Категории: Политика

Чи полетів Зеленський з Буковеля на Сейшели?

Інформація відносно Сешел, про що я писав учора, поки що не підтвердилася. Принаймні, люди з такими прізвищами в останні дні туди не прилітали. Або були під чужими паспортами, або прилетіли раніше, або пункт призначення був інший (чи всі обставини разом).

Наскільки мені відомо, версію про чартерний вояж МЗЧ з Буковеля журналісти продовжують перевіряти.
— Яка різниця, на Сейшели він літав чи в Буковелі залишився? — прокоментував мій товариш. — Все одно під@рас (у поганому сенсі слова)!
І з цим складно сперечатися

Karl Volokh

Кажуть, наркомани — дуже брехливі
Зеленський не тільки поїхав у стонадцяту відпустку за 3 роки, не тільки продовжує відпочивати в Новому році, хоча відпочиває з кінця грудня, не тільки помахав вівцям перед носом Буковелем, а сам таємно, як кажуть, звалив на острова (вдруге твою дивізію!), не тільки таємно звалив з країни під час війни, що засуджував в минулому…
…Зеленський, блд, виклав листопадну фоточку з кабінету тіпа він працює зараз (тобто сьогодні, в понеділок).
Це пздць.
Назвати це якось моїх літературних здібностей не вистачає. Охарактеризувати це мають психіатри. Це щось на рівні шизофренії, клептоманії, псевдології.
Не просто Презедент-брехло. Ница промокашка, брехло по-мєлочі.
Ну, а заразом, просто нагадаю, як 2 роки тому під час чергового Оману, брехло оббріхував наших загиблих в Ірані пілотів, і через своє ОГПУ перекладав на них провину за збитий іранцями літак, коли ОГПУ відкривала кримінальну справу за «помилку пілота». І лише президент Ірану тоді, що швидко визнав провину, не дав промокашці оббрехати наших, як вона зробила це з Ярославом Журавлем. Ось що таке през-брехло.

Джон Сміт

Як завжди у нас все з ніг на голову: казали, що «втік» Порошенко, а знайтись не може чомусь Зеленський.
Йдуть переговори про майбутнє в тому числі України, на фронті знову поранений, «сексі-лібертаріанці» заговорили про введення продуктових карток — а воно востаннє десь наливало і селфілось на своєму 12му відпочинку за 2,5 роки.
До речі, в показовій компанії фігурантів вагнергейту, та ще і після консультацій з міжнародним злочинцем Коломойським.
Тому не здивуюсь, якщо вони знову тайно посещают куратора з ФСБ, як колись в Омані.
Так що можливо він дійсно на роботі з кротівнею — бо «Прєзідєнт нє может отдихать, кагда в странє вайна!» (с), пам’ятаєте?

Валерій Прозапас

З робочим днем усіх вітаю.
У нас робочий день, а у Володимира Олександровича — знову відпочинок, який продовжується з середини грудня, при тому що на кордонах стоїть окупант, а американські і європейські політики тільки те й обговорюють як захистити Україну.
Кажуть, в Індійському океані на островах сьогодні найвеличніший лідор світу…
Між тим не можу не згадати як всирався Володимир Олександрович в травні 2019, так хотів якнайшвидше отримати булаву, щоб не витрачати жодної хвилини свого часу не для вас, щоб робити вам реформи і багатство.
Не можу не згадати як його смішні піарщики зараз намагаються виправдати страх зміни влади і чергову брехню «я йду на один термін» тим що Володимир Олександрович ще не все зробив. Ну і дійсно, тяжко зробити навіть не все, а хоч щось, хоч те що ти обіцяв робити для людей, коли 15 раз на рік відпочиваєш.
Mason Lemberg

Розміщення старої фотографії на офіційній сторінці президента, щоби видати її в якості нової і приховати відсутність Зє на роботі — це не просто дно, це показова демонстрація того, наскільки глибоко ця влада зневажає українців.
Вони впевнені, що мізки промиті надійно, і населення схаває будь-яку брехню від «простово парня с народа».
І найгірше — частково така тактика працює досі.
Багаторічний телевізійний культ бидла робить свою справу, люди оскотинені дешевими емоціями і готові вірити відосіку (чи фоточці), а не власним очам.
Тим більша відповідальність на тих, хто зберіг гідність і не готовий миритись з цією деградацією та знущанням над здоровим глуздом — бо політичний режим Коломойського-Зеленського продовжить цей глум аж до УРСР, і тому буде потрібен спротив.

Последние новости

Порошенко розповів, про що домовляється на виставці озброєнь Eurosatory 2024

Петро Порошенко бере участь у міжнародній виставці передових систем наземної та повітряної безпеки Eurosatory 2024 та веде переговори із виробниками…

8 часов назад

Сдєлалі сєбя вмєстє

Homer: Українці так мріяли побороти кумівство Порошенко, що тепер мають на чолі країни незрозумілу хєрню без повноважень та відповідальності, куми…

10 часов назад

Вовчанськ — місто, якого більше нема

Вовчанськ - місто, якого більше нема. Оперативна ситуація там ніби й застабілізована, але місто вже фактично припинило існувати. Вражина там,…

10 часов назад

Російський удар по Харкову: кількість постраждалих продовжує зростати

Кількість постраждалих внаслідок російського обстрілу Харкова 22 червня зросла до 37. Загинуло троє людей. Про це повідомив очільник Харківської ОВА…

10 часов назад