Категории: Боевые действия

Боец 95-й ОДШБр, которого выкрала российская ДРГ, находился на боевом посту без оружия

Около 5.00 30 мая на наблюдательном пункте «Берлога» близ железнодорожного моста на линии контроля с Крымом был похищен во время несения службы старший солдат 13-го батальона 95-й десантно-штурмовой бригады Евгений Добринский.

Он находится на оккупированной Россией территории в Крыму. Вероятность добровольного перехода Добринского на сторону противника отсутствует.

Наблюдательный пункт «Берлога» находится на участке, где перед ними нет постов украинских пограничников, «Берлога» находится на передовой.

В эту ночь Добринский находился на посту один. В момент похищения он был без оружия. Его увели безоружным!

Примерно в 10.00 представитель российских спецслужб звонил в батальон, уточняли личные данные солдата, очевидно, противник будет оформлять Добринского как якобы нарушившего границу РФ.

Очевидно, что имеет место грубейшее нарушение в организации службы. И было бы ошибкой, если бы вся ответственность была возложена только на командира роты, из состава которой похищенный солдат. И было бы ошибкой считать, что только наказаниями такие позорные провалы можно исправить.

Часовой на передовом посту без оружия!

Необходима объективная оценка боеготовности и боеспособности армии. Насколько бодрые рапорты соответствуют реальному положению дел в большинстве частей? К этому есть немало вопросов. Но более детально об этом скажем, когда Добринского удастся освободить.

Военное командование направило приказ усилить несение караульной службы в данном районе, для дежурства на постах направлять не менее двух военнослужащих, доклады получать каждый час, в случае отсутствия связи с постом немедленно направлять для проверки резервную группу.

Очевидно, в ближайшее время противник будет
использовать нашего солдата в своей пропаганде.

Что ж, это результат наших ошибок и не решаемых системных проблем. За слабости на войне всегда бьют.

Юрий Бутусов

Захисники України неухильно дотримуються режиму тиші на лінії бойового зіткнення та щохвилини перебувають напоготові дати гідну ефективну відсіч на підступні ворожі дії з боку російсько-окупаційних військ.

Пресцентр Міністерства оборони України

31.05.2020

P.S.

2 роки тому СБУ попередила вбивство Аркадія Бабченка.
Організатор вбивства (Герман) визнав провину, пішов на угоду зі слідством, дав покази на замовника і ряд росіян, яких допоміг переправити в Україну, і отримав 4,5 років. Вже при клоуні суд його випустив за станом здоров’я і він втік в Ізраїль. В Ізраїлі намагається отримати громадянство, розповідає місцевим ізраїльським ЗМІ, що в його роду «10 поколєній раввінов», що він з дитинства був таємним патріотом Ізраїля, а також про «Украинскую Воровскую Республику» антісємітов і бєспрєдєльщіков, жертвою яких він став. Підозрюваний же замовник ховається на території Росії, шле звідти відосіки про «прєступлєнія украінскіх спєцслужб» і дає інтерв’ю російським журналістам разоблачая СБУ, которая «сама хотела убіть Бабченко, штоби взять под контроль мєдіа».

2 роки тому українські спецслужби вийшли на рівень, коли стали здатні зривати вбивства організовані росіянами. В Німеччині росіяни вбивають відкрито, в Британії вбивають, а в Україні не змогли.

Це було 2 роки тому.

А зараз у нас повним ходом клоунізація спецслужб.
ДБР героїчно штурмує картини. СБУ допускає розголошення міждержавних переговорів цілого президента. Антикорупційне бюро очолює людина, офіційно визнана корупціонером. А мусорня гвалтує прямо у відділках.

Ми обрали клоуна і клоунська зараза пішла згори донизу. Все клоунізувалося. Держава стала клоунською. А коли пропадає хазяїн, з’являються хижаки. Злочинці і покидьки всіх мастей рвонули в Україну прібарахліться — внукам хватіт. Шустери піарять савченок, гондони — гіркіних і поклонських, коли їх ловлять за руку, вони піарять і підримують один одного. Ригівські втікачі і їхні адвокати контролюють слідство, іноземний кримінал приїздить взривати банкомати, а російська агентура гуляє по Україні, як у себе вдома. І вже навіть звичайні перевізники влаштовують Великий переполох у Малому Китаї, не зважаючи на якусь там державу.

Клоунська падаль швидко перетворює Україну в Дике Поле. Їхній план — урвати в мутній воді, розпродати землю і розікрасти все, що погано лежить, а потім підпалити за собою місце злочину і помінай как звалі.
Це і є режим внутрішньої окупації.

Джон Сміт

Последние новости

Британська розвідка попереджала Україну про російський наступ на Харківщину, — The Guardian

Британська військова розвідка попереджала керівництво України про російський наступ на Харківську область. Про це пише The Guardian з посиланням на власні…

4 часа назад

У російському вторгненні винний весь світ?

​​Ви пригадуєте аби Саакашвілі (при всьому моєму настороженному до нього ставленні) після війни 08.08.08 заявляв що у російському вторгненні винний…

4 часа назад

Росіяни заявили про масовану атаку безпілотників

У ніч проти 17 травня пролунали вибухи в районі тимчасово окупованого росіянами Севастополя в Криму, у Новоросійську, Туапсе та Бєлгороді.…

4 часа назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 17.05.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 17.05.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

5 часов назад

Данія оголосила про пакет допомоги Україні на €750 млн

Сьогодні, 16 травня, міністерство оборони Данії оголосило про виділення Україні нового пакету військової допомоги на €750 млн, який передбачає внески…

18 часов назад

Порошенко привіз техніку у бригади армійської авіації

Петро Порошенко привіз техніку у бригади армійської авіації. Спеціально на замовлення авіаторів Фонд Порошенка з волонтерами ГО “Справа Громад” виготовляють…

18 часов назад