Категории: Мнение

ЗЕЛЕНСЬКИЙ ЗВИНУВАТИВ ЗАЛУЖНОГО

Зеленський недвозмістовно наїхав на генерала Валерія Залужного. Дослівно: «При всій повазі до генерала Залужного і до всіх командирів, які на полі бою, є абсолютне розуміння ієрархії, і все, і не може бути двох, трьох, чотирьох, п’яти. Це одне, за законом і в умовах війни про це навіть не може бути й мови. Це не веде до єдності нації».

Що викликало таку бурну реакцію Зеленського? Все те саме. Стаття Залужного в «Економіст».

Взагалі, дуже схоже що Зеленський знову спробував зіграти в жанр, який у нього виходить найгірше. Тобто – верзти «відсебятину», неузгоджену зі штатними спічрайтерами ОПУ. «Це згвалтування англійської мови. Я не знаю чому йому суфлера не втикнули — чи може це він так говорить із суфлером… Зеленський обійшовся без перекладачів, впорскнув аудиторії свою мудрість прямо у мозок. 16-хвилинне відео складається з банальностей на рівні шостого класу, викладених мовою шестирічки. Основні тези навіть виділити неможливо, нема там ніяких тез» — таку характеристику інтерв’ю Зеленського «The Sun» дала в своєму ТГ Тамара Горіха Зерня, яка на хвилинку, професійний перекладач з англійської.

Що наговорив Зеленський? Зеленський по суті звинуватив генерала Залужного у політичних інтригах. Зеленський заявив що це велика помилка, бо тоді на передовій ти будеш поводитися як політик, а не як військовий. Зеленський звинуватив Залужного в порушенні військової ієрархії.

І на біс. Зеленський заявив, що військові керманичі, в разі якщо вони стануть займатися політикою, ризикують стикнутися з непокорою власних солдатів.

Що на це можна сказати?

По-перше – край. Маски скинуто. Зеленський відверто почав боротьбу із головнокомандувачем ЗСУ. Саме Зеленський почав. Бо донедавна ситуація виглядала так. Про ворожнечу Залужного та Зеленського писали багато різних експертів та депутатів, але самі Залужний і Зеленський ніколи одне одного не критикували і ніколи не звинувачували.  Очевидно, гнійник зрів і нарешті прорвав – у інтерв’ю Зеленського. Причина прориву очевидна – рейтинги. Вже давно говориться, що популярність Залужного в Україні наблизилася до популярності самого Зеленського.

По-друге. Зеленський НІ ЧОРТА не зрозумів зі статті Залужного. Все що він зміг осягнути своїм естрадно-цирковим мозком, це те що Залужний насмілився мати власний погляд що для сценічного деспоту з «Кварталу 95» вже практично фронда. Зеленський не збагнув, про наскільки важливі речі написав Залужний. До Зеленського не доходить, слова Залужного що війна заходить в глухий кут, що війна переходить в позиційну і що потрібні нові способи і технології для ведення війни, це не політична позиція. Це от просто констатація факту. Це попередження професіонала. Це голос розуму, який в ОПУ не чують.

ОПУ сотні разів закликало відмовитися від форматів політичної боротьби на час війни. Тепер ми бачимо. Саме ОПУ мислить категоріями ТІЛЬКИ політичної боротьби.

Й нарешті. Слова Зеленського про непокору солдат командирам. Статися така непокора може в одному єдиному випадку. Якщо сам Зеленський нацьковуватиме солдат до непокори. Та й те, ще велике питання чи станеться? Особисто я в армії не бачу жодних ознак можливості якоїсь непокори. Армія виконує накази. Ба-більше.

Генерал Залужний наразі не оголосив жодних своїх політичних амбіцій. Він ніяк не демонструє прихильність до якихось політсил. Залужний взагалі не бере участі в політиці. Залужний, чорт забирай, воює. Він Україну захищає. Солдат, сержант і офіцер не мають жодних підстав аби не виконувати наказів генерала Залужного.

Крім одної. Наразі солдатів, сержантів і офіцерів провокує до непокори президент Зеленський – безпідставними звинуваченнями головнокомандувача, якого армія поважає і якому армія вірить. З усіма витікаючими.

Печера Дракона

Вибачте, це я дивлюся інтерв’ю Зеленського для The Sun.
Це згвалтування англійської мови. Я не знаю чому йому суфлера не втикнули — чи може це він так говорить із суфлером, хз. Журналіст, мені здається, поплив після другої хвилини, очі стали скляними. Я теж.
Хтось нещодавно питав, як взагалі працюється перекладачам, як вони можуть перекладати рваний потік його свідомості.
Ну от зараз Зеленський обійшовся без перекладачів, впорскнув аудиторії свою мудрість прямо у мозок.
16-хвилинне відео складається з банальностей на рівні шостого класу, викладених мовою шестирічки. Основні тези навіть виділити неможливо, нема там ніяких тез.
Будь яка притомна людина, поглянувши на це, помолиться за те, щоб в Україні було зовнішнє управління. Хоч якесь.
Тамара Горіха Зерня

Я радий, що саме в День Свободи Зеленський нарешті особисто, своїм ротом та ротом своєї обслуги підвтердив те, про що я кажу вже 1,5 роки.
Про те, як же він ненавидить Залужного і мріє його зняти. Тому просто цитати.
1. Спочатку — особисто зе, в британському таблоїді The Sun. В якому ОП собі явно купив облизувальний матеріал — недаремно ж Зеленський на днях зустрічався з сином його власника, Лакланом Мердоком: «»Якщо військовий вирішив займатися політикою, то це його право, тоді він має йти в політику, і тоді йому не до війни. Якщо ти керуєш війною, маючи на увазі, що завтра ти будеш займатися політикою чи виборами, то у своїх словах і на передовій ти поводишся як політик, а не як військовий, і я вважаю, що це величезна помилка. …При всій повазі до генерала Залужного і до всіх командирів, які на полі бою, має бути розуміння ієрархії. За законом і під час війни це навіть не обговорюється. Це не веде до єдності нації».
І де там всі ті уроди, які бігали й кричали, що ніякого конфлікту нема, а я — тупий порохоскот, що спеціально все придумує? І добре, якщо ви просто — блогерня на зп у ОП.
Хріново, що є чимало довбодятлів, які не розуміють досі сенсу дій Зе. Які полягають в одному — зняти з себе відповідальність за повний провал підготовки до війни. А також — за огидну брехню власному народу про перебіг війни в стилі «крим за 3 дні». Та за політичні втручання в хід бойових дій if you know what I mean.
Зверніть увагу, хто реально з самого початку качає тему Залужного. І потім навіки уткніться ті, хто розповідав про поганих зрадофілів, які накидають на святого Зе.
2. І сьогоднішня ж цитата міністра оборони Зеленського — Рустема Умерова. Пряма мова: «Тема, яка стосується зміни командувачів, вона проходить за всіма параметрами, які ми у своєму внутрішньому периметрі військовому обговорюємо. У цьому плані маю сказати, що рішення поки що не ухвалено. Але ми робимо все можливе, щоб підвищити ефективність. І якщо це станеться, то ми дуже відкрито будемо завжди комунікувати це».
Великий привіт всім потворам, які тиждень тому, коли ми з Marina Daniluk-Yarmolaeva про ці плани повідомили — звільнити Наєва під підкриттям Остащенко та Тарнавського — нам розказували, що ми — фейкомети і агенти кремля.
Їжьте та обляпайтесь.
Паршиво те, що Зе йде в штопор. Додамо до цього «майдан-3» — і ми отримуємо картину загнаного в куточок щура. Який готується якомога дорожче продати своє місце у владі. І якщо ціною буде нищення армії — він без будь-яких сумнівів на це піде.
Єрмачня в поміч.

Последние новости

Безугла назвала Залужного ухилянтом, а Ліну Костенко слабкою старухою

Безугла назвала Залужного ухилянтом, а Ліну Костенко слабкою старухою. За те, що ті отримали від Кличка звання «Почесний громадянин Києва».…

39 минут назад

Історія підсудного Коломойського

Підсудному Коломойському цими днями згадують його фразу: - "Життя як супермаркет: можна все брати, але пам'ятай, що в кінці чекає…

44 минуты назад

Окупанти на багі їдуть штурмувати українські позиції ВІДЕО

Воїни 71-ої окремої єгерсько-десантної бригади зупинили російський багі, який їхав з десантом штурмувати українські позиції. Окупанти спочатку потрапили під кулеметний…

52 минуты назад

Новий ролик Міноборони? Кірюша Тимошенко все передер із американського…

Чоловік, тобто Bogdan Butkevych: — Ти бачила новий ролик Міноборони? Кірюша Тимошенко все передер із американського… — Ще ні. Але…

56 минут назад

Вони нас не посилали — не їм казати що нам робити тепер

​​Я нічого не писав про огидний номер Кварталу-95, про футболки "Ухилянт", про те що як з'ясувалося, син Мосейчук сидить за…

1 час назад

РФ готувала на 9 травня теракти у Києві. СБУ затримала виконавців на гарячому

Росія планувала на 9 травня теракти у Києві, їх готувало ГРУ РФ. Службі Безпеки вдалося попередити ворожі провокації. Про це…

1 час назад