Категории: Мнение

Бур’яна

Зайшов почитати новини, а стрічка перетворилася на хейт-шоу «Антибур’яна».
Але до чого тут Бур’яна?
Бур’яна — це типова бичка з типової совєцької сім’ї. В такій типовій савєцькій сім’ї батьки Бур’яни за півсвині влаштували Бур’яну на «державну роботу» в Міністерство оборони.
По-перше: тому що через совєцький спосіб мислення державна робота — це «стабільно».
По-друге: тому що ніхто Бур’яну на іншу оплачувану роботу не взяв би через низькі інтелектуальні здібності.
Ну і як годиться, совєцькі батьки Бур’яни настановили, що по совецьким традиціям, для успіху на роботі треба лизати жопєндру начальству і виконувати всьо, що хоче начальство.
Так би Бур’яна і працювала до пенсії фахівцем 2-ї категорії десь в Міністерстві оборони, зализуючи до смерті анус начальника отдєла, якби не переворот інших совєцьких мальчіков совєцькіх батьків.
І результати цього перевороту (як і 100 років тому Ленінського перевороту) вимагали нових облич пролетаріату. І Бур’яні випадковим чином пощастило стати одним з таких їбальніків.
Але її суть, її роль і її функції не змінилися: лизати жопєндру начальству і бути послушною в усьому. Це життєве кредо.
І вона цим живе і буде керуватись цим, навіть йдучи проти суспільства, будучи посмішищем чи ворогом людям. Тому що усвідомлює втятим інтелектом, що інших шансів на добре життя не буде мати ніколи. Тому вона і буде виконувати роль Чечетова при модерновому Януковичі.
Веду до того, що це все зовсім не її особиста ініціатива. І кілька днів тому ішак з Абхазії мекав те ж саме.
За висерами Бур’яни захований мужній совєцький хлопчик з цокабчими сталевими яйками. Заховався і мовчить, породжуючи цей конфлікт. І вирішення цього конфлікту, або його поглиблення в ньому, а не в Бур’яні.
Mason Lemberg

P.S.

Не критикуй, не вискакуй

Сядь на дупу і потакуй

Так дожиєш ти до ренти

І ні разу в дупу не копнєнти

Думаю, що цей чорт (свідомо або ні) також транслює думки шефірів-єрмаків-оп.
І це ще одна причина, чому вони влаштували дискредитацію Залужного та військового керівництва — тому що їм не дали підписати той «Стамбул-1»!
І не Джонсон, і не Байден це зробили. «Мір с россієй» та відмову від вступу до НАТО (як головну умову!) не дали підписати тим реваншистам саме ЗСУ, які продемонстрували, що не збираються «домовлятися» з окупантами та будуть чинити опір до перемоги, тобто до повернення своїх територій та вступу до НАТО (в якій би послідовності це не було).
Теги: MasonLemberg

Последние новости

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 12.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 12.05.2024 1. Волгоградський НПЗ, на якому сьогодні була пожежа після удару…

6 часов назад

Путін замінив на посту міністра оборони Шойгу

Володимир Путін замінив міністра оборони РФ і замість Сергія Шойгу призначив на пост Андрія Білоусова. Натомість ексочільник міноборони РФ зайняв…

6 часов назад

Про фортифікації, вступ до ЄС та НАТО, фінансування ЗСУ, програму Safe Soldier – велике інтерв’ю Петра Порошенка

У чому полягає і як Можна вирішити проблему з побудовою фортифікацій для ЗСУ; чи справедливо влада звинувачує у невдачах на…

7 часов назад

Росія каже про контроль над 9 селами північної Харківщини. У ЗСУ відповідають, що там тривають «оборонні бої»

Вдень у неділю, 12 травня 2024 року, міноборони РФ заявило про розширення російського контролю на ще 4 села північної частини…

11 часов назад

«Надзвичайно небезпечний момент»: Кемерон про бої на півночі Харківщини

Голова МЗС Великої Британії Девід Кемерон заявив, що просування росіян у північній частині Харківської області лише підкреслює, що це невиправдане,…

12 часов назад