Категории: ВидеоУкраина

Зеленський привітав Україну із Днем Конституції(Двадцять п’ять областей)

Алексей Петров:
Зеленський привітав Україну із Днем Конституції. Ну, як Україну? Двадцать п’ять областей. Але у нас… ДВАДЦЯТЬ СІМ суб’єктів, включно із АР Крим та містом Севастополь!
Загадка для нації. Про що ВЖЕ забув мамкин гарант теріторіальної цілостності України? І до речі! Забув випадково, чи попросили забути?

Йозеф Кнехт:
З Днем Конституції України!Бажаю нашій Конституції пережити ці 5 років цілою та неушкодженою.Як би хто не кричав, що курс на НАТО та ЄС був популізмом,зараз ми тримаємося лише завдяки цим нормам.Лише це не дає нам зірватися в обійми Тайожного союзу. Вірю, вистоїмо.

Олекса Моцно Лютий:
До дня Конституції півунам ртом вручили державні нагороди та народних артистів. Потап, Кароль, скоро кроликам тупорилим щось перепаде. Нах.. совок, нах.. титул народний. Уявляєте, народний артист США?) Зеленський опирається на саму безголову частину суспільства.

Валерій Прозапас:
Це шось по Фрейду — нагородити відзнакою за здобутки перед державою персонажа, який в Москві зняв штани перед росіянами, коли вже по повній йшла ДРУГА хвиля мобілізації.
У них гільдія голодупих там якась?
Всі офіційні свята тепер виглядають карикатурним фарсом, «чувакі» тупо обнуляють державу, та і агентура вже поспішає з заявами, що «її вже нема».

Аркадий Бабченко:
Июнь две тысячи четырнадцатого. Уже аннексирован Крым, уже Гиркин в Славянске, уже выловлен из Казенного Торца Владимир Рыбак, раскатан танками Первый блокпост, Рыбхоз, сбит вертолет с Кульчицким, расстреляна попавшая в засаду колонна 95-ой бригады под Октябрьским, уже захвачен Мариуполь, уже война.
И вот это чмо (Потап), без штанов на сцене благодарящее в Москве великороссов за то, что те позволяют им лизать свои жопы за гонорары, до этого, в 2012, выступавшее в поддержку Путина на Манежной площади.

Дитячий письменник:
В кого Зєлєнський президент, для того і Потап народний артист. Деградоване суспільство ходячих шлунків.

Вікторія Мірошніченко:
Поки наш верховний головнокомандувач відкриває штучні футбольні поля та нагороджує попсу «какая разніца» державними нагородами, наші воїни ціною власного життя захищають країну від братушек гаранта. За добу один загиблий, троє поранених. Але хіба когось це ще хвилює?

Тетяна Чорновол:
Готую заяву про злочин Козлова- голови Печерського суду про перешкоджання діяльності журналістів. В Києві вже давно послабили карантин, можна плавати в басейнах, розважатися в ресторанах та кінотеатрах, а Печерський суд не пускає на засідання журналістів. Це обмеження свободи слова, згортання демократії, залежність судової гілки влади, тому що впевнена, такі вказівки голови судів отримали з Офісу Президента.

Дмитрий Чекалкин

В День Конституції Гарант Конституції начхав на Конституцію.
По суті, кожен, хто привів до штурвалу інфантильного невігласа, несе відповідальність за наслідки.

Виходить сьогодні цілком можна знайти затятого адепта «гірше не буде», дружньо обійняти і лагідно, спитати:» ну шо, друже, це ж ТИ сьогодні відмовився від Криму і Севастополя… ТВІЙ голос-хрестик-галочка сьогодні прогундосив, що нас лише 25… як воно бути колаборантом, друже?».

Говорити краще із дотриманням маскового і дезинфекційного режиму — хто зна, може «малорос» теж передається повітряно-крапельним.

Але Громадян, безумовно — із днем. Від нас залежить, щоб він був не символічним.

Віталій Гайдукевич

Здається, цей, перепрошую на слові, преЗедент зовсім втратив береги. В День Конституції той, хто має бути гарантом Конституції, прямим текстом заявляє про наявність в Україні 25-ти регіонів. Це коли в Конституції їх 27!

Ви теж хочете поставити питання, куди ділися два? І чи це не Автономна Республіка Крим з Севастополем? Чи якісь інші?

За цю арифметику можна цілком реальну кримінальну справу порушувати. Бо такі заяви від глави держави можуть мати катастрофічні наслідки. І я не думаю, що це просто невігластво і дурість: тенденції свідчать про свідоме руйнування країни. Під прикриттям невігластва і дурості.

Volodymyr Ariev

Спершу я подумав, що це випадково фото було обрізане при заливці на фб-сторінку: у день Конституції творець першої Конституції в Європі, гетьман Пилип Орлик — на фото без голови, біля підніжжя пам’ятника метушиться наче діючий президент України.

Як повідомляє нам текст офіційної інтернет-сторінки Офісу президента, за усім цим дійством спостерігає Андрій Єрмак.

У виступі Президента на фоні пляжу і моря (візуальний заклик сидіти вдома і не шастати під час пандемії) традиційно не згадується війна, мовчанка про Крим і окупований Донбас.

Нагадаю, що Пилип Орлик свою конституцію написав в екзилі, для вже втраченої держави, коли програли усі битви…

Зі святом, посполиті!
У нас крута держава і одна з найперших Конституцій світу!
Залишилося лише навчитися державу берегти, а Конституції — дотримуватися.
А для цього — потрібна Голова!

Volodymyr Omelyan

Російське телебачення.
31 травня 2014 року. Крим вже окупований. На Донбасі йдуть бої. Українські Герої гинуть від пострілів московських військ.

Сьогодні ця особа нагороджена Зеленьским на День Конституції. Разом із такими ж московськими гастролерами, що топтали сцену кремля.

В День Конституції ця ж Конституція розтоптана самим гарантом, який замість 27 адмінодиниць вітає 25. Про Крим і Севастополь вже забули? Звісно забули. Як і забули про Україну. Бо більше ще ніхто так не топтався по Законах і Україні.

У 2018 році також був день Конституції. Тоді, президент країни Петро Порошенко видав указ про нагороду Героїв: військових, волонтерів, багатьох з них посмертно.

У 2020 році вже інші героїв. Це Потап, Білик, шоумени і працівники 1+1.

Андрій Смолій

Последние новости

США планують надіслати Україні ще одну батарею Patriot

У Сполучених Штатах розглядають  можливість передати Україні ще одну батарею Patriot. Про це  пише Bloomberg із посиланням на анонімні джерела. Як стало…

2 часа назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 15.05.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 15.05.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

2 часа назад

Голий російський окупант конає в районі Новомихайлівки ВІДЕО

Окупанти залучили для атаки в районі Новомихайлівки одночасно 17 одиниць бронетехніки, однак бійці 79 ОДШБр знищили одразу 11 одиниць ворожої…

12 часов назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 13-14.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 14.05.2024 1. Відтік капіталу з росії за легальними операціями в I…

13 часов назад

Бійці 3 ОШБр зачистили ворожі позиції та ліквідували сотню окупантів. ВIДЕО 18+

Кадрами заходу на ворожі позиції після зачистки поділилися воїни нещодавно сформованого взводу "Фрост", 3-ї роти, 2-го батальйону 3-ої окремої штурмової…

14 часов назад

В Росії заявили, що дрон поцілив у потяг, який перевозив паливо

У Волгоградській області Росії вночі зійшов з рейок і загорівся вантажний потяг, який, зокрема, перевозив паливо. Російські телеграм-канали повідомляють, що…

15 часов назад