Категории: Украина

Клімкін розповів, яку допомогу НАТО виділив Україні

 Україна отримує Комплексний пакет допомоги від НАТО. Про це заявив міністр закордонних справ України Павло Клімкін, який перебуває на саміті Альянсу у Варшаві.

24tv.ua

"Україна отримує Комплексний пакет допомоги від НАТО. Це 13 магістральних та 40 піднапрямів практичної допомоги", – написав Клімкін.

Також він розповів, що НАТО на сьогодні – "єдина оборонна спільнота, яка базується на цінностях, а не на брязканні зброєю".

"Україна є частиною євроатлантичного простору. Працюємо і вчимося, щоб стати частиною східного флангу Альянсу", – сказав міністр.

P.S. Британія вдвічі збільшить допомогу Україні

Велика Британія більше ніж удвічі має збільшити технічну допомогу Україні – до 12 мільйонів фунтів стерлінгів (близько 15,84 мільйонів доларів).

Про це заявив прем’єр-міністр Британії Девід Кемерон під час зустрічі з Президентом України Петром Порошенком.

Також Кемерон заявив, що Велика Британія продовжить навчання українських військовослужбовців. Так до березня 2017 року запланована підготовка ще однієї тисячі українських бійців.

Последние новости

NASA увімкнула на станції Psyche футуристичні двигуни Холла — зараз апарат рухається зі швидкістю 133,2 тис. км/год

NASA увімкнула електричні двигуни Холла на Psyche, космічному кораблі, який зараз плавно рухається до багатого металом однойменного небесного тіла у…

1 час назад

Хороші Рузкі — майже від всіх них смердить великодержавним шовінізмом

«Ви просто заздрите успіхам російських експертів». «Ви страждаєте нарцисизмом, тому не бачите добра, яке роблять для України Ходорковський та Каспаров».…

2 часа назад

ЗНОВУ ВИННИЙ ЗАХІД

Відчуття - ніби повернувся у радянське дитинство. Вся стрічка у звинуваченнях на адресу Заходу. Бо Захід-зараза, бачте не дозволяє нам…

2 часа назад

Їм постійно потрібен умовний Порошенко

В національному виді спорту з пошуку крайніх у "проє*балі" чомусь впритул не бачать Баканова з кротами, любителів порозводити війська, порозміновувати…

3 часа назад

Байден може пропустити саміт миру по Україні – Bloomberg

Президент США Джо Байден може пропустити саміт миру по Україні у Швейцарії, оскільки в цей самий час має бути у…

10 часов назад