Категории: Политика

Чи полетів Зеленський з Буковеля на Сейшели?

Інформація відносно Сешел, про що я писав учора, поки що не підтвердилася. Принаймні, люди з такими прізвищами в останні дні туди не прилітали. Або були під чужими паспортами, або прилетіли раніше, або пункт призначення був інший (чи всі обставини разом).

Наскільки мені відомо, версію про чартерний вояж МЗЧ з Буковеля журналісти продовжують перевіряти.
— Яка різниця, на Сейшели він літав чи в Буковелі залишився? — прокоментував мій товариш. — Все одно під@рас (у поганому сенсі слова)!
І з цим складно сперечатися

Karl Volokh

Кажуть, наркомани — дуже брехливі
Зеленський не тільки поїхав у стонадцяту відпустку за 3 роки, не тільки продовжує відпочивати в Новому році, хоча відпочиває з кінця грудня, не тільки помахав вівцям перед носом Буковелем, а сам таємно, як кажуть, звалив на острова (вдруге твою дивізію!), не тільки таємно звалив з країни під час війни, що засуджував в минулому…
…Зеленський, блд, виклав листопадну фоточку з кабінету тіпа він працює зараз (тобто сьогодні, в понеділок).
Це пздць.
Назвати це якось моїх літературних здібностей не вистачає. Охарактеризувати це мають психіатри. Це щось на рівні шизофренії, клептоманії, псевдології.
Не просто Презедент-брехло. Ница промокашка, брехло по-мєлочі.
Ну, а заразом, просто нагадаю, як 2 роки тому під час чергового Оману, брехло оббріхував наших загиблих в Ірані пілотів, і через своє ОГПУ перекладав на них провину за збитий іранцями літак, коли ОГПУ відкривала кримінальну справу за «помилку пілота». І лише президент Ірану тоді, що швидко визнав провину, не дав промокашці оббрехати наших, як вона зробила це з Ярославом Журавлем. Ось що таке през-брехло.

Джон Сміт

Як завжди у нас все з ніг на голову: казали, що «втік» Порошенко, а знайтись не може чомусь Зеленський.
Йдуть переговори про майбутнє в тому числі України, на фронті знову поранений, «сексі-лібертаріанці» заговорили про введення продуктових карток — а воно востаннє десь наливало і селфілось на своєму 12му відпочинку за 2,5 роки.
До речі, в показовій компанії фігурантів вагнергейту, та ще і після консультацій з міжнародним злочинцем Коломойським.
Тому не здивуюсь, якщо вони знову тайно посещают куратора з ФСБ, як колись в Омані.
Так що можливо він дійсно на роботі з кротівнею — бо «Прєзідєнт нє может отдихать, кагда в странє вайна!» (с), пам’ятаєте?

Валерій Прозапас

З робочим днем усіх вітаю.
У нас робочий день, а у Володимира Олександровича — знову відпочинок, який продовжується з середини грудня, при тому що на кордонах стоїть окупант, а американські і європейські політики тільки те й обговорюють як захистити Україну.
Кажуть, в Індійському океані на островах сьогодні найвеличніший лідор світу…
Між тим не можу не згадати як всирався Володимир Олександрович в травні 2019, так хотів якнайшвидше отримати булаву, щоб не витрачати жодної хвилини свого часу не для вас, щоб робити вам реформи і багатство.
Не можу не згадати як його смішні піарщики зараз намагаються виправдати страх зміни влади і чергову брехню «я йду на один термін» тим що Володимир Олександрович ще не все зробив. Ну і дійсно, тяжко зробити навіть не все, а хоч щось, хоч те що ти обіцяв робити для людей, коли 15 раз на рік відпочиваєш.
Mason Lemberg

Розміщення старої фотографії на офіційній сторінці президента, щоби видати її в якості нової і приховати відсутність Зє на роботі — це не просто дно, це показова демонстрація того, наскільки глибоко ця влада зневажає українців.
Вони впевнені, що мізки промиті надійно, і населення схаває будь-яку брехню від «простово парня с народа».
І найгірше — частково така тактика працює досі.
Багаторічний телевізійний культ бидла робить свою справу, люди оскотинені дешевими емоціями і готові вірити відосіку (чи фоточці), а не власним очам.
Тим більша відповідальність на тих, хто зберіг гідність і не готовий миритись з цією деградацією та знущанням над здоровим глуздом — бо політичний режим Коломойського-Зеленського продовжить цей глум аж до УРСР, і тому буде потрібен спротив.

Последние новости

Офіс Президента хакнув НАБУ

Офіс Президента хакнув НАБУ і взяв під власний контроль всю інформацію щодо розслідування справ проти чиновників-топкорупціонерів. Про це в ефірі Radio…

4 часа назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 14.06.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 14.06.2024 1. Росія призупиняє валютні торги, оскільки санкції США створюють плутанину.…

17 часов назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 15.06.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 15.06.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

17 часов назад

Німеччина оголосила про новий пакет допомоги Україні

Німеччина виділила для України новий пакет військової допомоги. Пакет включає системи ППО IRIS-T, реактивні системи залпового вогню HIMARS і танки…

1 день назад