її відмінив. Це вони так «до війни готувалися».
Тим більшими героями є наші авіатори, котрі навіть у таких умовах знайшли що протиставити московитській навалі
Karl Volokh

А нормальну таку кротівню розвів «лейтенант» Баканов, купа агентів на ключових посадах — от що значить «новоє ліцо», яке «поломало сістєму».
Важко уявити що твориться в організаціях простіших за СБУ, але наслідки їхньої роботи наприклад в «Укроборонпромі» чи «ДБР» вихаркуватимуться кров’ю ще довго.
Це добре, що почалися хоч якісь рухи на очищення, тільки от технологія приведення фбсшників на посади нікуди не ділася, запобіжної системи не проглядається — у нас же головне, щоб «просто чєловєк бил порядочний і всьо».
…………
Так що ми можемо хоч купувати спутнікі та збирати дурні мільйони завдяки медіавпізнавості, але який в цьому сенс, якщо під красивою обгорткою чергової «команди мрії» в крісло засяде якесь недолюстроване чмо типу Татарова або всі ланки влади узурпує невідомо звідки з’явившийся Єрмак.
А потім всі такі — «а гдє наше Азовскоє морє і Херсон? Что? Проє*балі? Ах, как ето прєкрасно і талантліво сказано!» (танцюють)
Валерій Прозапас
Який пздц…
За офіційними даними 7000 загиблих, тисячі нових сиріт.
Та візьміть, крва, ту Лєнку, візьміть тих сиріт, подаруйте їм подарунки, небагато, але гонорарів цих хvoйд вистачить щоб діти були задоволені, заспівайте разом, від душі, з дітьми «Ой у лузі червона калина», вся країна заллється сльозами, а Лєнка буде найбільшою патріоткою Вселенної.
Нах ви тягните це бдло в телевізор на День Незалежності? Нахя? При цьому вважаючи себе медійними геніями.
Теги: KarlVolokh

Последние новости

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 27.06.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 27.06.2024 1. Польща, Литва, Латвія та Естонія хочуть звести вздовж кордонів…

1 день назад

​​ОПУ ЗІ СМАКОМ СТАЛІНІЗМУ

На "Українській правді" вийшов доволі цікавий матеріал про Андрія Єрмака. Матеріал справді вартий уваги. Хто ж такий Андрій Єрмак? А…

1 день назад

Татарову самое время готовиться на выход

Статья на «Украинской правде» об особенностях и завоеваниях Андрея Ермака имеет очень простую причину. Госдеп США в категорической форме требует…

1 день назад

​​УКРАЇНЦІ БАЧАТЬ ТАК

Центр Разумкова оприлюднив результати дослідження "Оцінка ситуації в країні, довіра до соціальних інституцій...", з дуже, як на мене цікавими результатами.…

2 дня назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 26.06.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 26.06.2024 1. Російський газопровід «Сила Сибіру» постачає газ із родовищ Іркутської…

2 дня назад