Категории: Политика

ЧЕРЕЗ «СЛУГ НАРОДУ» В ПОЇЗДІ ДО ТРУСКАВЦЯ ЛЮДЕЙ ПЕРЕСАДЖУВАЛИ В ІНШІ ВАГОНИ

1-2 жовтня у Трускавці відбудеться виїзне засідання фракції.

Декілька депутатів фракції «Слуга народу» під час поїздки в Трускавець зайняли місця інших пасажирів. Про це повідомила у своєму Facebook журналістка Анна Стешенко, яка також їхала в цьому поїзді.

За її словами, вона з колегою заздалегідь придбала квитки. В потязі з’ясувалося, що на цих місцях мають їхати нардепи. Але на яких підставах — Стешенко не пояснила.

«З нашим «щастям» ми потрапили в вагон з «Слугами народу». Зайняли місця, як кажуть, відповідно до придбаних квитків. І тут … Та-дам … Приходять два нардепа (прізвищ називати не буду). І як виявилося, у двох депутатів куплені квитки на наші місця» — пише вона.

Зі слів Стешенко, пізніше до вагону зайшов начальник поїзда і попросив жінок перейти в інше купе.

«Прибігає начальник поїзда (!!!) і тремтячими руками показує телеграму (ось вона! Діджіталізація!). У ній – «Про пересадку пасажирів … У зв’язку з ОГП» … Бідний начальник поїзда переплутав на нервах: «У зв’язку з поїздкою ОПГ». Ми сміялися-) ОПГ, так ОПГ! -) Довго вибачався, хоча адже він тут точно ні при чому-) У підсумку нас переселили в сусідній вагон з «простими смертними» — пише вона.

Стешенко також пише, що купе для «слуг» виглядали краще за інші.

«До речі, вагон у «Слуг» — краще. Постіль заздалегідь заправлена. Один з видних нардепів «Слуги» (з Одеси. Прізвище називати не буду, але кому треба, той відразу зрозуміє) пожартував, оглядаючи вагон: «Ти ж уявляєш! Скок вони його мили перед нами?» — додала вона.

Нагадаємо, 1-2 жовтня у Трускавці відбудеться виїзне засідання фракції «Слуга народу», велике зібрання за участю президента проведуть у готелі Rixos Prykarpattya. Голову Верховної Ради Дмитра Разумкова не запросили, йому загрожує відставка.

Програма виїзного засідання передбачає нагородження «найкращих депутатів», сесії з силовиками та радником голови Офісу президента Андрієм Єрмаком.

Прибыла в Одессу банда из Амура,
В банде были урки, шулера.
Банда заправляла чёрными делами,
И за ней следила Губчека…
Тьфу, банда прибыла не в Одессу, а в Трускавец, занята она зелёными делами, а не чёрными, но все остальное верно. Особенно про урок, шулеров и СБУ.

Последние новости

СМІХ БЕЗ ПРИЧИНИ, ЯК ОЗНАКА ЗЕЛЕНОЇ ВЛАДИ

Я добре пам’ятаю той чорний день в новітній історії України – 20 травня 2019 року. Коли сидячи в урядовій ложі…

3 часа назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 22.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 22.05.2024 1. Великий російський бізнес констатував провал спроб створити в росії…

3 часа назад

Том Купер: звіт про війну в Україні за 22 травня 2024 року

Всім привіт! Це було задумано як «коротке» зведення, але російський наступ настільки масштабний і відбувається так багато всього, що це…

3 часа назад

Прокурори САП провели обшуки у детектива НАБУ

До обшуків залучили ДСР Нацполіції - один з найкорумпованіших правоохоронних підрозділів, який контролює Олег Татаров Спеціалізована антикорупційна прокуратура пояснила, чи дійсно…

4 часа назад

Китай надає або готується надати летальну допомогу Росії, — Шеппс

Розвідки Великої Британії та США мають докази надання військової допомоги Китаю Російській Федерації, яку потім використовують у війні проти України.…

11 часов назад