Категории: ВидеоУкраина

Зеленский рассказал правду о переговорах с луцким террористом

Президент Украины Владимир Зеленский рассказал о переговорах с луцким террористом.

«Сначала надо было оценить его требования, оценить насколько он адекватный человек… мы посоветовались, я захотел проговорить с этим человеком по телефону и попробовать иметь возможность, чтобы он отпустил людей», — говорит президент.

Мы с ним говорили 7-10 минут. Мы договорились, что он сделает первый шаг. Он отпустит нескольких наших людей. Я попросил его отпустить раненого, беременную женщину и ребенка. Он сказал, что раненого не существует, что это был блеф. Поэтому договорились, что он отпустит трех человек, и я после этого запишу видео.

«После того как видео выйдет в соцсети, он через полчаса выпускает всех людей. Примерно так и произошло. Если мы можем что-то делать без штурма, если мы можем не рисковать жизнью хотя бы одного человека то… я с такими принципами живу, жил и буду жить», — добавил Зеленский.

P.S. Спасіння «рядового рейтинга». Кіностудія «Дьопйош Кривош»

Настасья:
Зелене дзеркало — це, як чорне. Тіки огидніше, бо реальність.
— Він навіть не лягав, тупо вийшов і став чекати друзiв, швидше за все нерви здали трохи раніше ніж домовлялися, інакше навіщо потiм БТР з «хлопком»
— Концовка дебильная. Явная недоработка режиссеров. Надо было шоб Зе выносил из горящего автобуса детей или шото в этом роде. 73м залетело бы на ура.
— Аваков там до чого, якщо тероризмом СБУ займається?
Капітан Прайс:
Замість Баканова біля Авакова постійно був, і навіть на брифінгу — Кирило Тимошенко. («На президентських виборах у 2019 році відповідав за медіа та креатив виборчої кампанії кандидата Зеленського.») Сценарист хренов. Тепер точно найбільш вірогідно, що то чергова серія піару після мостів…
Мар’яна Метельська (Волинська журналістка):
Перепитала деяких надійних людей, які в темі таких речей і мають досвід з таким. Кажуть, що занадто примітивна контрольована постановка:
9:05 автобус виїхав з автостанції з ДВОМА людьми. В 9:36 поліція написала перша у журналістський чат (хоча ніхто не питав, що ми з’ясовуємо щодо подій в центрі). В 9:57 поліція надала вже відеокоментар, що начебто захопили 20 людей в центрі. І що про це повідомив якийсь чувак у Твіттері. Де взялося 20 осіб, якщо виїхало дві? Не по квитках? Прекрасно, але де вони взялися у будній день на Берестечко. І як встигла поліція записати коментар до того, як люди взагалі помітили, що в центрі щось відбувається? Чому поліція з самого ранку читала Твіттер людини, у якої аж 51 читач? І яка приєдналась у Твіттер лише в липні?
Herman Aksom:
Коли трапляється реальне ЧП, Зеленський залізає під стіл і відсиджується там днями. Така швидка реакція всіх одразу, від Зеленського до Аваковова і СБУ нагадує чергову постанову. В кінці терорист ще нам розкаже, що здався лише завдяки професійним діям Авакова, якому нема альтернативи.
Радіо Свобода:
Роботою Зеленського не задоволені майже 60% українців – опитування
Yevgen Zinchenko:
а ви питаєте навіщо був цей шоу шок піар у Луцькій області
Все як х..йло «завещал» падає рейтинг — качай тероризм…
Дід Микола:
БУЛО:
Тероризм…
Заручники…
Вибухи…
Небезпека…
І «скрєпний мокшанський нарід» згуртувався навколо Х…ла.
СТАЛО:
Тероризм…
Заручники…
Вибухи…
Небезпека…
Дію «рецепту» перевіряють на «мудрому вкраїнському народові»?
Йозеф Кнехт:
За останній рік у нас було три терористи. Два на мосту Метро в Києві і один в Луцьку. До цього за всі часи незалежності України я такого не пам’ятаю. Щось зачастили терористи в останній рік і завжди це закінчується бенефісом одного незамінного міністра під вечірній випуск новин.
Йозеф Кнехт:
Тобто на вимогу «терориста» Зе має сказати, щоб всі дивилися фільм зємлянє, а Порох з Епіфанієм мають сказати, що вони терористи в законі? Непогані вимоги. Зовсім не паляться хлопці!
Історія про те, як «брали штурмом терориста», який здався сам, щей близько хвилини чекав, поки його затримають, згідно з відео очевидців… А кого штурмували БТРом з димом та «спецефектами», залишається таємницею.

Тарас Березовец:
Кто раскручивал «луцкого террориста» в Телеграме? Соловьев, Скабеева, Кашин, GoGoKremlin. Вопрос, кому это выгодно, лежит на поверхности.
Виктор Трегубов:
Мы как будто идем по сериям «Черного зеркала», снятого на продакшене 1+1.
Сергей Фурса:
Боюсь ложится спать. А то вдруг проснешься, а президент выполнил еще несколько условий террористов. И даже без шуток о свинье страшно. Потому что не зря во всем мире не ведут переговоры с террористами. Ведь это заставляет других террористов выходит на тропу террактов.
Потому что завтра появится еще три психа, ради которых президент запишет видосики, а паралельно будут страдать люди. Ведь когда президент стимулирует террористов, он провоцирует терракты и рано или поздно гибнут люди. Это азбучная истина. Ну а да, потом будут куры и свиньи, а потом переговоры с ДНР и ЛНР. Противно, когда президент твоей страны выступает марионеткой россиян и психов. Больно и обидно.
Helgi Sharp:
Захват заложников в Луцке, взрывы возле станций метро «Минская» и «Шулявская», звонки о минировании железнодорожного вокзала (только что поступила информация) и других стратегических объектов — не совпадение. Такие вещи готовятся и синхронизируются заранее. В данном конкретном случае, это подгонялось под визит швейцарского президента.
Цель: дать чёткий посыл европейцам: Украина — несостоявшееся государство (Failed state). Оно не может гарантировать безопасность своих (и не только) граждан, поэтому требует внешнего вмешательства. Куратор понятен, но без всех этих волошиных-медведчуков, он (куратор) был бы бессилен.
З усього побаченого вчора в Луцьку враження склалося таке. Придурок-терорист здався сам після того, як примусив аж цілого президента виконати свою тупу забаганку. Після того як придурок-терорист здався, силовики наспіх склепали поставновку штурму з БТР-ом та світлошумовою гранатою. Це все — в кращому разі. Бо постановочний штурм викликає питання до всієї події. І так, дуже дивним виглядає те, що телегу придурка-терориста розкрутила Скабеєва, а найбільше захоплення автобусу смакували кремлівські телеграм-помийки, на кшталт «Легитимного» та «ЗЕради». Питань — до чорта. А постраждалих шкода — їм то за що все це?
Теги: террорист

Последние новости

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 26.04.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 26.04.2024 1. Китайські автовиробники підривають бізнес російського АвтоВАЗу. - На китайські…

12 часов назад

Александр Кушнарь: Первые признаки истощения — У РФ кончаются МТЛБ

P.S. Украина сможет организовать новое наступление не раньше 2026–27 годов Новый пакет военной помощи от США на $61 млрд позволит…

13 часов назад

США оголосили про новий пакет військової допомоги Україні на $6 млрд

Очільник Пентагону Ллойд Остін оголосив про виділення Україні найбільшого пакету військової допомоги від США, загальна сума якого становить $6 млрд…

14 часов назад

​​БОРОТЬБА ЗА 10 МІЛЬЙОНІВ

Розмова з прихильником Зеленського. Раніше: Зеленський не втік! Порошенко би все здав!  - ...! Нині: Зеленський не втік! - А…

17 часов назад

Після скасування статусу “обмежено придатний” українців ділитимуть на чотири категорії за станом здоров’я – Міноборони

В Україні більше не буде людей зі статусом “обмежено придатний”, відтак українців за станом здоров’я ділитимуть на чотири категорії. Про…

17 часов назад

ПОЛІТТЕХНОЛОГІЯ «СПРАВЕДЛИВІСТЬ»

Цього тижня стараннями влади українці пірнули в емоційну дискусію навколо рішень про заборону на видачу українських паспортів та надання консульських…

22 часа назад