Категории: ВидеоУкраина

Затримано генерала СБУ Кулініча, який працював на спецслужби РФ та передавав їм таємні дані

Державне бюро розслідувань та Служба безпеки України провели спільну спеціальну операцію в результаті якої викрили та затримали зрадника України — ексначальника управління Служби безпеки України в Автономній Республіці Крим Олега Кулініча, який працював на спецслужби РФ.

Про це повідомляють у ДБР.

«До березня 2022 року даний співробітник очолював одне з регіональних управлінь Служби. У межах розслідування кримінального провадження встановлено факти співпраці чинного співробітника Служби з представниками спецслужб РФ. Ця інформація підтвердилася і проведеними ДБР експертизами.

Співробітник СБУ також передавав російським спецслужбам розвідувальну інформацію проти України. Зокрема, було задокументовано передачу ним інформації, що становить державну таємницю», — йдеться у повідомленні.

Також задокументована безпосередня участь фігуранта у діяльності злочинної організації, яка займалась розвідувальною та підривною діяльністю проти України. Дії угруповування завдавали шкоди суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, державній, економічній та інформаційній безпеці нашої держави.

Працівники ДБР затримали зрадника. Зібрано достатньо доказів для повідомлення співробітнику СБУ про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 255 (створення, керівництво злочинною спільнотою або злочинною організацією, а також участь у ній), ч. 1 ст. 111 (державна зрада), ч. 5 ст. 27 ч. 1 ст. 114 (пособництво у передачі або збиранні з метою передачі іноземній державі, іноземній організації або їх представникам відомостей, що становлять державну таємницю).




По Півдню цілий десант зрадників призначених Зеленським.
До затриманих генералів Криворучка і Садохіна додається генерал Кулініч. Випускник академії фсб, вийшов в тираж ще в 2005 році, але чомусь повертається в СБУ під час реваншу і в 2020 році одразу ж на керівну посаду — очолює напрям СБУ по Криму.
В результаті виявляється зрадником.
Як і зрадниками виявилися глава СБУ Херсонщини, глава АТЦ СБУ Херсону, глава ГУ внутрішньої безпеки СБУ Наумов.
Така от плеяда троянських коней призначена указами Зеленського на Південь.
Навряд сам вчорашній шутнік підбирав ці кадри. З самого початку йому їх підсовували в рамках агентурної операції РФ по підготовці швидкого захоплення Півдня. Той, хто у клоуна відповідальний за кадри, і є головним зрадником.
Вас ще дивує питання конгресвумен Спартц до Єрмака по швидкій здачі Півдня?

Джон Сміт

Пам’ятаєте як Порошенка всі буквально розривали за «многа вапросав по кадрам»?
То ж давайте уважно поспостерігаємо за реакцією наших позитивних колег в білих польтах на затримання крота, призначеного в керівництво СБУ в 2020 році.
Це риторичне побажання — бо буде промовиста дзвінка тиша, така сама як під час арештів військових, ігнорування втрат на фронті після оголошених «розведень» і «перемірій», свавілля портновського ДБР, а особливо щодо кейса «вагнерівців» та заяв українських розвідників про мережу агентів на високих посадах.
І щось я не пам’ятаю дружного засудження слів бєніного полководця Хомчака «оні нє туда полєзлі» щодо загибелі групи сержанта Журавля — то було не «трупожерство», нє-нє-нє, ето другоє.
Так що моралізаторство деяких персонажів, які своїм мовчанням сприяли спотворенню суспільної думки та викривленню сприйняття реальності населенням аж до повного ігнору ним смертельної небезпеки, виглядає істеричною спробою відвести увагу від коричневих плям на своїх колись білих польтах, не більше.
……………
А сам факт нейтралізації зрадника в СБУ це хороший знак.
Може колись відбудеться повне очіщення, і ми більше ніколи з подивом не будемо дізнаватись про вільне пересування країною товаріща Портнова, про призначення на керівництво спецслужбами друзів дитинства, про частку Медведчука у власності «1+1», про російські паспорти у друзєй начальника військової розвідки, про адвокатів Януковіча на посадах в ОП, і так далєє, і тому подобноє.

Валерій Прозапас

СБУ та ГБР затримали колишнього голову СБУ Криму Олега Кулініча

Кулініч очолював управління АРК до березня 2022 року. Зеленський зняв його з посади після повномасштабного вторгнення русні.

❗️А тепер питання до Баканова.

Олег Кулініч. Призначений в жовтні 2020 року. Звільнений 2 березня 2022 року. Затриманий за статтею держзрада.

З цікавого. Навчався в академії КГБ (ФСБ). Службу проходив у контррозвідці РФ. З 1989 по 1994 рік, частково при СРСР, частково вже за РФ.

Його вважають близьким до родини Деркачів. Кулініч працював в СБУ під час головування Леоніда Деркача і дослужився при ньому до високих постів.

Просто «ідеальний» кандидат на стратегічний напрям!

Sharp

 

Последние новости

Лише одна, галочка!

Харків 😢 Одна галочка у виборчому бюлетені в 2019 році. Лише одна, галочка! Яка потім стала сотнями тисяч хрестів на…

9 часов назад

Російський окупант застрелився після атаки українського дрона ВІДЕО

Российский военнослужащий застрелился после атаки украинского дрона. Российские пехотинцы знают, что на войне они смертники и не дорожат жизнью. Товарищи…

10 часов назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 28.05.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 28.05.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

10 часов назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 27.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 27.05.2024 1. росія допомагає Північній Кореї розробляти розвідувальний супутник. - Багато…

20 часов назад

Хороші Рузкі — майже від всіх них смердить великодержавним шовінізмом

«Ви просто заздрите успіхам російських експертів». «Ви страждаєте нарцисизмом, тому не бачите добра, яке роблять для України Ходорковський та Каспаров».…

1 день назад