Категории: Видео

24.02.2022. Село Хотінь Сумська обл. Вторгнення армії рф ВІДЕО

24,02,2022. Село Хотінь Сумська обл. Дорога гарна, нова… Ніхто не зустрічає, все як і домовлялися в Омані…

Kozak Taras

Чому Зе не готувався до вторгнення роssii?
***
Я задаюсь питанням — чи є якась притомна аналітика (політологія разом з економістами ) щодо порівняння «здобутків» від відмови виробництва ракет, розбудови армії , витрати грошей на дороги… з тими втратами, які за майже 2 роки відбулися ( і зараз відбуваються!) в Україні?
Чи співставні втрати життя, втрати близьких, ґвалтування , бомбардування міст, втрата 20% території з тим, що люди «спокійно готувалися до шашликів»?
***
Карл Волох:
Недавно почув (із цілком надійного джерела), як Зеленський обгрунтовував відмову військовим готуватися до московитського вторгнення:
— Ви що, хочете долар по сто?
Співставив це із публічними його висловлюваннями, заявами Арахамії та інших зелених очільників про «шкоду», яку завдають Байден-Джонсон своїми попередженнями про неминуче вторгнення.
Потім згадав інформацію, котру наводив фінансовий аналітик Олексій Кущ, про секретну постанову уряду від грудня 21 року про викуп (за бюджетні кошти) українських євробондів на кількасот мільйонів доларів.
На жаль, аналіз ситуації з гривневими облігаціями результату не дав (там на ринку діють, переважно, банки, а в інтересах яких гравців — покаже лише слідство).
Але, в цілому, пазл склався. Зеленський не був готовий вживати якихось публічних кроків по підготовці до війни доти, доки сам (або хтось із близького оточення) не скинув державні боргові зобовʼязання, котрі могли дуже сильно знецінитися, якби стало зрозуміло, що війна неминуча. А в разі нашої поразки вони б перетворилися на попіл.
І лише після того, як фінансові маніпуляції завершилися, Шашличник погодився перенаправити частину бюджетних коштів на оборону. Щоправда, було вже пізно й жодного впливу на стан підготовки до вторгнення вони вже мати не могли.
А тепер співставте це із втратою за лічені дні майже 20 відсотків суверенної території та московитськими танками під Києвом. Ну, і з десятками тисяч життів, котрі ми вже поклали (чи покладемо в майбутньому) за повернення своєї землі.
***
Олексій Ольховський:
От мені цікаво, а як він бачить своє післявоєнне майбутнє?

Последние новости

Офіс Президента хакнув НАБУ

Офіс Президента хакнув НАБУ і взяв під власний контроль всю інформацію щодо розслідування справ проти чиновників-топкорупціонерів. Про це в ефірі Radio…

5 часов назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 14.06.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 14.06.2024 1. Росія призупиняє валютні торги, оскільки санкції США створюють плутанину.…

18 часов назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 15.06.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 15.06.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

18 часов назад

Німеччина оголосила про новий пакет допомоги Україні

Німеччина виділила для України новий пакет військової допомоги. Пакет включає системи ППО IRIS-T, реактивні системи залпового вогню HIMARS і танки…

1 день назад