Категории: ВидеоВПК

«60 танкових двигунів, 26 керованих ракет»: СБУ знайшла на Харківщині склад із вкраденими комплектуючими, які армія РФ планувала використати для ремонту

На Харківщині СБУ викрила законспірований склад із боєприпасами та комплектуючими до військової техніки на $200 млн. Все це обладнання уже передано на потреби ЗСУ.

Про це йдеться у повідомленні СБУ.

 За попередніми даними, наявні там деталі були призначені для підбитої техніки РФ, яку ворог збирався ремонтувати під час наступу.

У ході обшуків СБУ вилучила та передала Міноборони:

▪️60 повнокомплектних танкових двигунів
▪️велику кількість запчастин і комплектуючих до бронетехніки.

Крім того, в окремих приміщеннях виявлено 26 керованих ракет класу «повітря-повітря».

СБУ встановила, що наявне на цьому складі обладнання було раніше викрадене з військових арсеналів. А напередодні вторгнення власники складу мали намір піти на співпрацю з окупаційними військами та надати техніку для потреб ворога.

СБУ встановила причетних до злочину та вживає заходи щодо їх затримання. 

P.S.

СБУ, яке при Зеленському із контррозвідки перетворилося в охорону агентури, браво відчиталося про викриття велетенського законспірованого складу зброї під Харковом для російської армії.
.
Всього техніки на складі виявили майже на річний бюджет переозброєння ЗСУ — 200 мільйонів доларів. Деталі були призначені для підбитої техніки рф, яку ворог збирався ремонтувати під час наступу.
Просто вдуматися — хтось вкрав у України і приховав:
60 повнокомплектних танкових двигунів
велику кількість запчастин і комплектуючих до бронетехніки.
26 керованих ракет класу «повітря-повітря».
Розуміли рівень дічі і в СБУ, а тому, щоб відмазатись, заявили, що СБУ встановила, що наявне на цьому складі обладнання було викрадене з військових арсеналів в період з 2000-х по 2019 рік.
Просто комедія.
У зелених виручалочка на всі випадки життя — все погане відбувалося «до 2019». А після 2019-го настали райські часи, все погане пішло з папєрєднікамі і в нас лише сплошне велике будівництво.
Але за вигадками такого фуфелу не помітили, як сіли в калюжу. Виходить, під носом у Баканова 3 роки існував велетенський склад вкрадених озброєнь. І ніхто у вус не дув. І цей склад так би і потрапив в руки ворога, якби не наші військові.
Та насправді, все це швидше за все казки від початку і до кінця. СБУ за 1 день ніби-то встановила і плани власників, які «спочатку хотіли переправити в РФ, а напередодні вторгнення вирішили передати його наступаючій російській армії», і роки, коли озброєння було вкрадене, що неможливо встановити, якщо знайдені найменування не проходять по старим справам про викрадення, що в свою чергу каже, що шукали викрадене 20 років і «не могли» знайти.
До того ж переписати маркування на всіх вкрадених ящиках за 1 день? Якось слабо віриться в це. І так швидко «передали його у ЗСУ» — більше виглядає, як спосіб замести сліди і взагалі нічого не шукати.
А взагалі вся ця новина з самого початку і до кінця звучить як дикий фуфел. Стійке враження, що тобі пудрять мізки. Думаю, все набагато простіше. Ніякого складу, принаймні вкраденого, взагалі не було і у Баканова просто займаються очковтирательством. Це у 95 кварталу не вперше. І якщо це так, це дуже погано, бо хтось у владі змусив СБУ працювати за принципом: «чем занять ідіота». А це завжди вірна ознака діяльності агентури направленої на параліч структури, яку вона захопила.

Последние новости

Чотири окупанти летять високо у повітрі після вибуху свого човна. ВIДЕО

Українські воїни ліквідували ворожу штурмову групу, яка рухалася водою на човні поблизу острова Нестрига на Херсонщині. На запису, який опублікований…

4 часа назад

Генерал Кривонос пояснив, чому вважає президента некомпетентним у питаннях війни

Генерал-майор запасу ЗСУ Сергій Кривонос висловив свою думку щодо президента України, який не володіє реальною інформацією щодо подій на фронті…

5 часов назад

ВОНИ ШУКАЮТЬ БОНАПАРТА

Той факт, що Мар'яна Безугла накинулася на військових, більшість аналітиків оцінили вірно. Так, так за погіршення ситуації на фронті суспільство…

5 часов назад

Росіяни просунулися біля Часового Яру, — DeepState

Росіяни просунулися біля міста Часів Яр у Донецькій області, а також у Кліщіївці та Красногорівці Донецької області. Про це пишуть…

5 часов назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 23.05.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 23.05.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

5 часов назад

СМІХ БЕЗ ПРИЧИНИ, ЯК ОЗНАКА ЗЕЛЕНОЇ ВЛАДИ

Я добре пам’ятаю той чорний день в новітній історії України – 20 травня 2019 року. Коли сидячи в урядовій ложі…

15 часов назад