Категории: Украина

Зеленський додав ще один штрих до грядущого протесту

Хтось перебуває в Омані, а його виборці досі перебувають в омані. В омані добре. В омані цілорічно світить сонечко самодурства. В омані нема вітрів самовдосконалення. В омані нема криги сумнівів. В омані нема поривів міняти цей свій власноруч, а не руками заїжджих циркачів.

Омана – це прекрасна країна для тих, хто навіть не знає, де розташований Оман. Омана – це райський куточок для тих, хто сам себе загнав у кут сліпою вірою в жонглера. В Оман треба летіти понад 8 годин, а от щоб потрапити в оману, достатньо нічого не робити і не виходити зі свого звичного стану недумання. Омана сконструйована тим, хто може легко махнути собі в Оман, для того, аби зробити це без особливих наслідків. Омана личить тим, кому притаманнй громадянський аутизм як різновид утечі в свій світ ілюзій. Вояж кумира до Оману ніяк не вплине на жертв омани. Омана – це стійкий стан, і ніякий Оман так просто його не похитне.

А для всіх інших людей Оман – це ще один чудовий крок до делегітимізації «нового президента». Усі, хто не хворий на оману, отримали ще один тягарець, який потягне повітряну кулю донизу. Мобілізація протестного суспільства міцніє поденно й погодинно. Адепти недоганяючої омани поки увімкнуть залишки своїх мозгів – як навколо настане зовсім інша реальність. І в ній уже не буде отого солідарного пориву арифметичної (і тому вражаючої) більшості. Уже не буде отого ностальгійного радянського відчуття, що в нас є спільний для всіх лідер, схвалений усіма навколо. Зникне відчуття моноліту. Тому що омана – це дуже персональний стан, в який занурюються синхронно, зате виходять поодинці.

Різдвяна поїздка в Оман не спричинить масового прозріння, тому що безногі не мають ахілесової п’яти. Зате вона додасть ще одного штриха до портрету грядущого протесту. Скільки б ти не ховався за чорними окулярами і кепками з гнутим дашком – тебе навіть в Омані виведуть з омани. Ми є свідками початку багатосерійної делегітимізації найбільш рейтингового в новітній історії президента. Усі убогі виверти типу «це робочий візит» ще більше додають тягарців, бо для адекватних людей чим більше напускають омани, тим прозорішим стає розум. Оман – гарна новина для притомних. Омана – останній сховок для не дуже.

Хто раніше, хто пізніше – все одно всі ми зустрінемося на перетині наших реалій і їхніх оман. Омана – це відсутність розсудку, лабіринт самообману, видавання уявного за дійсне. Мені не шкода жодної людини, яка впритул не побачить Оман із дна своєї омани.

З Оману приїжджають засмаглими, а з омани виходять засліпленими. З Оману повертаються щасливими, а з омани виходять намаханими. З Оману летіти 8 годин, а омана для декого може стати квитком в один кінець.

P.S. У вікіпедії пише, що особливо святковою стравою в Омані є м’ясо гієни.

Ostap Drozdov

Як Зеленський поїхав в Оман?

Просто. Сів і полетів на чудовий курорт.

Як йому гарантують безпеку поруч із країнами, де йдуть війни?

В Омані немає війни, там є міжнародне авіасполучення. За добу до прильоту Зеленського туди приїхала державна охорона і організувала безпеку його, родини і челяді. Робилося це за державний кошт. Тому Офіс президента або збрехав про те, що Зеленський літав за власний кошт, або дозволив летіти йому без держохорони, чим створив загрозу життю президента і порушив закон.

Чому з Зеленським зустрічався представник уряду Оману?

У будь-якій державі, коли іноземний лідер прилітає з порушенням протоколу, його зустрічає хтось з посадових осіб.

Наразі Зеленський зустрівся із посадовою особою нижчого рангу, але обманює про офіційний візит.

Скоріше за все, офіс намагається приховати розкішний відпочинок президента під виглядом офіційного візиту.

На мою особисту думку, дорогу відпустку до Оману спровокувала родина Президента, інакше складно зрозуміти такий інфантильний вчинок. В Україні війна, є загиблі вже у 2020му, обстріли не припиняються, але президент летить на відпочинок у найдорожчий готель у іноземній країні.

З іншого боку, українці нічого кримінального в цьому не бачать, навідміну від схожої ситуації з критикою опонента Зеленського на виборах, коли йому вміняли Мальдіви.

Зеленський багата людина, напевно що має роялті з 95го кварталу.

Зараз успішно продали серіал в Росію.

Мали можливість запросити Доктора Албана на свята, що їхав через Крим…

Нема ніяких питань.

Просто чого він відпочиває?

Він врятував країну від війни?

Створив міжнародну коаліцію проти країни агресора?

Звільнив хоч одне місто, селище, кущ, від окупантів?

Отримав у спадок розграбоване казначейство і резерви? Та ні, отримав із запасом.

До Зеленського ВВП ріс 7 кварталів поспіль, росло виробництво, так все було складно, але все мляха росло…. Зеленський привів команду і ми маємо внутрішній, окей не дефолт, кризу…

Падіння виробницва…

Чого він поїхав відпочивати?

С*ка…

Що зроблено?….

Падло.

А росіяни продовжують готуватися до війни.

Мирослав Гай

Українському МЗСу треба віддати належне – за кілька годин знайшли якогось чиновника в Омані, який готовий був сфотографуватись з місцевим туристом.

Проблема в тому, що перші особи країни не їздять з візитами в інші країни, щоб їх там прийняв «виконуючий обов’язки міністра». Це велика ганьба і приниження для країни.

Ще більше приниження полягає в тому, що 7 годин тому всі були впевнені, що Зеленський в Буковелі, але через те, що його сфотографували в одному з найбільш респектабельних готелів Оману, МЗСу та Офісу Президента довелось терміново шукати когось, з ким можна було б сфотографуватись.

Щоб виграти якось час, офіс президента повідомив, що Зеленський планує зустрітись днями, але з ким і з якою метою не повідомили. Але вже за кілька годин з’являється фото з «виконувачем міністра».

Очевидно, що Офісу Президента не вдалось знайти когось іншого для фото, а виконуючий обовязки міністра напевно в інші дні десь мав відпочивати, то ж зміг виділити Зеленському час для фотосесії лише сьогодні.

Що важливо знати про Султанат Оман — це абсолютна монархія. Султан Оману є не лише керівником держави, а й головою уряду, верховним головнокомандуючим, міністром оборони, закордонних справ та фінансів.

Тобто ранг людини, з якою зустрічався Зеленський – це десь рівень начальника управління Міністерства закордонних справ.

Але найгірше в цій історії те, що Оман вчора зробив офіційну заяву про те, що засуджує знищення Касема Сулеймані, іранського генерала, Сполученими Штатами. А ЄС давно вніс Оман в чорний список країн.

Однією поїздкою бубочка зміг самопринизитись, принизити Україну, зіпсувати стосунки з ЄС та США.

Путін напевно сидить і тішиться успіхам бубочки

Последние новости

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 08.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 08.05.2024 1. Звітність «Газпрому» показала, що компанія більш ніж удвічі знизила…

30 минут назад

Зеленський та Єрмак прибирають Кубракова

Зеленський та Єрмак прибирають Кубракова: міністерство інфраструктури розділяють на дві частини - Кубраков буде змушений подати у відставку Як повідомляв…

40 минут назад

Через 2 роки злий замисел викрито. Ну слава богу

ФСБшний куратор полковника президенстької охорони в лютому-березні 2022 року в перші дні вторгнення дав йому завдання знайти виконавців серед президентської…

47 минут назад

Київрада визнала Залужного почесним громадянином: «Слуги народу» відмовились голосувати та вийшли із зали

Ексголовнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного визнано почесним громадянином міста Києва. Фракція "Слуга народу" під час голосування залишила залу. Про це повідомив депутат Київради,…

2 часа назад