Категории: Мир о нас

Зеленский прилетел из Омана почти через сутки после авиакатастрофы

Глава государства вернулся в Украину из Омана почти через сутки после авиакатастрофы самолета МАУ в Иране — хотя его пресс-секретарь анонсировала «срочное возвращение президента в Украине» еще утром 8 января.

Об этом говорится в материале «Схем: коррупция в деталях» в Facebook.

По данным издания, в аэропорт «Киев» (Жуляны) Зеленский прибыл чартерным рейсом — в 2:37 ночи уже 9 января.

Съемочная группа «Схем» зафиксировала, как после приземления к самолету подъехал автомобиль Mercedes-Benz Vito, который направился на Банковую и через 15 минут заехал на территорию Офиса президента.

«Схеми» зафіксували, як після приземлення до літака під‘їхав автомобіль Mercedes-Benz Vito‎, який попрямував на Банкову і за 15 хвилин заїхав на територію ОП

В здании включили свет на этаже, где находится кабинет президента. На улицах вокруг ОП журналисты заметили скопление сотрудников государственной охраны.

«Интересно, из чьего кармана будет оплачен этот перелет президента — стоимость которого может достигать нескольких десятков тысяч долларов?», — задаются вопросом журналисты.

Вместе с тем журналист «Схем» Михаил Ткач на своей странице в Facebook отметил, что в «следующий раз можно, например, полететь отдыхать на острова Фиджи. Чтобы в случае экстренной необходимости возвращаться двое суток, а не одни».


Напомним, в Оман Президент Владимир Зеленский  вместе с семьей улетел 5 января. Как сообщили в ОП, визит является официальным, однако президент воспользовался услугами рейсового самолета, потратив собственные средства.



Фото: «Схемы»

Напомним, самолет Boeing-737 авиакомпании «МАУ», который должен был выполнить рейс PS752 по маршруту Тегеран-Киев, разбился ориентировочно в 6:00 по тегеранскому времени (около 4:30 по киевскому) в среду, 8 января 2020 года, после взлета из тегеранского аэропорта им. Имама Хомейни. На борту находились 168 пассажиров и 9 членов экипажа, все они погибли. Большинство погибших в авиакатастрофе — граждане Канады и Ирана.

Президент Украины Владимир Зеленский выразил соболезнования родным и близким погибших пассажиров и членов экипажа в результате катастрофы пассажирского самолета в Тегеране.

Позже он сообщил, что на внеочередном заседании правительства принято решение об отправке самолета со специалистами экспертной и поисково-спасательной группы в Иран.


P.S.

2.37 ночі. Зеленський майже в повній таємності повертається до України.

Проходить майже доба з часу катастрофи українського літака. Лише о 4 ранку президент проводить нараду(!), збирає чиновників, а близько 6 ранку записує відеоролик.

Пройшла майже доба від «термінового» повернення Зеленського з відпочинку в Омані. Летіти з цієї держави на сучасному літаку близько 5 годин. Де весь цей час був президент?
Так само дивно, чому в ніч з 7 на 8 січня, тобто трохи більше доби назад, до Оману прилітав літак пов‘язаний з Віктором Медведчуком. Цей літак пробув в Омані до обіду 8 січня і надвечір полетів спочатку до Москви, а потім через Білорусь повернувся до Києва. Що це було думаю дізнаємося згодом.

Проте, найганебніше те, що президент країни зник практично на добу, в ситуації коли країна знаходиться в такому стані. Більше того, проводити нічні наради, записувати ролики посеред ночі…це черговий верх цинізму. Робити це треба було вчора зранку, а не придумувати чергові відмазки і ганьбити країну на весь світ.

Андрій Смолій

Последние новости

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 12.05.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 12.05.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

2 часа назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 10-11.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 11.05.2024 1. Європейський союз (ЄС) погодив проект гарантій безпеки для України.…

13 часов назад

Новий ролик Міноборони? Кірюша Тимошенко все передер із американського…

Чоловік, тобто Bogdan Butkevych: — Ти бачила новий ролик Міноборони? Кірюша Тимошенко все передер із американського… — Ще ні. Але…

15 часов назад

Велика Британія надає найбільший пакет військової допомоги Україні

У Міністерстві оборони Великої Британії повідомили, що вони передають Україні найбільший в історії пакет допомоги. Україна отримає понад 4 мільйони…

15 часов назад

Російський штурмовик Су-25 збили воїни 110-ї ОМБр на Донеччині

Сьогодні, 11 травня, українські бійці зі 110-ї окремої механізованої бригади знищили російський штурмовик Су-25 на Авдіївському напрямку. Про це повідомила 110…

15 часов назад

Безугла назвала Залужного ухилянтом, а Ліну Костенко слабкою старухою

Безугла назвала Залужного ухилянтом, а Ліну Костенко слабкою старухою. За те, що ті отримали від Кличка звання «Почесний громадянин Києва».…

19 часов назад