Категории: ВидеоПолитика

Алексей Гончарук: У Зеленского есть очень примитивное понимание экономических процессов ВИДЕО

На аудіо запис закритої зустрічі Прем’єра з НБУ 16 грудня 2019 року

P.S. Касетний скандал: Гончарука вирішили злити.

В мережу попали записи «наради» Гончарука де він розповідає що в «голові у Зеленського порожньо». А про себе Гончарук говорить «Я повний профан в економіці».

Цитую:
— «У Зеленского есть очень примитивное понимание экономических процессов. Он понимает, что есть платежный баланс. Платежный баланс сильно неправильный, а гривна сильно укрепилась».
— А теперь люди увидели, что бояться нечего, потому что «сильный президент». «У него нету в голове этого. Надо показывать и надо, чтобы выглядело очень реалистично, будем говорить»
— «Пока у президента в голове не будет ответа на этот вопрос — у него будет пустое место там»

Кілька цитат Гончарука свідчать про те яка прірва між реальними процесами в державі та їх розуміння владою. А також ще раз підтверджує, що Зеленський абсолютний профан в усіх процесах. В принципі як і Гончарук.

Зрештою, ми стоїмо на порозі грандіозного скандалу та грандіозних відставок. Країну продовжує трясти. Влада розвалюється зсередини.
Проте, найбільший джекпот зірве одна сторона — Кремль.

Україна на порозі грандіозного шухера…

Андрій Смолій

А тепер серйозно.

На перший погляд, цей злив запису урядової наради в грудні 2019 року вигідний саме Коломойському.

Аргументи: Коломойський хоче хаосу і зриву програми з МВФ, лишень тоді він зможе отримати компенсацію за Приватбанк.

Як версія, заслуговує на обговорення.

Однак, на моє переконання, замовник далі, в Москві.
Путін сьогодні змінив свій уряд. Він готується до останнього наступу на Захід.
Ліберальний і прозахідний Гончарук, при всіх його мінусах і слабкостях, не влаштовує Москву.
Кремль останні місяці йшов на «жертви» у вигляді компромісів не лише заради того, щоб офіційно повернути Путіна на світову сцену, але й щоб створити в очах недосвідченого і слабкого Зеленського фігуру Андрія Єрмака як ефективного менеджера, здатного вирішити найскладніші завдання.

Здавалося, Єрмак вже був півкроку від прем’єрства і реального управління Україною в інтересах Москви.

Однак, в останній момент Президент відступив і вирішив перенести відставку Гончарука «на потім».

А Кремлю потрібно «вже!».

Ось і все ?‍♂️

Сумно. Знову нас знищують зовні

Volodymyr Omelyan

Слив разговоров, якобы имевших место быть в кабинете Премьер-министра, случился не просто так. Прослушка случайно (конечно же случайно) «протекла» в самый разгар скандала с поездкой Зе в Оман. И речь совсем не в отдыхе, а в возможном сливе государственных интересов Украины. И это уже попахивает не резиновыми тапками, а форменным предательством страны.

Так что «профан в экономике» отдельно, а вероятная тайная встреча с куратором из Кремля, отдельно.

P.S. Кто-то усиленно спасает жопу Голобородька, выбросив яркий козырь.

Олексій Петров

Кремль робить хід конем і розвалює Україну зсередини.

Те, про що попереджали більш ніж пів року назад стає реальністю. Гончарука відверто та планомірно зливають в турборежимі. Всього планується злити 10-14 епізодів розмов Гончарука в Уряді. Як стало відомо протягом всього часу засідання, наради, розмови просто записувались та чекали на червону кнопку, яку натиснуть в правильних кабінетах.

Боротьба всередині вже не нової влади, бажання кремля посіяти хаос та всадити 100% свою людину, а ще фактор Коломойського, якому напряму не був підконтрольний Гончарук. На його місці один з головних бенефіціарів бачить і Авакова, і Єрмака і навіть можливо Богдана.

Але головну скрипку в кінці ланцюжка грає Кремль, якому потрібна розрізнена та розшматована Україна. І цілком ймовірна зустріч в Омані тут може виявитись цілком не випадковою в цьому скандалі. Кремлю потрібно на 100% контролювати цю владу, уряд, парламент, а зрештою прибрати до своїх рук всю країну, разом з нами всіма. І для цього перш за все потрібно всадити лише свого прем‘єра. План розпочато. Україна як розмінна монета пішла в розхід в олігархічно-кремлівських іграх.

Те, про що попереджали, відбувається просто у нас на очах. І аналогія не з найкращих. У 1917-1920 роках вже було щось схоже. Схожий ворог і схожі цілі. Тоді вони перемогли. Що буде зараз?

Андрій Смолій

Чуваки, які йшли на вибори з гаслами про нову владу, про зміну поколінь, в яких багато хто бачив нових несовкових людей, окунають країну в наймерзенніший вид совка брежнівської епохи.

Починаючи з того, що вся їхня пропаганда направлена на те, щоб ліпити з немічного клоуна світового лідера і вішати йому ордени за вигадані досягнення (бо реальних нема) … і закінчуючи тим, що ми знову повернулися в епоху торжества номенклатурного апарату з спецмигалками, спецумовами відбору чиновників за принципом хто більше підлизав брежнєву і спецзарплатами за це …

Так, так, їхні височенні зарплати не мають нічого спільного з якоюсь західною моделлю, не мають нічого спільного з великими зарплатами в бізнесі. Їхні великі зарплати — це брежнєвщина.

Бо в західних моделях побудови державного апарату чиновники йдуть на заздалегідь обумовлені оклади. І хто не хоче працювати на обумовлений оклад — не йде працювати за ці гроші.
І тільки в совку, можна погодитися працювати на 17 тис., а отримувати в 15 раз більше, без пояснень чому і за що.

Бо в бізнесі великі зарплати є виміром великого результату. Але тільки в совку міністри, чиновники і якісь випадокові люди отримують зарплати, ніяк не пов’язані з результатами їхньої провальної діяльності на всіх напрямках. Як так може бути, що середня зарплата в країні за час «діяльності» цього уряду знизилася (ще раз: ЗНИЗИЛАСЯ!), а чиновникам фігачать зарплату по 10-20 штук баксів, що більше ніж на Заході?

І тільки в грьобаному совку на роботу можуть прийняти лівих абсолютно далеких людей, які обіцяють золоті гори для народу, які обіцяють робити все для народу, які обіцяють вимірювати свій результат результатом народу, які погоджуються на умови праці, а потім порушують всі домовленості, обіцянки і привласнивши повноваження роблять що хочуть.

Бо в бізнесі власник вже би давно звільнив директора, якби той сам собі встановлював в 15 раз більшу зарплату ніж вони домовилися, тягнув фірму на дно і виходив за рамки встановлених статутом повноважень.

Але ми, на жаль, поки в совку, а не в бізнесі. Нас поки не цікавить наша власна справа, наша власна держава і ми спокійно дозволяємо грабувати себе, бо в найманого директора такі щирі очі і такий гарний голос.

Mason Lemberg

Є у відставці дмітрія медведєва і один цікавий момент.

Ніхто, ніхто з «істочніков», ніякий слава рабінович, ніякий ілларіонов, ніякий навальний, ніякий отой пдор з бородою, ніякі телеграм-канали, жоден з гуснявих істочніків про це не повідомив раніше офіційного повідомлення.

А оскільки мова йшла не тільки про відставку дмітрія мєдведєва, а й про зміни до конституції, то очевидно, рішення не було спонтанним.

Але ніхто, повторюю НІХТО, і словом про це не перекинувся, хоч інформація сенсаційна і хайпова.

Про що це свідчить?
— Це свідчить про те, що ці всі гівновброси, які надходять з кремля до нас є цілком контрольованими і нам поступає цілком контрольована і цілком рафінована інформація, призначнена для нас.
Все що дійсно важливо для них до нас не поступає і це вони вміють тримати в таємниці. Навідміну від длбйбів з Банкової.

Mason Lemberg

Последние новости

Данія оголосила про пакет допомоги Україні на €750 млн

Сьогодні, 16 травня, міністерство оборони Данії оголосило про виділення Україні нового пакету військової допомоги на €750 млн, який передбачає внески…

4 часа назад

Порошенко привіз техніку у бригади армійської авіації

Петро Порошенко привіз техніку у бригади армійської авіації. Спеціально на замовлення авіаторів Фонд Порошенка з волонтерами ГО “Справа Громад” виготовляють…

4 часа назад

Народ підтримує збільшення тарифів на електроенергію

Одночасно з інформацією про отримання фірмою сценариста "Слугі народа" 750 мільйонів за поставку електроенергії - виходить соціологія, згідно якої народ…

7 часов назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 16.05.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 16.05.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

14 часов назад

Замах на Фіцо: нападник пояснив, що він не згоден з політикою уряду

Як пояснив чоловік, що напав сьогодні на прем’єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо, він не згоден із політикою уряду. Про це повідомляє…

1 день назад