Категории: Политика

ЗСУ очолюють рейтинг довіри серед інституцій, Зеленський — на 6 місці

Найбільшою довірою серед соціальних інститутів користуються Збройні сили України — їм довіряють 95,8% громадян.

Про це під час презентації результатів соціологічного опитування повідомив директор соціологічної служби Центру Разумкова Андрій Биченко, передає Укрінформ.

«Найбільшою довірою громадян серед соціальних інститутів користуються Збройні сили України — 95,8% довіряють. До початку активної фази бойових дій повну або часткову довіру до ЗСУ висловлювали 68% опитаних. Тобто, Збройні сили користуються практично повною підтримкою всього суспільства України», — сказав він.

Високий рівень підтримки також мають волонтерські організації (87,9%) та добровольчі загони (87,2%). Нацгвардія  та ДСНС мають довіру у 85,7% та 85,4% відповідно.

Водночас президент Володимир Зеленський має довіру 82,9% респондентів та займає 6 місце.

Позитивний баланс довіри мають Міноборони, Служба безпеки України, Нацполіція, церква, ЗМІ, міські та сільські голови, Нацбанк та уряд.

Негативний баланс мають політичні партії, чиновники, судова система, комерційні банки, Прокуратура України, Верховна Рада, САП, НАБУ та профспілки.

Опитування проводилося з 23 лютого по 1 березня. Було опитано 2020 респондентів віком від 18 років і старше.


Центр Разумкова вчергове провів замовне опитування, де серед лідерів довіри, окрім Зеленського — Подоляк, Данілов, Притула та Рєзніков.
Чесно, вже не знають який кондом натягнути на глобус, щоб народ підвести до потрібного вибору.
«​​росіяни зосереджують основні зусилля на п’яти напрямках, за добу здійснили 75 атак, за добу ліквідовано 1040 окупантів», — Генштаб.
Ось йому я вірю, а не якомусь Центру Разумкова.
Доброго ранку!
Слава Україні!
Дмитро Биков

96% підтримують ЗСУ — це найпростіше пояснення, чому в опитуванні Разумкова не було Залужного.
Ще один вирок телевізійним рейтингам — падіння Арестовича з місця «другого після Бога» до рівня Подоляк і Компанія.
На фронті дуже важко. Всі ті, які захоплено конструюють собі затишні гніздечка в українській політиці після війни, забули просту істину — війна триває, до перемоги ще дуже далеко, ворог атакує.
Тому, підтримуйте Збройні Сили України / The Armed Forces of Ukraine, не вірте пустобріхам і популістам. Їхній хліб — це брехня, на більше в житті вони не здатні. Їх немає в армії, вони відсутні на заводах чи в RnD офісах, вони нічого не створюють нового — лише крадуть і брешуть.
Працюйте і перемагайте.
Україна — це ваш талісман, захищайте її!

P.S.

Депутаты партии Порошенко подняли крик по поводу правок к законопроекту 4210. Наиболее интересное из правок это:

✏️ запретить всем военным высказывать мнение о внутренней политике.

✏️ передать Министерству обороны функцию подачи кандидатов в начальники Генштаба и командующих.

✏️ запретить все военным быть депутатами любых уровней.

😮Поправки отклонил комитет, в т ч благодаря огласке. Но депутатов Порошенко можно понять. Именно у них сейчас в армии огромное число активистов и депутатов. И они уже знают о новом «гениальном» плане конторы Миши Подоляка. План состоит в том, чтобы исключить военных из голосования.

🤷🏻‍♂️Идея проста. После принятия поправок, из депутатов советов всех уровней по ускоренной процедуре должны быть исключены все действующие военные. Без шуток, эти ребятки нацелились даже генерала Забродского убрать из Верховной рады.

🤕Далее, в армии планируют провести тотальные репрессии. Всех военных, коментирующих политические вопросы решено отправить в войска на передовую — это будет хорошим уроком для оставшихся, о том как нужно голосовать.

🙅🏻‍♂️После этого Министерство обороны и Верховная рада (их роль поправки значительно усиливают) принимают решение о неучастии в выборах частей пребывающих на фронте (а это практически все ВСУ). Ну, по причине новозможности организовать выборы и донести до солдат объективную информацию, например.

😴И да. Верховная рада принимает решение о проведении выборов ДО завершения боевых действий. Ну, в связи со сложной обстановкой и в интересах населения. В конце-концов, избрали же Порошенко президентом прямо во время войны?

🤦🏼Опросы показывают четко, главный убийца рейтинга власти сейчас это армия. Она слишком хорошо знает что реально происходило и происходит на фронте. По-этому армию решено из выборов исключить.

😎Поправки к законопроекту были лишь разведкой боем. Первой попыткой.

Печерский холм

Последние новости

Командир роти ЗСУ звернувся до «слуги» Безуглої: «Мізки вмикати не пробували? Що ви творите?»

Командир роти ударних БПЛА "Люфтваффе" 129-ї бригади ТРО Микола Колесник порадив "слузі народу" Мар’яні Безуглій зважувати свої заяви, оскільки це може…

4 часа назад

Порошенко передає ЗСУ 2 тис. дронів

Петро Порошенко везе на фронт чергові 2 тисячі дронів. Вартість цієї партії техніки – 40,9 млн грн, або понад мільйон…

4 часа назад

Чотири окупанти летять високо у повітрі після вибуху свого човна. ВIДЕО

Українські воїни ліквідували ворожу штурмову групу, яка рухалася водою на човні поблизу острова Нестрига на Херсонщині. На запису, який опублікований…

15 часов назад

Генерал Кривонос пояснив, чому вважає президента некомпетентним у питаннях війни

Генерал-майор запасу ЗСУ Сергій Кривонос висловив свою думку щодо президента України, який не володіє реальною інформацією щодо подій на фронті…

15 часов назад

ВОНИ ШУКАЮТЬ БОНАПАРТА

Той факт, що Мар'яна Безугла накинулася на військових, більшість аналітиків оцінили вірно. Так, так за погіршення ситуації на фронті суспільство…

15 часов назад