Категории: Мнение

Завтра ми почуємо багато пафосного гундосу

Завтра ми почуємо багато пафосного гундосу, «великих дякую» «всім вам», тобто, безропотному тупому стаду, яке за 12 місяців не знайшло нічого кращого ніж втикати в йбаний телемарафон.

Завтра знову почуємо про те що як тільки так зразу, або від раку помре, або двійники замочать, або брат йормака, який в снайпери пішов.
Завтра рубльову свиноферму знову розхбе в сльози з шмарклями, шмарклі з бульками, а ті будуть стікати на зелені піонерські галстуки, а з них скапувати зеленим воском на бутафорські сталеві яйця.
За кадром залишаються мільйони скалічених доль, мільйони гектарів втрачених територій, просування в сотні кілометрів за лічені години, сотні тисяч смертей і сотні кілометрів які тоді легковажно прой*обувались, а тепер тримаються і будуть відвойовуватись надзусиллями.
За кадром залишаться танки чи бтри (вже не пам’ятаю) які доїжджали до Трої в перші дні, які зупиняли місцеві чувачки в кепках, броніки з ресор, вилучені клістрони і хлопці коктейлями (бо не було з чим).
За кадром залишаться справжні Герої, які підривали себе на мостах разом з мостами, щоб затримати вороже військо на підступах до столиці.
В кадрі буде той, хто те все легковажно, всупереч своїх обов’язків, прої*бав, пафосно пи*здіть про майбутнє… І про Героїв.
…забуваючи що чийсь героїзм — це наслідок чийогось прой*обу. Його прой*обу.
Mason Lemberg

Головному редактору Цензор.НЕТ Юрію Бутусову відмовили в акредитації на пресконференцію президента України Володимира Зеленського.

Про це Юрій Бутусов розповів на своїй сторінці у фейсбуці.

«Друзі, мені відмовили в акредитації на пресконференцію президента Володимира Зеленського. Пан Зеленський злякався зустрітись зі мною, керівником одного з впливових медіа, яке читають мільйони громадян, оскільки розуміє, що йому нема що сказати у відповідь на питання про провали підготовки до війни, про призначання державних зрадників на найвищі посади, про зо я запитував його на минулій його великій прес-конференції у листопаді 2021-го. Думаю, уся країна хотіла б почути питання про відповідальність президента за здачу півдня України, за відсутність закупівлі снарядів та мін, за все те, що призводить до таких страшних втрат наших громадян. Але Зеленський хоче сісти у теплу ванну, і перетворити пресконференцію у піар-захід, де можливість чесних питань та чесних відповідей буде максимально обмежена. Політик, який намагається уникнути незручних питань намагається ввести в оману своїх виборців», — розповів журналіст. 


Депутати владної більшості завтра, у річницю війни, намагатимуться протягнути закон, яким фактично знищать індустрію бпла в Україні, яких і так обмаль і які ми гостро потребуємо на фронті.

Почитайте звернення Марія Берлінська на Українська правда. Марія — одна із найжертовніших і найфаховіших українок, з якою я маю честь бути давно знайомим.
Oleksandr Pavlichenko — ми з Вами теж давно знаємося. Мені не хочеться вірити, що Ви працюєте на Росію!
David Braun — спростуйте чутки, що цей законопроект лобіюється Вами у Ваших приватних інтересах. Напишіть публічно, що Ви проти монополії, будь-яких штучних обмежень і як глава фракції зробите все, щоб він не був проголосований!
НАБУ — може, замість справ семирічної давності на рівні райцентру, Ви нарешті займетеся нагальними питаннями? Бо якщо ми програємо, НАБУ в екзилі чи НАБРФ не буде. Там навіть детективи, які накопичили 15 000 дол щедрівками в дитинстві — не будуть потрібні! Якраз завдання Вашого профілю: «група осіб, керуючись наміром завдати збиток державі, підготувала і підписала…». Далі Ви самі знаєте: обшуки завтра о 7:00 ранку, підозри, арешти…
Yuriy Husyev — друже, можна дізнатися офіційну позицію Державний концерн «Укроборонпром» з цього питання: дрони потрібні/не потрібні? Закон хороший чи так собі?
І, заодно, просив би заспокоїти громадськість: за рік війни Укроборонпромом в дружніх державах збудовано десятки заводів з виготовлення боєприпасів всіх калібрів, мінометів, ракет, бпла. В таємних державних центрах підготовлено тисячі операторів. Все чекає лише команди Верховного Головнокомандуючого: «Вогонь!».
Пане Президенте, коли це бля@ство завершиться?!

Последние новости

Для того і ставили лейтенанта на генеральську посаду

В Ізраїлі глава розвідки вже вибачився за провал 7 жовтня і подав у відставку. В нас гярой-Буданов досі на місці.…

10 часов назад

Навіщо Безугла дискредитує армію й робить “героями війни” політиків

Зараз всі свої дії варто розглядати у площині допомагають вони перемогти окупантів, чи ні. Насамперед коли ти народний депутат. Чи…

10 часов назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 01.07.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 01.07.2024 1. Російська влада запустила рекордне за 11 років підвищення тарифів…

10 часов назад

У позітівної пропаганди дуже непроста задача

У позітівної пропаганди дуже непроста задача - переконати населення чому "залишити собі столицю, більшість території та вихід до моря" (с)…

10 часов назад

Арєстовіч, нарешті, розкрив справжню сутність свого «5 проєкту»

Насправді, Арєстовіч, який цілеспрямовано пішов по руках росіян, найцікавіше наговорив не Собчак і не Гордєєвій, а борову Бикову. Окрім того,…

12 часов назад